Suport Rezolvati cumva

Discuție în 'Probleme generale' creată de alexleonov, 19 Mai 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. alexleonov

  alexleonov User

  Domnilor admini ,va rog sa mai faceti cate o verificare pe serverul EG4 ,mai ales clanului LEON ..La bataie stau pe spectrum ,iar abilitatea imi este anulata de un amarat de EMP ..Cum se poate asa ceva?? Va rog sa rezolvati cat mai repede.. Va multumesc!+ca nu este doar asta problema ,sunt mai multe dar vad ca nu le rezolva nimeni ,acum ceva timp spuneati ca ati banat nu stiu cate conturi din cauza asta dar eu nu vad nici o diferenta ...Este bataie de joc ce se intampla pe aici ,+5 nave vs 1 si nimic frate ne face pe toti ..programe peste programe..
   
 2. Şiţi ce este JAM-X şi la ce foloseşte?
   
 3. alexleonov

  alexleonov User

  Nava goliath are JAM-X nu?? :)))) hai las-o balta frate ,va gasiti acum scuze ..
   
  Veneficus și Sunlight-Blade apreciază asta.
 4. Scuze?! Unde aţi văzut aşa ceva? o_O Abilitatea unei nave este anulată de către abilitatea JAM-X, a navei Spearhead.

  Faptul că dvs. purtaţi o luptă cu o navă Goliath, asta nu înseamnă că acea navă nu putea fi însoţită şi de o navă Spearhead, pe modul invizibil. Posibil ca EMP-ul să se fi lansat în acelaşi timp cu JAM-X, de unde şi posibila "neînţelegere".

  Înainte de a face acuzaţii, aţi luat în considerare şi o astfel de posibilitate sau, ce nu vă puteţi explica trece automat drept program nepermis?

  Dacă dvs. aveţi cunoştinţă (pt. că eu nu am) de existenţa unor alte posibilităţi de a anula abilitatea unei nave (cu nume / de unde poate fi procurat/e), altfel decât prin mijloacele puse la dispoziţie de joc în sine, aş aprecia să le transmiteţi către cei de la suportul jocului ...altfel, rămâne la stadiul de filosofie.
   
 5. alexleonov

  alexleonov User

  Daca dai JAM-X la spearhead il decamufleaza instant ..ce drq ne contrazicem acum...
   
  ~~Angry_Stallion~~ apreciază asta.
 6. Emy

  Emy User

  Gresit,daca folosestit EMP de pe Sperhead nu il decamufleaza doar daca trage el in tine cu lasere,unele abilitati functioneaza si camuflat si nu te decamufleaza ;)
   
 7. daca folosesti JAM-X de pe un spearhead camuflat, aceasta abilitate il autodecamufleaza!
   
 8. Chiar aşa?! :rolleyes:

  Aveţi dreptate doar dintr-un singur punct de vedere: nu ne contrazicem ci puneţi dvs. mâna şi mai studiaţi jocul înainte de a vă da cu părerea! ;)

  Utilizând JAM-X, nava Spearhead nu îşi va pierde camuflajul.

  Dacă s-a întâmplat să se decamufleze, acest lucru se întâmplă aleator şi se datorează unei probleme existente în legătură cu abilitatea JAM-X însă acest lucru NU este modul de funcţionare normal al abilităţii.


  Idem!

  Temă închisă.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.