Restart server...

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de as2friends, 9 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Veti mai face jocu sa mearga normal cum merga inainte sau nuu ? ca dup aultimu restart chear merge foaarte rau mi se face imaginea neagra la nava cind ma ataca ceva . ssi nu vreau raspunsri legate de pc meu de net sau altele penturca nu asa mai scripe forum daca nu ar fi de la voi si nu are cum ca dupa ultimu restart sa ineapa sami mearga mie netu sau pc prost
    Server:Europa globala 5

2. chiar si pe pc-uri bune jocul are lag.nava e inconjurata de niste patratele negre .

3. totusi o lista de contacte si shimbarea bonusului pentru prieteni poate avea o asemenea influenta?niste ''chestii'' marunte ingreuneza asa de mult clientul de joc :)

4. -edos78-

-edos78- User

si pe eg3 de la ultimele implementari jocul functioneaza foarte rau si am un pc i3 intel core 8gb ram apare si dispare nava cand sunt multe npc-uri langa mine in speta la cubikon. se stie de aceasta problema?

5. nu stiu ce sa zic dar mie imi merge foate bine si tinand cont ca am net de pe stik cu viteza de 7.2 mb/s nu imi sacadeaza si nici nu se blocheaza cand am npc multe langa mine . Incearca sa actualizezi flashul , incearca doar cu dark deschis fara sa ai mai multe pagini deschise , sterge cokiurile , sau o concluzie ai placa video slaba eu am nvidia geforce 610 M -1 gb si imi merge foarte bine in afara de shop , hangar , mail , galaxy gate deci la pagina principala imi merge naspha rau dar pagina de joc super bine .

6. salutare dumitrash,de cand cu implementarea bonusului si la mine merge f greu,iar inainte mergea perfect acum am max 20-25 fps fata de 61 cum aveam.

7. chiradal

chiradal User

Nu pot sa deschid fereastra de joc. Imi apare" DESCARCĂ ADOBE FLASH PLAYER" . Il aveam, l-am descarcat de cateva ori, tot asa e. Ce o fii?

8. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

încearcă să treci de pe mozila pe iron sau chiar pe chrome, au flash-ul încorporat.

9. chiradal

chiradal User

sunt pe crome, nu stiu ce l-a apucat azi dimineata mergea:)
    P.s. Am dezinstalat crome-ul si am intrat pe explorer .Vad ca merge asa. Multumesc.

Modificat ultima dată: 12 Apr 2014
  10. *Stranger*

*Stranger* User

pretene stai bn cu fps-ul,eu la cubi il am la 5 cu setarile la minim.Si il aveam la 30-40 cu setarile ridicate...mi-e aproape imposibil sa joc cu asemenea fps

11. Si la mine e la fel apr niste patratele negre pe linga nava dupa ultimu restart am un lag ingrozitor