Restart server...

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de as2friends, 9 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Cu opera jucam si joc in continuare dar de azi de dupa RR am lag. :(

2. Hermes

Hermes Guest

Sunt pe RDS , ma pot conecta pe clientul de joc, la cubi am FPS : 35 | Memorie :437,80 MB. Nu pare sa se miste in secvente. Joc dintotdeauna numai pe Firefox sau Nightly (browser pe 64 biti , fratele Firefox-lui) .Va recomand o stergere de cache/cookie in prealabil. Oricum, lasam tema deschisa si asteptam feedback-ul vostru.

3. -edos78-

-edos78- User

merge super greu cu fps 0 langa cubikon

4. *Stranger*

*Stranger* User

iara nu merge sa te conectezi...conectisunea va fi stablita....si asa merge de 5 min.....

5. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

pe eg4 conectarea de pe RDS nu mai merge deloc, nu se poate accesa nici măcar pagina principală a contului.

6. pe scandinavia la fel nu se contecteaza pe pagina de joc ...nici pe firefox nici pe chrome "conexiunea va fi stabilita"

7. Site-ul la care faci referire se pare ca e un fake, si exista 90% sanse sa ramaneti fara conturi. Feriti-va de toate link-urile care va promit avantaje extraordinare daca nu veti sa plangeti dupa aia.

8. Hermes

Hermes Guest

Probabil era in timpul restartului de servere, nu am intampinat aceste probleme la ora la care postez.

9. DUM.DUM

DUM.DUM User

esti fericit, eu acum am la cub intre 2 si 5 fps, vad navele secvential si apar sau dispar in totalitate sau partial :) parca joc cu fantomele.

10. -x.MEN.-

-x.MEN.- User

LA MINE NICI PEOPERA NU MERGE E DE A JOC

11. Er0r.

Er0r. User

Ce se intampla cu jocul..? Dispare nava si apare cand sunt atacat??:eek:

Modificat ultima dată: 10 Apr 2014
  12. DUM.DUM

DUM.DUM User

13. Si la mine cind ma ataca multe npcuri numi arata imaginea bine si cind schimb configu cu dronele puse sa se vada imi dispare inmaginea din mijlocul navei

14. ***N!NO***

***N!NO*** User

Conexiunea va fi stabilita..... cand? Sar portalu' intre pvp-uri si PA! Astept cate 20 de minute, restartez pagina... degeaba! EG6

Inainte de restartu' de ieri, mai facea probleme... da' acu' mort!

S-a dus tot jocu'...

15. Chear treuea sa bagati contactele alea inutile ??? dinc cauza restartului ala merge jocu dea ........ degeaba bagam bani !!!!

16. Hermes

Hermes Guest

Banuiesc ca nu te-ai inclus si pe tine, cel putin nu la BP ai dat tu banii ! :rolleyes:
    Hai sa lasam ipocrizia si eventual lasa-i pe cei care chiar baga bani, sa stabileasca daca este degeaba sau nu . In continuare jocul este absolut gratuit , nu va baga nimeni mana in buzunar si nu aveti nici o obligatie de a face vreo plata.

17. Imi merge jocul foarte rau se face imaginea neagra cind ma ataca npcurle si nu doar la mine ci si la multi alti prieteni

18. Buna dimineatza
    Intradevar dupa implementarea de ieri au aparut si bugurile pe joc.
    Problemele intampinate de mine sunt:
    - mi-au scazut mult fps-urile
    - cand distrug cubikon si prin primirea daunelor de la protegiti imi tot dispare si apare nava + un patrat negru in jurul navei care deranjeaza foarte tare
    - inainte puteam face crazy cubikon acum dupa implementarea ce a trecut nu ma mai pot apropia de el(ei)
    Acestea sunt problemele care ma deranjeaza pana acum, in caz ca mai descopar ceva o sa revin tot in aceasta postare. Dar as ruga staful sa remedieze aceste probleme in game.
    Windows 7 ultimate 64 bit
    AMD Athlon 2 X4 635 Procesor
    4GB RAM 1333
    ATI Radeon HD 5670
    Acesta este sistemul cu care ma jucaman trecut si nu prea intampinam probleme iar acum dupa aceasta implememtare imi merge jocul de toata "cacaoa"(tot acelasi sistem il am)

19. Bam__Bam70

Bam__Bam70 User

Si pe serverul ag2 merge tot la fel de rau dupa restartul ala de la ora 4 sau 5 a romaniei , se blocheaza foarte rau ca sa poti juca trebuie sa dai restart iar, iar dupa aia dupa 2-3 minute se blocheaza iar si nu doar la mine la toti jucatorii...Faceti ceva!!!!

20. e varza jocul de data asta................Faceti ceva!!!!