Restart server...

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de as2friends, 9 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. saga_lol

saga_lol User

mai incercati vad ca la mine acum 20 de sec a reusit sa se conecteze. Bafta la toata lumea

2. bibicU[HQ]

bibicU[HQ] User

Merge. sv 4 , rds

3. DUM.DUM

DUM.DUM User

la mine inca nu merge pe AG

4. _basty13_

_basty13_ User

se pare ca am reusit sa imi stric laptopu cu setararile ,azi cand ii crazy kubu am si premium
    acum nici nu stiu cum sa ii fac la loc
    foarte frumos si distracti dupa o zi de lucru vi sa te mai si enervezi ca nu iti merge jocul

5. Cum ai reusit sa te conectezi ?

6. tatybybu

tatybybu User

oameni buni.cei de la butoane. cei care se ocupa de acest joc. eu sunt un simplu jucator,care platesc pentru niste servici,dar din motivele voastre tehnice eu nu pot beneficia de ceea ce platesc(adica,dau bani "DA")faceti ceva in legatura cu acest aspect.
    si referitor la exp,onoarea,creditele si uri pe care eu in acest timp in care nu merge jocul le facem,sa faceti bine sa ne mai dati ceva si noua. CADOU :)

-x.MEN.- și crosfire02 apreciază asta.
  7. Ca şi rândul trecut, probleme sunt cu cei care beneficiează de servicii de internet de la RDS / Romtelecom.

Personal, neavând respectivii furnizori de servicii internet, nu mă confrunt cu probleme la autentificarea pe pagina de cont sau pe pagina de joc, pe niciunul dintre servere-le de joc.

În aceste condiţii, aş putea spune că vă cam grăbiţi cu anumite afirmaţii.

8. amu daca pot sa zic si eu ceva si la unguri sunt aceiasi probleme si ei nu au rds sau romtelecom asa ca problema ii la dark orbit nu la rds

9. DUM.DUM

DUM.DUM User

EU UNUL CHIAR NU MA GRABESC dar dezvoltatorii trebuie sa ia in calcul toate aceste probleme ale serviciior de internet, mai ales ca RCS-RDS ori ROMTELECOM sunt extinse la nivel national, deci trebuie luate in calcul. Toate aceste intarzieri si lag-uri ale jocului ne aduc neplaceri, iar mie si altor jucatori kiar financiare. Platesc pachete de care sunt vaduvit, deoarece ele expira chiar daca nu intru pe joc, NU?

-x.MEN.- apreciază asta.
  10. Poate merge pana la pasti...poate:p

11. nu e bine ce se intampla.....un ultimul timp cand se baga ceva nou tot apare cate o chestie de genul asta si uite asa se duce o zi sau doua fara sa putem sa jucam. oameni buni rezolvati problema caci noi platim cu bani reali ptr. a putea beneficia de avantaje dar in schimb vrem si noi sa avem asigurarea ca astfel de chestii nu se mai intampla , daca nu avem aceasta asigurare macar lasati d.....ui totul asa si nu mai bagati numic ca sa putem juca si noi linistiti

-x.MEN.- apreciază asta.
  12. Sa fie oare de la aceste firme furnizoare de internet? Nu prea cred, pentru ca eu cunosc utilizatori care beneficiaza de internet de la RDS si nu au aceasta problema...Deci cum e?! "Pentru unii muma, pentru altii ciuma?"

-x.MEN.- apreciază asta.
  13. miki121212

miki121212 User

:( urat din partea voastra.
    :) poate maine o s ai dati drumu la joc.
    ;) va multumesc anticipat
    o_O

-x.MEN.- apreciază asta.
  14. *DACONAV*

*DACONAV* User

Nici la mine nu merge. Se poate rezolva intr-un fel?

15. cei ce aveti rds incercati pe mozila la mine si la prieteni mei merge

16. TeoSk8

TeoSk8 User

si la mine merge pe mozilla...dar sacadat rau

17. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

e adevărat, am reuşit să mă conectez pe eg4 prin RDS dar merge "în secvenţe" !

18. *DACONAV*

*DACONAV* User

Eu am rezolvat problema. Am descarcat "Opera" si merge foarte bine. Incercati si voi si scapati de chin.

19. DUM.DUM

DUM.DUM User

Mda, si la mine ela fel, merge greu, nu ma incumet sa ies pe harta sa fac poc aiurea...