Restart server...

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de as2friends, 9 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. LeGIoNsS

LeGIoNsS User

Din nou faza cu Loading-ul frate ??? deja e monotonie toata faza asta...deci n-am cuvinte....si eu care vroiam sa investesc o suma frumusica in joc la Mega Happy....ma gadesc acuma....oare merita /???

-x.MEN.- apreciază asta.
  2. as2friends

as2friends User

am schimbat DNS si tot nu merge....deja sunt 4 ore de cand jocul nu merge, o zi de premium pierduta si amplificatoprul EXP, azi aveam libera toata ziua si puteam face treaba buna pe joc. In legatura cu noile "imbunatatiri" stiati prea bine ca o sa fie probleme la fel cum au fost si pe celelalte 3 servere saptamana trecuta.

-x.MEN.- apreciază asta.
  3. miki121212

miki121212 User

ne dati si noua drumu la servar pe europa globala 6.de la 13 oo e blocat.

4. Inca o minune de la BP cand se implementeaza ceva sa speram ca nu tine 3 zile.:p

-x.MEN.- apreciază asta.
  5. saga_lol

saga_lol User

si eu am schimbat DNS si tot nu merge , foarte naspa situatia.

-x.MEN.- apreciază asta.
  6. mersi AVATAR ,se pare ca merge chestia cu schimbatul DNS ,cel putin la mine merge ,incercati si voi sa bagati:OpenDNS
    208.67.222.222
    208.67.220.220

7. DUM.DUM

DUM.DUM User

CLAR, NU!!!!

8. In continuare refuza sa se conecteze pagina de joc . La ce ora se va rezolva problema ?

9. se va rezolava pe maine cred:):mad:

10. am incercat dar nu merge

11. vangard531

vangard531 User

Nici AG2 nu merge de la restart,am incercat si cu rds si cu vodafone si nimic .Asta e groasa rau dupa cum se vede.

12. Daca ma conectez cu "portocala" merge. Daca ma conectez cu erdeesh nu merge. O fi discriminare? ... adica unii se joaca si altii ...

13. DUM.DUM

DUM.DUM User

DAR EU AM INTERNETUL PRIN ROUTER, cum trebuie sa fac in acest caz?

14. saga_lol

saga_lol User

am schimbat dns am dat restart am incercat si dupa mozilla si dupa chrome nimic....pacat, tr intai rezolvata problema conectari dupa care implementata chestia cu prietenii, parerea mea

15. TheReaper

TheReaper User

16. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

In cazul in care, dupa modemul de internet aveti un router, atunci DNS-urile ar trebui puse in acesta!

Aici insa nu va pot da sfaturi suplimentare, intrucat sunt nenumarate modele de routere!!!

17. DA CAND SE REZOLVA PROBLEMA IAR NE PUNETI SA ASTEPTAM 2 3 ZILE ATUNCI CE ROST MAI ARE SA BAGAM BANI DE PREMIU CA NISE DUCE ASTEPTAND SA REZOLVATI O PORBLEMA:mad:

-x.MEN.- apreciază asta.
  18. _basty13_

_basty13_ User

ce anume trebuie sa fac daca sunt la rds
    eu nu inteleg
    cum se poate schimba

19. DUM.DUM

DUM.DUM User

MULTUMESC ORICUM!
    Problema este la dezvoltori din cate inteleg, asa ca mai bine rezolva ei aceste neplaceri, decat sa ne prindem urechile in tot felul de setari la care mare parte dintre noi nu ne pricepem. Asa ca daca BP vrea sa mai ia bani de la noi, ar face bine sa ne faca un joc cursiv si fara atatea probleme. MAI BINE AR SCOATE UN EXECUTABIL PENTRU INSTALARE PE PC, daca asta ar face jocul "jucabil".

-x.MEN.- și OBERON74 apreciază asta.
  20. Sa speram ca se rezolva :(