Resetare puncte Registru Pilot

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de ROMANIA1, 14 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti ca pretul pentru resetarea punctelor din registru pilot sa fie o suma fixa?

Sondaj închis pe 24 Ian 2016.
  1. DA

78,0%
  2. NU

22,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ROMANIA1

ROMANIA1 User

Buna ziua! Propunera mea este sa nu mai creasca costul de resetare a punctelor din registru pilot ci sa se puna un pret permanent, de exemplu:10.000-20.000 uridium.
    Avantaje jucatori: isi pot face strategia in functie de ce vor sa faca la un moment dat avand un pret pentru resetare stabil, in prezent nu e posibil acest lucru pentru ca pretul creste pana ajunge la o suma astronomica.
    Avantaje dezvoltator: mai mult uridium investit in resetarea punctelor si probabil unii dintre jucatori vor fi tentati sa cumpere duplicatorul de cutii bonus.
    Dezavantaje nu vad nici de o parte nici de alta.
    Va multumesc! Va astept cu vot, comentarii, pareri, orice!

carlos1567 apreciază asta.
  2. Ideea este buna, dar refacerea punctelor la loc va fi la fel de anevoioasa... trebuie sa astepti mult timp pana ti se reface sepromul. Ar fi bine sa se faca ceva imbunatatiri in privinta sepromului. Asa cum am zis la inceput ... "Ideea este buna"... de la mine ai un DA.

carlos1567 apreciază asta.
  3. Ar fi tocmai invers ...
    De la mine ai un nu, chiar daca ma costa 300k uri sa resetez iar.Vreti totul sa fie usor:|care mai e farmecul?

***Tora_Bora*** apreciază asta.
  4. mobob

mobob User

marea problema cu resetarea punctelor la registru nu o reprezinta costul in uridium,ci,mai ales,sepromul necesar sa le pui la loc...aici e poticneala...
    oricum,ideea e ca sint 50 de puncte la registru...care devin tot mai costisitoare de adunat....
    insa,pentru a face in mod eficient o singura configuratie (fie de pvp,fie de pve,fie de "cutiit") sint necesare intre 24 si 26...daca ar fi usor sa le resetezi si sa le pui la loc,nimeni nu s-ar complica sa faca mai multe puncte...din acest motiv a fost gindit jocul ca resetarea punctelor sa fie posibila,dar nu prea la indemina....

.miki70.[WΔR™] și ***Tora_Bora*** apreciază asta.
  5. Cehn

Cehn User

Totul sa fie greu ca sa nu fie ușor.
    Se poate găsi soluția "Instant" cu un cost de 300k X 36,17.
    Este o buna propunere (solutia INSTANT)
    Ai fi mulțumit asa?

Modificat ultima dată: 15 Ian 2016
  6. Hmmm... si buna si rea....
    pt playeri care au costul de resetare peste 300k ar fi buna,dar sa nu uitam de playerii noi care daca fac o greseala in registru nu o sa fie tocmai usor sa le reseteze....ce sa mai spun ca sunt multi playeri care nu au ajuns la acest cost de resetare si dupa parerea mea nu ar fi fairplay pt acestia....
    Sincer mie nu mi se pare o idee asa buna

7. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

Moshu' la 300k este inca acceptabil. Ce faci cand, la 3 000 000, vezi ca ai pus un item gresit ? :)

8. eu sunt la 64k si akum m-am hotarat ce las (multa atentie la punctare si imi fac doar pentru cutii ,putin defensiva,si atac pentru intrusi )
    ce nu pot sa spun ca eu nu sunt un vanator sau ceva care sa faca ,,artifici cu jucatori" pe harti : X-X , dar stau si imi pierd timpul cu o cutie sau cel putin cat faceam akum 2 luni (cate 20k de cutii pe zi: cate 7 ore pe zi mai exact )

9. Propunere respinsă.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.