Resetare misiune

Discuție în 'Probleme generale' creată de ■♫viruss41™♫■, 23 Oct 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Salut !
    Am si eu urmatoarea problema , in cursul zilei de astazi am vazut ca mi s-a resetat misiunea cu anihilatori ce-a de 10500 , aveam in jur de 5000 acum am 0 , sper ca nu v-a trebui sa-i fac din nou . O sa-i primesc inapoi ?

Multumesc !

2. Althea

Althea Board Administrator Team Darkorbit

Salut,

Tot ce-ți putem spune este faptul că problema a fost transmisă către echipa tehnică și sperăm să remedieze curând. Te rog să contactezi suportul jocului și să le comunici informațiile pe care ți le vor solicita.

3. Am facut si ticket catre suportul jocului dar nu mi-au solicitat nici o informatie . As mai avea o intrebare , daca eu ma apuc sa fac in continuare anihilatori *(incepand de la 0) cand o sa se rezolve problema, o sa mi se puna la cei 5000 pe care ii aveam sau ii fac degeaba ?

4. Baietii si fetele de la suport nu te vor ajuta cu nimic. Am patit un lucru similar, mi-a disparut progresul de la o misiune cu nave. Am facut tichet la suport pe 3 octombrie. Azi e 24 octombrie si problema inca nu s-a remediat.

ModEdit: Conversatiile cu suportul jocului sunt confidentiale.

Presupun ca doar suportul tehnic poate rezolva problema dar nu inteleg de ce dureaza atat de mult. Am o banuiala ca nici nu se incearca o rezolvare. :rolleyes:

5. Ce crezi :rolleyes: acelasi mesaj l-am primit si eu .;)

Eu tot sper sa se remedieze problema sau sa vina cu un anunt oficial mai repede .

6. Althea

Althea Board Administrator Team Darkorbit

Salut,

Nu știm cum se va rezolva acestă problemă. Nu știm dacă în cazul în care se va da un anumit progres el se va cumula cu ceea ce ai deja la misiune. Imediat ce vom avea informații oficiale referitoare la acestă problemă, le vom publica în forum.

True5.1 apreciază asta.
  7. Veneficus

Veneficus User

de la asa trecut...

si asa prezent...

sumbru viitor...!

*^*NEMESIS*^*RO*^*! apreciază asta.
  8. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

dacă ADN-ul tău nu prezintă niscaiva gene casandriene lasă viitorul că ăsta e de vre-un an prezentul ! nu te pune cu bp !:D