Sugestie Reparare P.E.T. cu bonuri.

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de IonutToamnaNuDoarme, 23 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti sa reaprati P.E.T.-ul cu bonuri?

Sondaj închis pe 2 Ian 2015.
  1. DA, vreau.

58,3%
  2. NU, nu vreau.

33,3%
  3. Nu ma intereseaza.

8,3%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. In primul rand, eu m-am adresat lui Ionut, creatorul temei, iar tu te-ai bagat in seama, spunandu-mi ca nu am inteles nimic. Consider ca tu nu ai logica. Hai sa iti explic cum stau treburile in cadrul acestui topic, "Actualizari si idei". Cineva propune, intr-adevar, o tema pentru binele majoritatii. In acest caz nu am cum sa te contrazic, este total adevarat. Insa ceea ce nu ai inteles tu este ca fiecare are dreptul de a-si exprima opinia, PRO sau CONTRA, argumentand DIN PUNCTUL LUI DE VEDERE, nu din punctul de vedere al majoritatii. Eu am respectat perfect regulile si chiar nu ma intereseaza ceea ce cred/comenteaza altii. As dorii sa stiu cine esti dumneata sa imi spui mie ca nu a fost ok comentariul meu si ca ar fi trebuit sa spun doar ca parerea mea este NU. Cine esti dumneata ca sa imi ingradesti mie drepturile pe acest forum??? Eu imi sustin parerea, pentru unii malitioasa. Evident ca o propunere nu poate fi sustinuta de toti. Voi fi de acord cu aceasta idee in momentul in care dezvoltatorul va oferii combustibil gratuit jucatorilor premium sau ceva sloturi in plus la lasere, protocoale etc. :D
    Sa vezi si sa nu crezi...aceasta idee a fost votata cu NU si de catre jucatori care nu sunt in top si nici intr-un clan de pe locul I.

Sa inteleg ca esti traumatizat de altii care iti bubuie peturile, vad ca ai ceva impotriva celor care fac asta :D. Eu nu bubui peturi si dau cu fuga; eu caut si jucatorul dupa, este o diferenta. Nici mie nu imi plac cei care bubuie petul si fug :D.
    Intr-o lupta de echipa nu se foloseste foarte des kamikaze daca jucatorii alaturi de care te lupti sunt din diferite companii, pentru a nu le provoca si lor daune. La 1 vs 1 sta altfel treaba sau cand esti "singur impotriva tuturor" :)))).
    Cu siguranta nu, de unde iti vin asemenea idei stralucite?

Modificat ultima dată: 30 Dec 2014
    relax apreciază asta.
  2. **eagle1**

**eagle1** User

De acord cu tine , te-ai adresat initiatorului temei , dar aceasta remarca malitioasa si ironica ,,Daca vreti reparatia gratis, luati-va premium.,, s-a adresat tuturor jucatorilor care au votat PRO . Ai prins ideea ?

Imi place ca stii cum functioneaza rubrica ,,Actualizari si idei,, a forumului . Poti oricand sa creezi o tema noua cu propunerile tale si cine stie ...poate obtii numarul de voturi si propunerea este inaintata dezvoltatorului si poate chiar se implementeaza , ca de , mai pune ceva acolo la pachetul premium si va ofera in plus inca ceva ce altii nu isi vor putea permite . Uite cine isi doreste totul de-a gata .;)
    Nimeni nu ti-a ingradit dreptul la opinie si la folosinta al forumului , dar atentie la exprimari ! Citeste de doua ori inainte sa postezi !

Eu ma refeream strict la tine . Si ai dreptate ,,nu toate ceasurile din lume se potrivesc la secunda ,, .(observi nu sunt malitios puteam sa zic aia cu padurea si cu uscaturile ;))

Ehe , odata de demult ma deranja asta , dar acum e greu sa mi-l bubuie cineva si sa nu ajung in timp util la locul faptei si sa-i aplic o corectie :)

Se para ca stii cum functioneaza jocul dar ...

;)

3. relax

relax User

Ala care cere repararea petului pe gratis fara premium(dupa mine premiumul a devenit o conditie pt repararea gratis a petului, si asa e), plus toti aia care il sustin si care fac pe smecherii aici pe forum. As vrea sa vad ce ai tu in jocul asta asa de curiozitate, ca sa-mi dau seama de ce te preocupa pe tine ce fac eu cu uridiumul, dar daca tu ai nevoie de pet reparat pe bonuri(MOCA BA), inseamna ca mai ai de jucat. Bafta, eu ies din discutie, raspunsul ramane tot nu, si, te asigur daca ai 3-4 ani de joc(dau si eu cu presupusul dar nu cred), esti degeaba.

_»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] apreciază asta.
  4. Da, pentru ca vreti totul de-a gata.

Eu nu imi doresc totul de-a gata, nu mi-au picat din cer banii pentru premium. Deci platesc pentru acest pachet, nu mi-l da BP cadou. Cine esti dumneata pentru a-mi atrage atentia la exprimare? Din moment ce niciun moderator nu a facut-o, inseamna ca e totul ok. De aia sunt moderatori de forum, pentru a mentine "linistea si pacea" :D.

...spre deosebire de altii, care subliniaza faptul ca eu am folosit decat de 3-4 ori kamikaze, CULMEA, aflandu-ma intr-o lupta unde cei care ma ajuta sunt o alta companie. :p

relax apreciază asta.
  5. **eagle1**

**eagle1** User

Iar incurci lucrurile si mai presus de toate ... nu ai invatat sa vorbesti . Imi pare rau ca am mai sesizat asta si admini inca te lasa sa postezi !
    Revenind on topic tu ai votat NU si nimeni nu poate schimba asta . Pana la urma eu nu stiu ce nu intelegi : tu ai pus intrebarea ce faci cu uridiumul daca repari , nava , dronele si PET-ul cu bonuri , intrebare care poate sa o puna un incepator sau unu care nu mai are ce sa puna pa nava , desi daca ai ajuns la nivelul in care nu iti mai trebuie nimic pe nava tot ai nevoie de uridium sa-ti iei munitie de elita si amplificatoare . Deci si in cazul asta ai nevoie de uridium . In cazul tau mai mult : mai nevoie de aha ...mult uridium . Si atunci cum iti vine sa pui o astfel de intrebare ? Asa din lipsa de ocupatie ? Imi pare rau ...
    Repararea PET pe bonuri pare relativ moca dar hai sa ne gandim putin de unde luam bonuri ? Pai le luam din cutiute speciale (astea sunt doar la evenimente) , din cufere (astea se deschid cu cheite , din porti ,sunt prea putine , sau cumparand cu uridium) si din GG(care la fel pot fi facute din paladium , din cutiute ,sau cu uridium) . Indiferent cum se obtin bonurile daca m-ai urmarit poate ai inteles ca nu sunt chiar moca . Ce diferenta este intre un jucator premium si un jucator care baga bani la MEGA si isi ia uridium pe care il foloseste la cheite sau pentru GG si face poate 100 de bonuri de reparatie intr-o zi ? Se cheama ca daca a reparat PET cu bonuri a facut-o moca ... NU?
    Daca urmareai postarile mele puteai observa ca mie nu imi pocneste PET-ul iar daca o face nu pocneste mai mult de 2-3 pe zi . Asta inseamna 1000 uri pe zi , care ii fac in 10-15 min in 4-5 sau la adunat de cutiute in PVP . Nu este o pierdere grozava nici pentru alti jucatori.
    Jucatorul asta IONUT a avut o ideea care mie mi se pare buna ... Trebuie sa-i dam in cap ca nu este premium ?
    Te asigur ca am mai mult timp jucat si de cat tine si decat _»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] iar despre jocul asta inveti jucand nu din premium(din premium nu poti decat sa ajungi mai repede in top sau sa ai nava cat mai dotata ) . BAFTA si tie si tine aproape ...

6. Propunere respinsă!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.