Sugestie Reparare P.E.T. cu bonuri.

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de IonutToamnaNuDoarme, 23 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti sa reaprati P.E.T.-ul cu bonuri?

Sondaj închis pe 2 Ian 2015.
  1. DA, vreau.

58,3%
  2. NU, nu vreau.

33,3%
  3. Nu ma intereseaza.

8,3%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Propunerea mea este urmatoarea: PET-ul sa poata fi reparat cu bonuri, evident bonuri pentru reparatii. In primul rand PET-ul are toate caracteristicile unei nave: HP, scut, sloturi pentru lasere si pentru scuturi..etc, dar nu se poate repara cu bonuri ca si nava. In al 2-lea rand daca distrugi un PET din propia companie "il iei pe plus" cu alte cuvinte nu iti scade din onoare, cum ar fi normal, ceea ce e neplacut pentru toti. Astfel daca cineva din propia companie ne distruge PET-ul il reparam pe bonuri, daca avem bineinteles. Un alt avantaj pentru jucatori este ca ar putea folosi modulul kamikaze mai des. Totodata dezvoltatorul ar putea introduce bonurile contra cost, adica pe bani reali, cum au introdus si energiile extra, bonurile de salt. Asta ar aduce mai multi jucatori care ar cumpara cu bani reali, ar fi un avantaj pentru dezvoltator.
    Avantaje jucator: mai putin uridium consumat pe reparatii PET (in caz ca au bonuri), astfel jucatorul poate investii uridium in altceva.
    Dezavantaje jucator: bonurile se consuma mai rapid.
    Avantaje dezvoltator: se pot introduce bonuri pentru reparatii pe bani reali. Activitate mai multa pe joc.
    Dezavantaje dezvoltator: nu sunt, daca sunt va rog sa le spuneti voi.

2. stopme001

stopme001 User

Daca ai premium pet-ul se repara gratis , si dai kamicaze pana cand te plictisesti.

3. **eagle1**

**eagle1** User

Pai tocmai asta e ideea ... sa repari aproape ...moca . Adica de ce sa mai cumperi premium pentru kamikaze daca dispui de ..ex.7000 de bonuri de reparat .
    Vorba lui špïη†εςα†⊕ruL ...un vis frumos ...doar . Iti urez succes !

4. Majoritatea jucatorilor au sub 100 de bonuri, cei care au 7.000 de bonuri nu cred ca isi cumpara premium doar pentru kamikaze. Acum cativa ani cand nu era kamikaze erau multi jucatori premium. Deci nu sunt de acord cu parerea ta.

5. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Bonurile se duc , premium însă atât timp cat îl ai dai kamikaze de te saturi.
    Premium uni nu îl cumpără doar pt. kamikaze , premium are mult mai multe avantaje.

6. **eagle1**

**eagle1** User

Nu ai inteles nimic , si e greu sa-ti explic acum . Jucatorii care au sub 100 de bonuri , ori acum au inceput sa joace , ori erau in vacanta cand au fost cutiile cadou ori nu au facut o poarta in viata lor ...
    Ehe , multe erau altfel acum cativa ani . Acum marea majoritate cumpara premium pentru kamikaze .

Revenind la postarea ta , era un raspuns pentru stopme001 . Adica eu asa vad lucrurile , pentru ca pe joc petul tau daca este dotat cu coca si ceva scuturi +modulul de reparare ... pocneste 1-2 ori pe zi maxim . Sunt zile cand nu pocneste deloc . Deci 700 de uri pentru reparatii ii faci in 5-10 minute . Dar daca vrei kamikaze ... sa repari de 20-30 ori pe zi ... cam 10.000 de uri . Destul de costisitor ... Bineinteles ca daca ai banuti reali iti cumperii premium si ai kamikaze la discretie dar daca nu ai ... ai vrea sa repari pe bonuri .
    Ti-am acordat un DA dar , sa nu crezi ca l-am acordat pentru ideea de a folosi bonuri de reparare la kamikaze ci doar pentru faptul ca asa cum spui tu si PET-ul este o nava mai mica si nu vad de ce nu s-ar repara cu bonuri .
    Ceea ce a spus špïη†εςα†⊕ruL si eu am accentuat este faptul ca dezvoltatorul nu are cum sa accepte o ideea din care ei pierd bani reali ... Viseaza frumos in continuare !

Asa e , daca vrei sa te repari moca , sau sa te deloghezi in 5 secunde sau ... Marea majoritate cumpara pentru kamikaze . Bonurile se duc dar ... si revin . Schimbi GG pentru porti primesti destule bonuri . La fel si din cufere . Nu mai vorbesc cand sunt cutii speciale . Acum sa ne intelegem nu sunt suficiente pentru a utiliza kamikaze la discretie dar pentru a folosi din cand in cand ...merge .

Modificat ultima dată de către moderator: 29 Dec 2014
  7. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Ai dreptate aici , dar cel mai bine , din punctul meu de vedere este un premium . Are foarte multe avantaje .

8. KliP-Done

KliP-Done User

Tu te auzi ce spui? Daca nu esti in stare sa iti cumperi premium care nu este chiar asa scump, cum ai putea plati tu dezvoltatorului pentru bonuri de reparatie? Daca dezvoltatorul nostru ti`ar face pe plac si ar introduce sa spunem o suma de 10 euro pentru 1000 bonuri, ai plati?Multi se gandesc : " Cu 1000 bonuri o sa dau kamikaze mult timp de acum incolo", dar nu este asa. Un jucator care face npc`uri foloseste modulul kamikaze de cel putin 100 ori intr`o ora (modulul kamikaze se incarca la 30 secunde). Acum ganditi`va in cat timp s`ar consuma 1000 bonuri reparatie. Poate pe mine ma apuca boala si o sa stau la cubi 24 ore intr`o zi, oare cate bonuri de reparatii as consuma in acele 24 ore? Va spun eu....peste 2500. Asta inseamna 25 euro consumati intr`o zi. Nu mai bine pun inca 25 euro peste acea suma si imi cumpar premium pe 1 an de zile si beneficiez de toate avantajele unui utilizator premium?

Sfatul meu este urmatorul: Cei ce vor sa vina cu idei in acesta sectiune ar trebui sa gandeasca de 10 ori acea idee care vor sa o propuna! Calculati, analizati bine si apoi veniti cu o idee, nu ce visati noaptea propuneti a 2-a zi.

O seara placuta in continuare!

Modificat ultima dată: 24 Dec 2014
  9. Nu stiu ce te face pe tine sa zici: "Daca nu esti in stare sa iti cumperi premium...", probabil crezi ca esti singurul om care a vazut bani, in fine. E doar o sugestie! Ideea principala de la care pleaca este urmatoarea: petul este o nava mai mica. De ce nu s-ar repara pe bonuri? adu-mi argumente de ce nu! In alta ordine de idei PREMIUM aduce urmatoarele avantaje: 1. Servicii gratuite de reparare a navei. 2. Reducere de 50% de reparare a dronelor. 3. Reparare gratuita a P.E.T.-ului. 4. Reducere de 5% la produsele pentru uridium. 5. Incarcare rachete in jumatate de timp. 5. Logout in 5 secunde. 6. Roboti reparatori de 2 ori mai eficienti. 7. Rafinarie automata a resurselor. 8. O bara de acces rapid suplimentara. 9. Spatiul magaziei se extinde cu 500 de unitati. Acestea fiind spuse te rog sa intelegi, deduci, pricepi ca sunt mai multe avantaje pentru jucatorii care au PREMIUM, nu numai 1. In plus sunt sigur ca daca ideea mea s-ar implementa cu succes nu ai avea cum sa dai kamikaze la fel ca si un jucator premium pentru ca ai avea un numar limitat de bonuri care s-ar consuma intr-un anumit timp. Eu te astept cu un argument, unul singur si sper ca pe viitor sa nu mai actionezi doar din instinct (lucuru specific animalelor), adica sa aduci macar un argument plauzibil in ceea ce zici.

10. tot lefter o sa fi dupa ce consumi bonurile fie ca ia momentan 6-7000 bonuri...poate mai putine

11. Daca taceai filozof ramaneai! o_O

12. KliP-Done

KliP-Done User

Hai sa nu fim off-topic. Incearca te rog sa citesti din nou, poate de mai multe ori postarea mea ca sa intelegi logica a ceea ce am spus. Cred ca ai cateva argumente acolo, nu doar unul. Te mai rog sa citesti si ceea ce am colorat eu cu rosu, practic raspunsul meu este dat la ceea ce am colorat eu cu rosu din postarea ta.

_»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] apreciază asta.
  13. poi mai ionut,tu ai zis:Majoritatea jucatorilor au sub 100 de bonuri
    faci 100 de kamikaze si esti lefter.logica care-i?nu o sa ai de reparat nava...si atunci treci pe uri

14. Din pacate raspunsul tau nu ma satisface pe deplin. Eu am adus argumente sugestiei mele, tu nu esti de acord cu ea, dar nu sti sigur de ce. Inca astept un argument concret nu ca cele de mai sus. Intelege, te rog ca sugestia mea NU se refera neaparat la a folosi kamikaze pe bonuri ci la reparat petul pe bonuri. Un exemplu: sunt la palladium, PET-ul imi este distrus, il repar pe bon. Vezi? nu are legatura cu kamikaze. E simplu!

Modificat ultima dată: 25 Dec 2014
  15. Mai lasa de la tine ca vad ca inca nu intelegi,sau nu vrei s-a intelegi.Rumega un pic ce au scris altii: Daca nu esti in stare sa iti cumperi premium care nu este chiar asa scump, cum ai putea plati tu dezvoltatorului pentru bonuri de reparatie?Vrei sa zici ca cu idea ta ajuti jucatori care joaca 2 zile pe saptamana?sau nu stii ca poti mari hitpointul la pet,sa-i pui scut si modul de reparatie?pe urma te canti ca nu ai bonuri ptr reparat dronele...
    e simplu...

Modificat ultima dată: 25 Dec 2014
  16. hαhαhα

hαhαhα User

ionuţ, argumentul tău, cum că şi pet-ul este o navă, de ce nu s-ar repara pe bonuri ? este logic şi pertinent însă cuţitul cu care vrei tu să tranşezi problema are două tăişuri ! nu aş vrea ca să ne trezim că bp aplică invers argumentul logic folosit de tine şi de mîine să ne trezim că, pentru a cutreiera cu goliath-ul hărţile, trebuie să facem o escală pe la PECO-bp ca să cumpărăm combustibil navei. :)
    las-o aşa, reparaţia pet-ului pe uridium e o sursă de cîştig pentru bp şi acesta nu va renunţa nici în ruptul capului la un venit doar ca să ne facă nouă viaţa mai uşoară în 5-3.

17. relax

relax User

Ba si daca repari petul cu bonuri ce avantaje ai ? Lasa ca e bun premiumul, ca nu te obliga nimeni sa cumperi dar este un avantaj clar pentru care se plateste, daca eu dau kamikaze gratis ca am premium de ce sa dea unul care nu are ?(tot gratis). Daca eu am platit pentru acel avantaj celalalt jucator ori pune kamikaze si plateste reparatia petului(ca, sa fim seriosi, bonurile sunt "moca") ori nu pune, ca eu am platit ca sa pun "moca" si sa am un avantaj, in fine, daca se intelege bine, daca nu iar bine, raspunsul meu pt idee este NU.

_»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] apreciază asta.
  18. relax

relax User

Ma bucur, am vazut si eu cat "te duce" capul.

19. Ionut, daca tu ai dori ca petul sa se repare pe bonuri, fiind "o nava mai mica", hai sa facem navele "mari" sa consume combustibil si ele, insa mai mult decat petul (doar sunt mai mari nu?). Eu am votat NU pentru ca mi se pare normal ca un jucator fara premium sa plateasca uridium pentru a-si repara petul. Cand ma duc la paladium/PvP sa ii bubui pe cei cu care am razboi, imi face deosebita placere sa le bubui peturile, pentru ca multi dintre ei nu au premium si stiu ca ii fac pe inamicii mei sa piarda si ei ceva uridium. Daca vreti reparatia gratis, luati-va premium. Eu am inteles ca ideea ta ar fi o reparatie pe bonuri, dar sa repar pe bonuri sau gratis e totuna. Toti jucatorii au bonuri. Pana si flaxatii au cules cutii si au macar cateva sute.

Si cum a zis si KliP-Done, daca unele persoane nu au bani de premium (care oricum este foarte ieftin), de unde ar avea pentru pachetul de bonuri? Evident, cine are bani s-ar indrepta catre pachetul premium, care ofera mult mai multe avantaje.

-M4fyotu- apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.