Registru Pilot

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de ♥╣√Ïþξ®╠♥, 14 Iul 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti aplicarea acestei propuneri ?

Sondaj închis pe 24 Iul 2016.
  1. Da , mi se pare ok ideea

82,4%
  2. Nu vad necesar acest lucru

17,6%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Buna ziua !
    Doresc sa aduc in fata voastra un subiect , care nu stiu daca a mai fost precizat sau nu in tema actualizari si idei , dar daca a mai fost postata o asemenea idee imi cer scuze pentru neatentie .
    Deci sa trecem la treaba :))
    Propunerea mi-a este in legatura cu modificarea resetarilor punctelor la registul pilot de a nu trebui resetate toate punctele ci a avea posibilitatea de reset a fiecarui punct in parte .

De exemplu : jucatorul nu va mai trebui sa reseteze toate punctele , in cazu meu pentru o suma de 170 K uridium + sa astepte in jur la 2 saptamani pentru regenerarea sepromului , ci sa poata da reset la fiecare punct in parte de exemplu pentru o suma s-au contracost cum vreti voi sa o spuneti de 1000 -2000-5000-10.000 uridium cum gaseste dezvoltatorul de cale .

Avantajele jucatorilor : unul din avataje pe care le observ este de a economisii in primul rand timp si in al doilea rand uridium si seprom
    Avantajele dezvoltatorului : Nu vad nici un avantaj in aceasta propunere

Dezavantajele jucatorilor : Nu vad dezavantaj in aceasta propunere
    Dezavantajele dezvoltatorului : Desigur nu mai e acelas consum de uridium si seprom daca aceasta dezavantajeaza dezvoltatorul .

Astept pe toata lumea sa dea un vot si eventual lasa-ti si voi un comentariu cum gaseste fiecare de cale.

Multumesc.

2. Abilităţile depind unele de altele. De exemplu, nu poţi reseta punctele de pe Cocă Navală I dar să deţii, în continuare, Cocă Navală II.

Cum se face că mie îmi este necesară doar suma de 2.800 uridium pt. resetarea punctelor de cercetare?! :rolleyes: Registrul Pilot este acolo să facă diferenţa între stilurile de joc. Nu poţi fi un "vajnic" culegător de palladium sau cutii iar peste noapte, un "harnic" vânător! ;)

3. Pai daca tot implementeaza acesta variata , posibilitate de reset . Eu ma refeream sa ai posibilitate de a scoate doar cate un punct de Ex : scot de pe mina un punct si pun pe onoare un punct sau pe npc de exemplu . Si in al doilea rand doara dezvoltatorul gandeste atata sa le poti scoate in ordinea in care le-ai bagat , cum ai precizat si Tu , doar nu scoti de pe Coca I si lasi Coca II in functiune esti chiar funny in ceea ce ai precizat :)

4. QUALYQULA

QUALYQULA User

exact cum e si la sah jocul greseala asteapta asa si cu registru ai pus un punct gresit o ei de la capat.....

5. relax

relax User

Cred ca a inteles toata lumea la ce te refereai(nu chiar garantez). In schimb tu nu ai inteles absolut deloc ce ti-a fost explicat. Mai scuteste-ne cu engleza, ca noi nici romana n-o stim bine... Pe langa faptul ca o astfel de implementare ar fi un chin.. e si foarte aiurea. Daca ma costa 10k uridium(sa zicem) ca sa scot un punct... trebuie sa dau 50k uridium ca sa pun punctele de pe o abilitate, pe alta(alta specializare). Astfel, mai bine se stabileste un pret fix pentru resetarea abilitatilor, fara dublarea sumei necesare(actuala metoda). Nici prea ieftin, nici prea scump. Asa ceva s-a mai propus si nu stiu exact cum a fost primita ideea, parca se pomenea undeva ca se va face si aceasta modificare pe viitor.

6. ©ØrrØsivΞBoard Administrator da man ,dara stii cum era acum ..sa zicem ani ..cand

testam ,noi players ,orice ..cand erau zvonurile cu ,,groase,,cu ,sa zic asa ,,dara rosie la rachete ,,
    cum sa facem registru pilot ,pe setari ,specifice noua ..fiecarui player
    acum ...pentru cateva zile ..este redusa suma pentru reset registru ..nu stiu ,de ce nu profitati
    aa ..cv prob cu sepro?)))
    ce ar fi sa nu coste nimic ..uri..sepro ,log files,pct cercetare ..si sa modificam ,asa ,de florile marului ..cand e bonus cv la cutii?)))
    respect all
    spor la un joc ,cat mai placut

7. Mergând pe exemplul dat de mine şi "logica" dvs. .... dacă luaţi un singur punct de pe Coca Navală II, asta ar însemna ca abilitatea Soliditate Scut să nu mai fie disponibilă întrucât necesită 3 puncte de cercetare pe Cocă Navală II.

În plus, dacă nu m-am înşelat la adunare, există 31 de puncte de cercetare distribuite de majoritatea covârşitoare a utilizatorilor în şi pt. abilităţile ce conferă minimul de tărie şi putere de foc unei nave. Nu cred că există vreun utilizator care să fie dispus a "slăbi" fie şi cu un punct una dintre aceste abilităţi (Cocă Navală II, Energie de Scut, Diversiune II, Soliditate Scut, Calibrator, Vânător de Recompense II).

Restul de 19 puncte de cercetare fac diferenţa între stilurile de joc ale fiecărui utlizator şi obiectivele urmărite de fiecare în joc, dezvoltatorul permiţând utilizatorilor, cu costuri rezonabile până la un anumit punct, să adopte un anumit stil. De asemenea, astfel se asigură şi o anumită diversitate în joc şi în rândul utilizatorilor.

Pentru un cont aflat la început de drum, se justifică abilităţile care conferă anumite avantaje economice. După atingerea unui anumit grad de dezvoltare, se justifică abilităţile ce conferă posibilitatea de afirmare a utilizatorului în cadrul jocului. După consacrarea unui utilizator în cadrul jocului, se justifică abilităţile care să-i susţină respectiva consacrare.

În cazul dvs., la cei 170.000 uridium necesari resetării Registrului Pilot, nu poate fi vorba doar de mutarea unui punct ci doar de indecizie şi / sau neştiinţă / slabă documentare.

Mergând pe exemplul dvs., care a fost raţionamentul pt. care aţi distribuit două puncte pe Plasator de Mine I atâta timp cât nu aţi dezvoltat Plasator de Mine II? La ce v-au folosit sau vă folosesc cele două puncte utilizate pt. Plasator de Mine I?

Nu cumva dvs. propuneţi schimbarea mecanicii jocului doar pt. faptul că aţi realizat inutilitatea celor două puncte şi, nu-i aşa, cum ar putea fi mai simplu să puteţi să le redistribuiţi cu impact minim asupra economiei contului dvs. de joc? :rolleyes:

...pe scurt, nu se poate "şi cu sufletu'-n Rai" decât contra cost! ;) Să fiu "funny" e preocuparea mea principală în cadrul acestui forum. ;)

savuviorel_007 și ==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
  8. Cred ca exagerati. Chiar e foarte buna ideea

9. relax

relax User

Daca citeai atent "exagerarea".. iti dadeai seama ca pe cat de proasta e ideea, e si cat se poate de imposibila.

10. eu am 40/50 și totuși chit că resetul costă 60k , toate punctele sunt puse in așa fel să nu mai fie nevoie de alt reset . Timpul necesită răbdare .

11. Propunere respinsă.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.