Sugestie Reducere de plata

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de bastonasul, 18 Feb 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sinteti de acord sa avem reducere la achizitionarea orcarui produs in bani reali?

1. Da sunt de acord cu reducere in bani reali

96,5%
  2. Nu sunt de acord cu reducerile in bani reali

3,5%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Și-a exprimat opinia, la fel ca și ceilalți. Faptul că nu rezonează cu majoritatea, nu-i motiv de dat la cap ba dimpotrivă, vă ajută să observați paharul în întregimea lui. ;) ...sau cel puțin se străduiește.

2. bastonasul

bastonasul User

Da, aveti dreptate!

3. Cehn

Cehn User

Si-a susținut perfect propunerea.:)
    Daca nu faci oleacă de scandal nu mai apare la "Postări noi" și se pierd o grămada de voturi.

4. **N-I-C-U** / nicusormarcu / nelamurire
    ==H*Y*P*E*R*I*O*N== / nepoftitul
    morfaila / ritm_00 / TorrenT / crod / -SmecheriT- / rattyionut
    eww212 / BABICA65 / sokate_martianu / cris_mc77
    *Schillo*ft*Bondar** / davyd02 /
    ΛЯЄΛ»ŦØЯ«ЄVЄЯ / piquick65
    ***anca*** / janeta70 / El_Dany_DmG / ***ßζçкα.Ðяαģσи***.
    SeeKeeR / ARMEGEDON19688

.....minus 25! ...să presupunem că mă înşeală pe mine informaţiile pe care le am la dispoziţie, în proporţie de 10%...

Totuşi, nu am analizat toate cele 141 de conturi de pe care s-a votat: mi-aş irosi timpul inutil doar pt. a demonstra că se poate şi mai jos....

Voi promova propunerea deşi am toate motivele să nu o fac!

Chiar dacă scopul ar scuza mijloacele, totuşi scopul ar trebui să fie unul nobil şi nu unul pecuniar... continuarea votării nu mai are nicio valoare în afară de aceea de a reconfirma o deziluizie.

Mulţumesc tuturor celor care au considerat să-şi exprime votul în mod corect!

5. Chiar nu te inteleg domnule QUALYQULA de ce esti asa de nu-ti doresti si dumneata aceasta reducere ?

6. BABICA65

BABICA65 User

coroziv astia au votat corect sau incorect ?

7. magontec

magontec User

BABICA65 ...coroziv astia au votat corect sau incorect ?

a spus asa .....minus 25!

din 148 scazi '' 25 incorecti ''...

8. celor ce au votat incorect le puteti aplica o sanctiune pe forum ca sa se invete minte

ANDREI[RO]* apreciază asta.
  9. BABICA65

BABICA65 User

nam votat decat o data

10. mobob

mobob User

de pe contul asta.....coroziv spune ca celelalte conturi de pe linia unde e al tau sint tot conturile tale....asa e?

11. bastonasul

bastonasul User

Probabil el nu are nevoie,dar faptul ca el nu are nevoie nu inseamna ca noi cei care ne dorim o reducere de plati, noi nu am fi harnici si ca asteptam sa vina de sus totul ,,el nu ne intelege,, chiar el a zis-o, da sa mai incercat si in trecut si o sa mai incercam mult si bine sa ni se faca si noua reducerile despre care am discutat in aceasta tema,, sau noi nu avem drepturi?,,.Da am apelat la moderatori sa faca ceva cu el ca am inceput sa ma satur sa-i tot explic despre ce e vorba si de fiecare data a venit pe forum cu alte chestii prin care sa provoace .Am inteles si-a spus punctul de vedere despre tema asta BRAVO LUI !!

ANDREI[RO]* apreciază asta.
  12. BABICA65

BABICA65 User

nu sunt conturile mele doar eww212 era dar mia fost furat deci nam nici o putere asupra lui scuzatima ca am afectat sondajul

13. TheLast

TheLast User

Foarte buna aceasta idee,chiar imi place.
    in sfarsit un om care chiar a gandit-o cum trebuie.

bastonasul apreciază asta.
  14. am votat pro aceasta idee. dar vad ca avem si sceptici sau uni care nu inteleg. Mie nu-mi convine ca pe acelasi server de joc sa intre cu mine unu care da 2 euro si eu sa dau 7 euro . vi se pare normal?
    eu nu am bagat in jocul asta nici macar 10 bani dar vb si pt. cei ce baga bani in joc ,si ii sustin

15. Asta era ideea de fapt. Nu e corect sa faci diferente pe criterii geografice. daca pretul la ceva este 10 euro, atunci sa fie pentru toata lumea. QUALYQULA probabil nu intelege ca aici e discutia de EURO (moneda de plata) si aceasta moneda e tot euro indiferent de tara sau origine. daca discutam de euro, lira sau dolar putea fii diferente de cost. Am dreptate QUALYQULA, nu?:rolleyes:

16. bastonasul

bastonasul User

Multumesc tuturor pentru voturile si parerile acordate acestei teme.
    Stimati admini dupa parerea mea eu as zice sa inchideti aceasta tema , si mai departe dumneavoastra stiti ce ar trebui facut cu acest sondaj mai bine decat mine.
    Multa bafta romanasilor!!!

17. Propunerea va fi înaintată dezvoltatorului jocului cu ocazia următorului raport de informare.

Totuşi, nu putem garanta în niciun fel că odată ce ideea a fost înaintată dezvoltatorului jocului ca propunere, aceasta va fi și implementată. Acest lucru depinde NUMAI de dezvoltator.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.