Sugestie Reducere de plata

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de bastonasul, 18 Feb 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sinteti de acord sa avem reducere la achizitionarea orcarui produs in bani reali?

1. Da sunt de acord cu reducere in bani reali

96,5%
  2. Nu sunt de acord cu reducerile in bani reali

3,5%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. mobob

mobob User

::))
    sper sa nu se interpreteze din nou drept jignire,dar daca in loc de un leu si doi lei spuneam un euro si doi euro era mai clar?

.miki70.[WΔR™] apreciază asta.
  2. mobob

mobob User

romania si ungaria sint amindoua membre ue....in ungaria in fapt salariul minim calculat in euro este mai mare decit in romania....atunci de ce costurile IN EURO ale produselor DO sint aproape la jumatate decit in romania?
    asta este intrebarea...
    ce are asta a face cu guvernatorul bancii nationale si cu trecerea la euro? ca nici ungaria nu e trecuta la euro.

3. mobob

nu-si are rostul acest vot aici daca esti nemultumit de tarifele practicate de D.O trimite la suport un tichet si poate te ia in seama o zi buna

4. cris_mc77

cris_mc77 User

Bineinteles ca sunt de acord cu aceasta propunere.

5. N^i^p^U

N^i^p^U User

Sunt destule suporturi pe tema asta, acelasi raspuns, copy paste..

"Salut,

MOD EDIT: Corespondenţa purtată cu suportul jocului este strict confidenţială între părţi!"

Modificat ultima dată de către moderator: 19 Feb 2016
  6. QUALYQULA

QUALYQULA User

eu inteleg perfect dar ce ceri tu nu este posibil exemplu te urci in copac si tai creanga de sub picior asa si aici >)))

Nu este jicnire e dreptul la opinie si opinia mea este ca se bate apa in loc degeaba>))

Modificat ultima dată de către moderator: 19 Feb 2016
  7. Bismut

Bismut User

Se "bate apa in loc" pentru că există persoane ca tine, "dacă" am fi toți uniți si s-ar strange 200 voturi pentru și nici unul împotrivă sunt sigur ca se vor face niste modificări.

8. bastonasul

bastonasul User

Un raspuns mai frumos si mai corect nu puteai sa gasesti ai de la mine un mare BRAVO , asta este marea realitate ,, nu sintem uniti ,, din pacate

player.one apreciază asta.
  9. DORYAN13

DORYAN13 User

Poate tarifele au legătură şi cu ţara în care funcţionează serverul respectiv.
    De exemplu, Ungaria are server dedicat, şi în condiţiile astea DO poate să pună un tarif personalizat.
    Pentru a fi în regulă, şi IP-ul PC-ului trebuie să fie din zona respectivă.

Românii, încă joacă pe alte servere decât unele româneşti, situaţie în care este greu de crezut că o să pună pe o globală mai multe tarife în funcţie de locaţia jucătorului.
    Iar subiectul unui server românesc s-a mai discutat şi în van .... pentru moment.

Am votat cu DA, însă ...speranţa moare ultima;)

10. bastonasul

bastonasul User

Multumesc frumos pentru vot
    A fost un exemplu mic Ungaria pe care stiu din surse sigure , dar sint mai multe tari cu tarife reduse fata de noi

player.one apreciază asta.
  11. P!x3lL

P!x3lL User

QUALYQULA , de exemplu aceste tarii nu au un server dedicat si totusi au un discount... deci se poate si la noi :)

12. Defcon.XII

Defcon.XII User

Haideti sa fim seriosi, intrebati-va cum joaca 90% dintre romani, motiv pentru care nu s-a dorit deschiderea unui server roman si nici aceasta tema nu va avea succes.

13. bastonasul

bastonasul User

Tu voteaza acolo unde gandesti ca e bine si o sa vedem daca va avea sau nu succes :D

14. Domnule Bismut, cei ce castiga salariul minim pe economie nu o sa-si permita sa bage bani in DO nici daca o sa fie reducere de 75% precum se spune ca este in Venezuela...

Nu ai observat ca in Romania sunt preturi mari cam peste tot...Do de ce ar face exceptie de la regula???:rolleyes:

Da si caini au colaci in coada iar banii cresc in copaci sau ii gasesti dupa ploaie pe marginea dumului:eek:

Ps :In strainatate preturile sunt aceleasi pe DO,nu sunt mai mici...

15. bastonasul

bastonasul User

***Tora_Bora***
    Ps :In strainatate preturile sunt aceleasi pe DO,nu sunt mai mici...[/QUOTE]

Doar vreau sa te informez, ca in strainatate sint salarii mai mari fata de Romania, si la acizitionare unui produs este mai ieftin, am pus si un exemplu!! Nu inteleg de ce cereti sa repet de n-ori acelas treaba!!

16. Bismut

Bismut User

Nu cred că există român în top 100 care să nu își cumpere măcar premium, rabat si duplicator ocazional pentru ca altfel nu se poate mentine, iar la 5 ron premium pe o luna cred că și-ar putea lua si cel mai amărât.
    Cu ocazia asta ar mai scădea si comercializarea conturilor.

.miki70.[WΔR™] și bastonasul apreciază asta.
  17. magontec

magontec User

ai un DA si de la mine

bastonasul apreciază asta.
  18. chiradal

chiradal User

daca e asa cum spuneti si pretul pt noi e mai mare decat la altii, normal ca am votat"DA".

19. RaiZZeN

RaiZZeN User

Ai un da si de la mine, dar oricat de pozitiv as incerca sa gandesc, nu vad sa se schimbe ceva nici in ruptul capului.

20. nu cred ca Romania e tara care sa aduca profit suficient pe do,motivul pt care inca nu avem server ro..
    comparativ cu un salariu de rind,din afara,de aproximativ 2k euro,6 pt premium e ok,nu?
    ia faceti calculele astea si la salariul din tara asta,nu cred ca as da mai mult de..maxim 1 euro..dar nu ar fi profitabil pt cine trebuie
    ai un DA,de la mine:cool:

Modificat ultima dată: 19 Feb 2016
    magontec, bastonasul și Bismut apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.