Sugestie Reducere de plata

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de bastonasul, 18 Feb 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sinteti de acord sa avem reducere la achizitionarea orcarui produs in bani reali?

1. Da sunt de acord cu reducere in bani reali

96,5%
  2. Nu sunt de acord cu reducerile in bani reali

3,5%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. bastonasul

bastonasul User

Buna ziua, stimati jucatori din Romania,propun ca sa votam cat mai muti aceasta ideie care ne-ar putea ajuta in viitorul apropiat sper si pe noi cei din Romania, in legatura cu platile pe care le efectuam noi in joc cu bani reali .
    Ceea ce as vrea sa votam este: Sa ni se reduca preturile in bani reali macar cum este in Ungaria, pentru ca acolo tot ce se cumpara pe bani reali este la jumatate de pret fata de noi cei din Romania.
    Un mic exemplu:la noi o luna Premium 5,99euro - in Ungaria 3euro
    Avantaje:mai mult profit la bigpoint pentru ca jucatorii Romani si-ar putea permite sa cumpere mai multe oferte in jocul Dark orbit,iar jucatorii ar fi cu mult mai multumiti cu o plata mai redusa cum am precizat mai sus.
    Dezavantaje: Nu am gasit in ambele parti
    Va multumesc! Va astept cu vot, comentarii, pareri, orice!

carlos1567, player.one, nelamurire și alți 3 apreciază asta.
  2. Daca tot suntem in europa vrem si noi preturi europene, daca Ungaria are asa reduceri, noi de ce nu?

3. Am dat vot aiurea...greseala mea....da sunt de acord!

carlos1567 apreciază asta.
  4. întradevar aveti dreptate niciun preț nu se compara cu ce e in vest,dar am impresia ca si acest joc este accizat de tot 'noi români' ar trebui intrebat un administrator de joc ,DE CE EXISTA DIFERENTE de Preturi .eu zic ca asa ar fi normal .

5. N^i^p^U

N^i^p^U User

1 milion de uri la mega= jumatate din salariile noastre :))
    1 milion de uri la mega= 7% din salariile Italiei, Germaniei, Angliei si asa mai departe...
    Mi se pare foarte corect, mergem si noi in alte tari sa ne putem juca darkorbit.

Modificat ultima dată: 18 Feb 2016
    carlos1567 și .miki70.[WΔR™] apreciază asta.
  6. La inceput am zis "da da dar asta o sa dezechilibreze jocul"...dupa m-am gandit mai bine...romanii sunt o comunitate destul de mare in Dark Orbit...preturile ridicate nu sunt justificate,sa speram ca se va rezolva totusi ceva...nu mi se pare drept ca unii sa fie avantajati.

carlos1567 și Neumarkt apreciază asta.
  7. *mosul*

*mosul* User

speram ca o sa fim si noi auziti de cineva,sa fim toti egali,nu sa faca diferente asta e discriminare la nivel mondial

carlos1567 și Neumarkt apreciază asta.
  8. Cehn

Cehn User

Acum ce sa votam și noi?:rolleyes:
    Ar fi trebuit formulat de genul: solicitam o reevaluare a preturilor.
    Probabil explicația e legata de costurile diferite în funcție de țara.

PS: babastonas da matale cu bățul în aceia care nu sunt de acord cu tine... eu am votat da ... si n'am creat o tema pentru ca ma doare in basca de capra vecinului ungur

Modificat ultima dată: 19 Feb 2016
  9. Bismut

Bismut User

Venezuela 75% Discount
    Rusia / Bulgaria / Mexic 50% Discount
    Grecia 35% Discount

Se pare că Bigpoint compară România cu Germania, Anglia , Franţa şi alte ţări de top :)
    La ce valoare are LEU ar trebuie sa avem măcar 30% discount.
    Pentru 1 lună de PREMIUM , RABAT si DUPLICATOR ai nevoie de 98 RON, dacă ai un salariu minim te costă 2 zile de muncă pe când in Anglia sau alte ţari care au acelaşi payment ca noi pentru acestă sumă se lucrează aproximativ 2 ore.
    Dacă nu mă înşel acest sondaj a mai fost facut si in trecut dar degeaba.

10. bastonasul

bastonasul User

Si de ce nu ai facut tu? Ceea ce zici tu acolo, nu esti obligat sa votezi daca nu intelegi ce am scris ca sa votam

Nu trebuie sa renuntam , de atatea ori il refacem sondajul asta pana cand cineva va lua masuri, cel putin asta e parerea mea

Modificat ultima dată de către moderator: 19 Feb 2016
    Neumarkt, .miki70.[WΔR™] și crod apreciază asta.
  11. QUALYQULA

QUALYQULA User

nu va obliga nimeni sa cumparati si moneda de cumparare nu e in lei sau ce zici tu e in euro e un joc in acelas timp e o afacere pentru fondatorul acestui joc .reduceri sunt mereu in shop spor la joc si nu va mai plangeti atat aveti un mare NU se poate inchide tema.

Flügelrads apreciază asta.
  12. bastonasul

bastonasul User

Nu se va inchide tema atata timp cat sunt jucatori care nu au aceeas parere ca si tine .
    Citeste cu atentie si nu inventa nimeni nu a zis acolo ( cumparare in lei ) eu am zis in bani reali .
    Sint reduceri in ,,shop,, dar nu era vorba despre reducerile la care tu te referi.
    Nimen nu a plans pana acum!! E doar o ideie, nu trebuia sa recurgi la asemenea afirmatie ,, nu va mai plangeti atat,,

Neumarkt și .miki70.[WΔR™] apreciază asta.
  13. Bismut

Bismut User

Dacă ţie iţi convine ca de 100 euro să iei 1mil uridium iar cei cu payment pe venezuela de banii ăstia să îşi ia 4 mil...şi da este o afacere pentru fondator dar nu trebuie sa faca discriminare pentru ca il felul asta pierde jucători. Am avut prieteni care şi-au facut conturi cu venezuela, işi cumparau 2-3mil uri saptămânal ca după o perioadă de timp sa le blocheze conturile definitiv.

14. mobob

mobob User

NU e vorba de plingere,ci de dreptate,sau mai bine zis de nedreptate.....plingere era DACA preturile in euro erau la fel peste tot si s-ar fi cerut ca la noi sa fie mai mici.
    Este adevarat ca acest joc este o afacere,si dezvoltatorul poate pretinde ce preturi vrea el,dar intr-o comunitate globala,aceste diferentieri nu fac altceva decit sa stirneasca frustrari....
    sa iti dau un exemplu XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX: tu si vecinul tau va duceti la magazin sa cumprati cite o piine...luati piinea din raft si va duceti la casa...si vecinului tau i se cere 1 leu pe acea piine,iar tie 2 lei...cum te-ai simti atunci? despre asta se vorbeste aici de fapt....

NOTA MOD: iti poti expunde parerea si fara sa jignesti!

15. Drogatu

Drogatu User

mi se pare foarte ok in alte tari cu 200 euro(venezuela) faci un cont de la 0 to FE=cu 36 lf4 la 16, scuturi 20 minim(bo2 lvl 16),drone 10(la numar) si astea lvl 16, si mai ramai cu uridium de poti sa ajungi cu registrul la 50

16. QUALYQULA

QUALYQULA User

ce nu ati inteles este ca totul se rezuma la bani e vinovat jocul ca salariu din romania nu se ridica la valoarea salariului din zona euro chiar nu va inteleg

aici este vorba de moneda de cumparare adica euro daca intri cu un server din anglia un exemplu iti arata cat costa in euro si apoi in lire moneda oficiala a tari exact si in romania e in euro si se aplica la cursul leului moneda noastra nu inteleg ce treaba are cu un leu sau doi lei o paine

17. bastonasul

bastonasul User

Domnule
    QUALYQULA
    Citeste cu atentie si vei intelege, Romania = salarii mici = preturi mari pe Dark orbit
    Strainatate = salarii mari = preturi mici pe Dark orbit
    Mai simplu nu-ti pot explica! Daca nu intelegi nici asa e problema ta, noi lucru asta vrem sa schimbam ,, preturi mai mici pe Dark orbit si la noi ,, nu cerem prea mult

.miki70.[WΔR™] apreciază asta.
  18. Atata timp cat la noi se plateste in Ron si claculele se fac la cursul zilei in euro este vinovat D.O cu ceva ca are tarifele astea vorbeste cu Guvernatorul Bancii Nationale sa trecem la moneda euro si atunci o sa iei salariul minim de 220 euro deci nu ai nicio sansa man dute in strainatate trage tare un An si bagi aici la greu

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.