Recuperare cont

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de SomeOn3, 28 Iun 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SomeOn3

SomeOn3 User

Buna Seara!! Am o intrebare am un cont mai vechi, si nu mai tin minte id-ul sau emailu stiu parola,stiu clanul in care este bagat,numai ca numai joaca nimeni din clanu ala si nu mai pot vedea nickurile care mai is acolo,cum pot sa fac sa aflu si eoo id-u de la cont

2. Daca nu sti e-mail,username,sau user id-ul contului respectiv nu te poate ajuta nici macar suportul dar merita sa faci o incercare scrie catre suport problema ta cu lux de amanunte si poate cei de acolo vor gasi o modalitate sa te ajute.

3. Hermes

Hermes Guest

Poti folosi functia Parola uitata in cazul in care cunosti numele sau mailul contului. La suport ai nevoie de cel putin una dintre aceastea : UID sau nume nava + server de joc. Daca nu mai sti nimic din aceste date, din pacate nu vei putea fi ajutat.

4. SomeOn3

SomeOn3 User

deci eu nam nevoie sa imi spuna parola sau email,eu am nevoie doar sa imi spuna numele navei,este intrun clan care este inactiv si nu imi poate da nimeni accept in clan sa vad nickurile eoo normal de atata am nevoie daca imi puteti spune cine mai este in clan sunt doar 6 membri si dupaia ma descurc ,doar de atata am nevoie

5. Hermes

Hermes Guest

Din pacate datele pe care le ai sunt insuficiente pentru a putea primi informatii despre nava ta. Insa, scrie la support , explica situatia si ofera tag-ul si numele exact al clanului , precum si serverul de joc, poate vor reusi sa te ajute.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.