RECOMPENSE

Discuție în 'Probleme generale' creată de *^*NEMESIS*^*RO*^*!, 21 Aug 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Intrebare: a primit cineva pana in prezent "RECOMPENSA" promisa pentru navele/hangarele pierdute o data cu "reorganizarea"? Si daca da, in ce a constat aceasta recompensa: credite, uridium, rachete (UBR-100), etc. ? Multumesc,

2. Bismut

Bismut User

costa in uridiumul pe care l-ai consumat pentru ati achizitiona hangarele, si da l-am primit toti dar acum mult timp in urma ... :)

*^*NEMESIS*^*RO*^*! apreciază asta.
  3. Multumesc pentru raspuns! Se pare ca nu toti, din moment ce eu nu am primit! Ai fost anuntat, notificat cumva asupra sumei in uridium primita? :)

4. Bismut

Bismut User

Doar in jurnalul de bord, din cate imi amintesc la toti au dat aceiasi suma de uridium,adica pentru 10 hale, chiar daca unii nu le aveau pe toate cumparate, imi pare rau ca nu imi aduc aminte ce suma a fost.

5. S-a acordat un pachet de recompense (10.000 x UCB100, 500 x UBR100, 10 Chei, 10 x extra energii) pt. fiecare navă de acelaşi fel "pierdută" şi al cărei preţ de achiziţie era exprimat în uridium, în limita a 10 astfel de nave.

De exemplu, dacă deţineaţi 11 nave Goliath, aţi fi primit 10 pachete de recompense.

Respectivele recompense s-au acordat la sfârşitul lunii mai, a.c.

După aprox. 3 luni, dvs. "sesizaţi" că nu aţi primit respectivele recompense, deşi se poate observa activitate pe contul dvs. de joc şi în luna iunie şi iulie?

Mi-e teamă că, datorită schimbărilor majore suferite de joc în ultima perioadă de timp, acum nu mai puteţi obţine mare lucru. Bineînţeles, vă puteţi adresa suportului jocului însă, din punctul meu de vedere, dacă se putea face ceva în această privinţă, se putea face imediat după implementarea noului hangar.

Demersul dvs. este tardiv!

6. Va multumesc mult pentru raspuns! Am adresat o intrebare, ...... aici pe FORUM. Este evident greseala mea ca nu am insistat mai mult la suport. Am considerat ca 2 sau 3 mesaje sunt suficiente! Voi incerca sa fiu mai insistent in viitor! Va rog sa inchideti tema.

7. Spor la joc!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.