RECOMPENSE PENTRU UTILIZATORII DE PROGRAME "INTERZISE"???!!!

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Veneficus, 25 Oct 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Veneficus

Veneficus User

in urma anuntului de aici am ramas cu o nedumerire.
    recompensa penrtru neplacerile cauzate "cinstitilor utilizatori" a fost cea enuntata de un forumist aici , enunt prin care forumistul respectiv afirma ca :

...???

nu de alta dar in cazul in care acest lucru e real , consider ca BP nu a facut altceva prin aceasta actiune decat sa-si bata joc de mine si de toti utilizatorii corecti din acest joc.
    iar acest lucru a fost facut intr-un mod murdar si necinstit in spatele cortinei de dezinformare specifica dezvoltatorului acestui joc.

astept lamuriri!

2. Bismut

Bismut User

Am impresia ca voi muri de ras.

3. Veneficus

Veneficus User

asa esti tu...plin de impresii...sau sa inteleg ca esti impresar? sau ai nevoie de unul? sau ti-ai dat seama ca esti in mijlocul targului si te-ai hotarat sa nu incalci regula, si sa razi ... asa...de unul singur???

styv86 apreciază asta.
  4. styv86

styv86 User

Ce gasesti tu amuzant cand este foarte adevarat cum niste jucatori pe programe de facut NPC-uri au fost deblocati si pe langa asta si recompesati pentru deranj !? Eu cred ca e mai bine sa te amuzi cand nu vor mai fii acesti automati de npc-uri .... Daca ai impresia , vezi sa nu te alegi decat cu impresia ! :rolleyes:

5. Hermes

Hermes Guest

Exista deja tema unica dedicata acestui subiect.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.