Recompense la poarta Kappa sau la sanse duble LF4

Discuție în 'Probleme generale' creată de DUM.DUM, 29 Mar 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. DUM.DUM

DUM.DUM User

Buna ziua, am postat la prima Kappa finalizata, chiar si la a doua, ca nu am primit in plus decat niste bustere.
    Acum am terminat-o a 3-a oara, si asta am primit:
    · 29.03. 16:15 Poarta galactică Kappa finalizată.
    Poarta galactică Kappa finalizată.
    Ai primit 30000 muniţie laser de tipul UCB-100.
    Ai primit 10 log files.
    Ai primit 5 chei pentru pradă verde.
    Ai primit 10.395.000 puncte de experienţă.
    Ai primit 405405 puncte de onoare.
    Ai primit 15.000 uridium.
    Nimic altceva.
    Nu stiu, dar cred ca este o problema la acordarea sanselor, deoarece si la SANSE DUBLE DE LF4, acum am consumat peste 180 chei si nu a picat decat 1 lf4, la cealalta oferta de sanse duble am consumat cam 350 chei si tot 1 lf4 am luat.
    Tind sa cred ca cineva mi-a umblat la sansele mele, ca nu este posibil asa ceva (350 chei si doar 1 lf4) si asta la sanse duble. Care este sansa mea de a lua 1 LF4 in mod normal, daca nici la Kappa, sau un zeus???

2. La poarta kappa exista sanse sa primesti LF-4/ Hercules/ Multi booster si surpriza : NIMIC. Din pacate esti cam ghinionist, sincer imi pare rau. In legatura cu "sansele" nu exista un anumit procent dupa care sa te ghidezi in legatura cu sansa de a primi ceva. Totul este "random".

3. Vladut

Vladut User

La kappa exista un procent,ai 25% sansa sa primesti un "cadou" dintre cele enumerate de tine.

==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
  4. Hermes

Hermes Guest

.....sau 25% sanse sa nu primesti nimic. Interventii suficiente, multumim.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.