Recompensa Porţii LoW

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de Tw3st3r1, 29 Mar 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Tw3st3r1

  Tw3st3r1 User

  Salut , am si eu o intrebare care este reward-ul la LoW Gate ?
   
 2. ΛЯΣS

  ΛЯΣS Guest

  Salut!

  Mai multe informatii la zi despre recompensa oferita de NPC-urile din portalul de grup LoW gasesti in tema:

  FAQ - Harta Grup (LoW)

  Spor la joc!
   
 3. Tw3st3r1

  Tw3st3r1 User

  Rewardurile se impart in functie de cati sunt in grupa ?
   
 4. Poarta LoW nu oferă o recompensă finală anume, aşa cum e în cazul celorlalte Porţi Galactice.

  În cadrul Porţii LoW, cea mai mare recompensă este obţinută prin distrugerea Century Falcon.
   
 5. rattyionut

  rattyionut User

  fa century si primesti de-acolo recompensa.
   
 6. Chuck.. apreciază asta.
 7. crod

  crod User

  Si totusi pana ieri falconu era mai scump ,spor la joc :)
  [​IMG]
   
 8. LASERSMART

  LASERSMART User

  dacă adminii și moderatorii nu s-ar prevala de anume facilități conferite de poziția lor în editarea postărilor proprii sau ale altor utilizatori poate am avea mai multă încredere în intervențiile lor pe marginea unor postări anterioare.
  mai concret, faq-ul la care se face referire în această temă are ca încheiere următoarea mențiune:

  [​IMG]
  în mod normal (și deontologic !) o postare editată trebuie să conțină o mențiune cu data și ora editării precum și numele celui care a făcut editarea. aici această mențiune lipsește.
   
 9. Cred că mă / ne confundaţi cu nişte moderatori de iarmaroc dacă vă permiteţi să faceţi astfel de afirmaţii tendenţioase la adresa echipei de administrare / moderare, ceea ce nu voi tolera a se întâmpla mai ales că de acţiunile colegilor moderatori şi modul în care aceştia îşi îndeplinesc sarcinile ce le revin în cadrul forumului, eu răspund!

  Întotdeauna editarea unei postări de către cineva din echipa de moderare / administrare va conţine data, ora şi cine anume face editarea, atâta timp cât cunoaşterea unor astfel de informaţii de către cel căruia îi aparţine postarea, îi pot fi utile.

  NICIODATĂ conţinutul unei postări nu a fost modificat, indiferent cui a aparţinut, altfel decât dacă încălca anumite reguli şi regulamente!

  Dacă aveţi cunoştinţă că ar fi altfel, e suficientă o observaţie în acest sens, fiindu-mi lesne să verific cine şi ce anume a modificat.

  Colegul CRAZY, făcând acea menţiune la finalul postării, tocmai că a evidenţiat faptul că postarea a suferit modificări.

  Dacă tot simţeaţi nevoia de a trage de mâneca cuiva din echipa de moderare / administrare, ar fi trebuit să o faceţi strict legat de intervenţia mea de mai de sus, eu făcându-mă "vinovat" că nu am observat că postarea a fost editată, editarea fiind realizată cu mult anterior intervenţiei mele şi aproximativ imediat după sesizarea făcută de *Bäšś*Ģђ♥ŝt*Яįδèя*†*:


  pic1.jpg

  Temă închisă!
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.