Recompensa NPC-uri ?

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de P!x3lL, 11 Noi 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sunteti de acord cu aceasta schimbare ?

1. da

48 vot(uri)
    100,0%
  2. nu

0 vot(uri)
    0,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. P!x3lL

P!x3lL User

Salut

Joc acest joc pe cand era ''vechiul client'' si pot sa spun ca s-a modificat foarte mult jocul, update peste update nave noi, designuri, GG, lf4, update lf4/scut, munitie si multe altele dar un singur lucru nu s-a schimbat in acest joc, recompensa la npc-uri....cantitatea de uridium pe care o primesti din npc este mult prea mica pentru ce exista acuma in acest joc, in loc sa primesc 128 uridium de la un kristalon, sa imi dea de exemplu 150 uri, un kirstalin in loc de 16 uri sa primesc 20 uri...subliniez nu spun sa mareasca recompensa de 10 ori....Intr-adevar cine are ''cardu gros'' are mai multe avantaje... dar noi oameni de rand sa avem o satisfactie mai mare cand facem niste npc-uri...

Avantaje dezvoltator- cu siguranta jucatorii noi, mai multi playeri poate care isi acorda mai mult timp pentru acest joc, mai fericitii, mai cu chef de joc.
    Dezavantaje dezvoltator-probabil un mic efort sa introduc acest ''update''

Avantaje jucatorii-uridium mai mult intr-un timp mai scurt, un chef mai mult de joc
    Dezavantaje jucatorii-probabil cei cu ''cardu gros'' vor gasi mai multi jucatori care distrug npc-uri..

2. TheReaper

TheReaper User

In sfarsit cineva cu o idee buna de cand sa schimbat clientu la joc s-au facut multe update-uri dar sa mareasca si uridiumu la npc-uri nu s-au gandit.

PRO

3. P!x3lL

P!x3lL User

Multumesc pentru sustinere, sau facut update peste update dar o mica atentia asupra recompensele npc-urilor nici vorba.

4. Este buna ideea chiar daca pe mine nu ma ajuta o sustin.

5. Si eu te sustin , dar recompensa nu cred ca se va schimba deoarece dezvlotatorul nu o sa doreasca asa ceva ... ! Ai un vot din partea mea.

6. P!x3lL

P!x3lL User

Alte pareri ?

7. E o idee buna . !! Ce va pica din lipsa de voturi de la comunitate. Desi pentru a face upgrade la un singur item din joc te costa aproape 100 k uridium iar pt a ajunge full ufe e necesar upgrade la vreo suta de obiecte din joc , multe persoane nu se obosesc sa voteze. Un mic adaos de uri in recompensele de la npc ar fi binevenit sau macar un semi-event de o zi saptamanal in care recompensele sa creasca...

8. atyne

atyne User

Niste uridium in plus nu strica.Este o idee buna

9. Cehn

Cehn User

Trebuie sa votam orice propunere pozitiva...asa am votat pro.

Dar premisele tale sunt ori false ori inoportune:

1. Dar protecția NPC urilor s-a schimbat? Daca evolua odată cu metodele de distrugere a lor iar recompensa rămânea aceeași era scandalos. Practic acum le faci mult mai ușor decât pe vremuri.

2. Cei mai avantajați în urma aplicării vor fi aceia care boboteaza continuu și fără nici o grija NPC uri.
    Daca nu-i vezi pe hărți ai o problema.

3. Poate nu ești la zi dar BP vrea sa adauge "ceva chestii" în containerul NPC-ului distrus. Cauta pe forum "Sistemul de Asamblare" ca deja mi-e lene sa mai argumentez

Modificat ultima dată: 15 Noi 2015
  10. mobob

mobob User

<<Off Topic>>

si apropo,protectia npc-urilor sa schimbat oarecum, de exemplu acum raportul de daune scut/hp este asemanator cu cel al jucatorilor,inainte era 50%.

in ce priveste partea cu "le faci mai usor ca pe vremuri",e adevarat,DACA ai si echipamentul suplimentar necesar (apis,zeus,lf4,update-uri,etc) care se obtine cu cantitati de uridium astronomice...fapt care ne readuce la subiectul prezentului topic....

Modificat ultima dată de către moderator: 15 Noi 2015
    »§ΤΛЯ°щÕ£F«™ și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  11. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

prin 2011 parcă npc-urile au devenit mai ”inteligente”, adică raza lor de detecție a crescut la fel ca și timpul de reacție, de asemenea cadența lor de tragere s-a îmbunătățit odată cu o mică (ca să nu bată la ochi) creștere a daunelor produse și a dispariției salvelor ”RATAT”.
    din păcate bp nu face cadouri iar dacă se scapă uneori are grijă să le ”otrăvească” (vezi ultimele daruri de nivel 1 pentru pet culese din cutiile cadou).

12. Propunere respinsă!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.