Sugestie Recompensa in URIDIUM a NPC-urilor

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de bibinet9999, 31 Iul 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti sa se aplice acest bonus?

Sondaj închis pe 10 Aug 2016.
  1. Da

36 vot(uri)
    90,0%
  2. Nu

4 vot(uri)
    10,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Buna ziua/seara,eu sunt un jucator care nu foloseste bani pentru a progresa in acest joc.
    Dupa cate vad (in cei 4 ani de zile de pe contul principal si 7 ani in total), jocul a devenit un depozit de bani, playerii sunt in scadere MASIVA in comparatie cu ultimii ani si nu cred ca mai are mult de "trait".

Sunt prieten cu foarte multi jucatori din Europa Globala 7, din care tin sa mentionez ca majoritatea nu platesc pentru anumite beneficii, si TOTI am ajuns la aceeasi idee : Jocul trebuie sa fie regandit in legatura cu recompensele NPC-urilor.

DE CE, va intrebati?

1).Jucatorii noi dau quit imediat dupa ce vad ca nu au absolut nici o sansa sa mai achizitioneze unele obiecte rare.
    2).Jocul risca sa piarda nu doar jucatorii noi (care, bineinteles, puteau deveni loiali jocului daca acesta era configurat corect in legatura cu preturile din Shop pentru recompensele actuale ale NPC-urilor), ci si jucatorii care sunt de ceva timp pe acest joc, spre exemplu eu.

SINGURA SOLUTIE pentru a rezolva aceasta problema si pentru a readuce jucatorii de mult pierduti si pentru a recruta jucatori noi este de a creste recompensa in uridium a NPC-urilor.

Doresc o crestere de 25-50% la recompensa de uridium a NPC-urilor pentru a ajuta jucatorii free sa avanseze mai departe.

Va multumesc,
    Mr.Pickles

Modificat ultima dată: 31 Iul 2016
    Cata.lin și Sunlight-Blade apreciază asta.
  2. styv86

styv86 User

Fara suparare, te inteleg ce doresti...Dar trebuie sa ti si tu cont ca jocul este administrat de oameni ca mine, ca tine si ca multi altii care muncesc...Nu te obliga nimeni sa bagi bani, cei care baga bani sunt cei ce vor sa creasca mai repede pe joc, tu nu bagi bani pentru ca nu vrei sau nu iti permiti...logica este daca vrei o crestere mai rapida, ai optiunea shop (uridium)...oricum spor la sondaj, dar gandeste ca sunt oameni care muncesc pentru acest joc si trebuie sa fie platiti, nici tu nu cred ca vrei sa muncesti gratis la servici. Nu ma intelege gresit;)

3. Iti multumesc extrem de mult pentru reply!
    Stiu, unii oameni lucreaza la joc, dar aceasta mica schimbare ar putea tine in frau jucatori noi care se vor bucura de joc, asta insemnand mai multi bani primiti.
    As dori sa muncesc pentru a achizitiona unele avantaje, dar sunt minor! :)

4. styv86

styv86 User

aaa scuze nu am stiut ca esti mic...te inteleg:oops:

bibinet9999 apreciază asta.
  5. Bismut

Bismut User

Ideea este buna dar nu prea. Multe persoane s-au lasat in ultima perioada deoarece jocul a devenit prea usor. Ei au investit prea mult timp si bani ca sa isi faca navele full iar acum unul care are strategie isi face cont full in maxim 3 luni cu bani foarte putini.
    In ultimul live stream s-a discutat despre niste mape si npc-uri noi. Vom trai si vom vedea ce se intampla pe viitor, daca nu se face nici o schimbare si se continua in felul asta jocul v-a deveni doar o amintire pentru toti.

6. relax

relax User

Nu am intentia de a te contrazice(mai ales cu partea cu investitia foarte mica si timpul putin... da, e posibil)... dar cred ca se pot numara ani(nu vreau sa exagerez... macar 2?) de la prima afirmatie legata de "moartea" jocului... si uite-ne aici.
    On-topic: propunerea nu e rea, dar cati sunt cei care au "crescut" cu npc-urile actuale, fara investitii(sau prea mari, cel putin)? Si nu ma refer la acum 4-5 ani cand cica era mai "usor" ca nu exista UFE... dar se uita cat munceam pentru creditele alea din care ne-am luat dronele - si aici nu vreau sa fac referire la investitii, ci doar la timp -... cumva se compenseaza cu noile "actualizari". Poate o modificare in legatura cu recompensele ar reprezenta o atractie pentru unii, dar nu cred ca s-ar schimba multe. Succes!

bibinet9999 apreciază asta.
  7. De ce nu a mai zis nimeni nimic de sondaj?
    Am suparat cumva pe cineva? :(
    Eu as fi asteptat mai multe pareri pentru a vedea daca va place sau nu...
    Dar e ok si asa :p

8. Nu stiu daca ai mai jucat si alte jocuri, dar majoritatea au acea moneda de joc care se castiga mai greu, asa e si uridiumul, doar daca o sa ai foarte multe voturi cu "DA" suportul nu o sa accepte asta.

9. Nu stiu de ce te dai asa stiutor in legatura cu monedele speciale de joc.
    Am jucat si in momentul de fata CREEZ 2 jocuri simultan.
    Programatorului nu i-ar lua mai mult de 30 de minute sa poata schimba recompensele(dat fiind faptul ca sunt doar niste simple Numere).
    Spre exemplu:

Este un script pe server:
    (SE VA NUMI HullScript, integrat in NPC)

function kill()
    if game.Workspace:findFirstChild("-=[ Streuner ]=-").Hull.Value <= 0 then
    print("Greedy people give less resources! :D")
    local rewardCredits = 400
    local rewardUridium = 1
    if script.Creator.Value ~= nil then
    game.Players:findFirstChild(script.Creator.Value).leaderstats.Credits.Value = game.Players:findFirstChild(script.Creator.Value).leaderstats.Credits.Value + rewardCredits
    game.Players:findFirstChild(script.Creator.Value).leaderstats.Uridium.Value = game.Players:findFirstChild(script.Creator.Value).leaderstats.Uridium.Value + rewardUridium
    end
    end
    end
    script.Parent.Hull.Changed:connect(kill)

Si un script local:
    local player = game.Players.LocalPlayer
    local Mouse = player:getMouse()

function click()
    if Mouse.Parent ~= nil then
    if Mouse.Parent.Name == "-=[ Streuner ]=-" then
    Mouse.Parent.HullScript.Creator.Value = player.Name
    end
    end
    end
    Mouse.Button1Down:connect(click)

ACESTE 2 SECVENTE DE SCRIPT REPREZINTA DOAR REWARDUL, NU SI ATACAREA NPC-ului.

TOT CE TREBUIE SA SCHIMBE ESTE "rewardUridium"! (Bineinteles, aceste secvente de program sunt pentru o singura persoana, spre exemplu daca tu bati monstrul pana la 1% hp si vine cineva si da in el inaintea ta, el o sa primeasca recompensa, dar asta este usor de rezolvat)
    Nu e asa de greu.
    Sper sa nu ma ia administratorul ca nu e atat de usor, ca-i fac si in Java,C,Python,PHP,Visual Basic,C++ si C#. Si daca ma mai roaga cineva frumos, ii scriu TOT sistemul de baza al jocului intr-o singura saptamana.
    Deja am realizat un joc asemanator cu DarkOrbit-ul in aproximativ
    4 ZILE (MAI ESTE SI 3D) in LUA(dar nu e greu nici in cele de mai sus cu albastru). Deci totusi eu am incercat sa fac sondajul asta pentru a face DarkOrbit sa devina mai interesant.

Sunlight-Blade apreciază asta.
  10. Kirito13RO

Kirito13RO User

Poate ai noroc si te angajeaza baietii la ei. :D
    Intr-adevarat , toti jucatorii mici se lasa dupa cateva minute. Jocul trebuie un pic regandit , altfel , usor usor o sa ramana putini jucatori.

Sunlight-Blade apreciază asta.
  11. Cehn

Cehn User

Mei bibi!

Ai dreptate ca recompensele la NPC nu au mai fost actualizate, si aici ar fi de săpat.
    Dar dacă zici tu ca joci de peste 4 ani...

Ma uit la modul de editare al postului tau
    +
    la "ACESTE 2 SECVENȚE DE SCRIPT"
    +
    "Sper sa nu ma ia administratorul ca nu e atat de usor, ca-i fac si in Java,C,Python,PHP,Visual Basic,C++ si C#. Si daca ma mai roaga cineva frumos, ii scriu TOT sistemul de baza al jocului intr-o singura săptămâna.".

Si îmi dau seama ca nu știi nimic despre DO (asta e sigur)
    +
    Ca (aici bănuiesc) ești undeva prin clasa 11-a ...ori deja ai pierdut BAC-ul la Sport și încerci sa compensezi cumva prin infantilisme patetice/jalnice.

Si ca sugestie asa: CONSTANTELE SE SCHIMBA PUR ȘI SIMPLU. NU ESTE NECESAR COD SUPLIMENTAR.

12. jucatorii aia mici se lasa pentru ca exista jucatori care vaneaza si dau in aia mai mici. de aia se lasa. si ar trebui ceva facut in privinta asta
    nu cu uridiumul , daca nu ar fi atati jucatori de 2 parale care se dau mari in fata unuia mai mic decat ei ar fi plin darkorbit de jucatori, a da si majoritatea s-au lasat din cauza ca unii folosesc programe de dmg , aparare... gandeste un pic. In rest face foarte usor moneda de joc, daca ar modifica sa pice mai mult uridium la npc-uri totodata creste si pretul articolelor cu uridium!!!!

^^jax20^^ apreciază asta.
  13. ^^jax20^^

^^jax20^^ User

in loc de marirea recompenselor in uridium o idee mult mai buna ar fi sa nu poti ataca un jucator mai mic in rang sau mai mare.de ex:esti locotenent,nu poti sa ataci decat locotenenti.inclusiv de baza sau sef.esti colonel,doar colonel.de baza sau sef.poate xp si onoarea sa creasca in functie de rang.cu siguranta nu s-ar mai folosi programe interzise.sau o sa se foloseasca mai putin.doar o idee.eu am votat pentru marirea recompenselor.dar,nu cred ca o sa se intample

14. MegaDeath

MegaDeath User

Idea ta este foarte buna si ai dreptate ca multi vaneaza nave mai mici deoarece sunt mai usor de invins. Si cu recompensa la npc-uri in uri este buna numai cum sa specificat mai sus ar creste si pretul la iteme.

15. Raspuns irelevant, nefondat si inutil.
    1."Si îmi dau seama ca nu știi nimic despre DO (asta e sigur)" - nu stau sa-mi belesc timpul prea mult cu un joc mai mort ca un cadavru in descompunere.
    2. "ești undeva prin clasa 11-a" Bingo. Invata sa programezi.
    3. "CONSTANTELE SE SCHIMBA PUR ȘI SIMPLU" ... Wow, cred ca tu esti cel care "ori deja ai pierdut BAC-ul la Sport și încerci sa compensezi cumva prin infantilisme".
    Alea nu sunt constante, CI VARIABILE (se schimba, duh).

M-am lasat de jocul asta de cand am pus sondajul.
    Prea multi adulti plini de sine.
    Nu vreau sa jignesc pe cineva, dar tu chiar o meriti: Mai "trecutu-le prin viata", erai mai destept ca mine daca te lasai inaintea mea de jocul asta. Josnic pentru un om matur.

Si te rog, nu mai corecta oameni care stiu ce este aia programare, ca te-ai facut de unul singur, bravo!
    Imi vine sa rad si sa plang in acelasi timp.

"Variables

A variable is something that may change in value"

"Constants are quantities whose values do not change during program execution."

Orice prost stie MACAR asta, dar tu nici printre ei nu te numeri.

Modificat ultima dată: 8 Aug 2016
  16. Hermes

Hermes Guest

Cum EGO-ul tau este mult prea mare pentru acest forum si joc, iti dorim succes in viata si te invitam peste vreo 10 ani sa citesti ce ai postat acum. Daca tot asa vei gandi si atunci...cauza pierduta, daca vei zambi si te vei cataloga....intr-un oarece fel, ei...atunci ne vei intelege pe noi cei de azi, care-ti inchidem tema, de altfel inutila daca tot te-ai lasat de jocul asta produs in 4 zile sau o saptamana, depinde cat de repede ai tu chef sa-l progranmezi.

Tema inchisa.

Sasuke^Uchiha, ==H*Y*P*E*R*I*O*N== și styv86 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.