Reclamatie Jucator

Discuție în 'Probleme generale' creată de Th3GuN, 12 Aug 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Th3GuN

Th3GuN User

Ma plimb easy, cu o nava eazy, prin mape, ma plimb ma plimb.. apoi dintr-o data BOOOM! WTF? M-a omorat un jucator, prima data mi s-a parut firesc (pentru ca este un joc etc.), dar cand m-am uitat la informatiile lui.. lol, are 22 de ore jucate, rank 3, si lvl 12.. si are si mega dmg-u, de vreo 18-20k, poate si mai mult.. cum pana mea, un jucator cu atatea ore jucate, sa aiba atata dmg, si nu avea munitie speciala, oricum.. vreau sa rezolvati imediat aceasta problema.. Numele jucatorului reclamat este "****". Oare "programele" de alta data, care faceau jocu very easy, au revenit? :eek: (intelegeti unde bat..)

Modificat ultima dată de către moderator: 13 Aug 2016
  2. Bismut

Bismut User

Dmg-ul ala il poate provoca un goliath cu 8 flaxuri, full lf-2, niste promerium pe lasere cu x4 sau x3 si o racheta.... :) uitate si de cand e inregistrat nu numai la orele jucate, cine stie cate credite a primit de la clan sau la ce nivel are skylab-ul...poti avea full lf3 bo-2 iris si 1-2 ore jucate numai cu ajutorul skylab-lui. Nu este nimic neobijnuit :)
    Spor la joc !

3. Th3GuN

Th3GuN User

Deah.. dak e cum zic tu.. ar fi trebuit sa-l fi vazut macar o data in licitatii.. licitand ceva :p Poate sa aiba full nush, dar sincer akma, tu nu-ti dai seama ca e ceva putred la mijloc?! Ce clar ar avea banci de credite? (la nivelul kkk..kkk-urilor) Numai astfel ar putea sa faca asemenea intr-un timp mai scurt.. Si la ce ar folosi skylab-ul(cu exceptia tech-ului si a asamblarii dronelor zeus/apis).. Ma gandeam ca se va prinde careva, ca ala ar folosi un "program care l-ar scuti de niste timp in colectarea de uri". Haideti fratilor.. va lasati pacaliti de acesti indivizi? Nu e logic ca ne induc in eroare? Ganditiva.. cum a "crescut" intr-un timp relativ scurt..

4. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Eu cred ca tu esti cel care trebuie sa gandeasca! Nu e nimic putred la mijloc ca un jucator cu doar 22 de ore inregistrate pe HARTA DE JOC sa poata ajunge la un damage de 18 - 20.000. Cum ti-a explicat deja Bismut, ai nevoie doar de lasere LF3, munitie X3 sau X4, rachete 2021 si promerium sau seprom. Cat despre cele 22 de ore, asa cum am spus deja, acelea sunt ore petrecute pe harta de joc, de unde stii tu ca respectivul pana sa apese START sa intre pe joc, nu a asteptat sa-si ridice SKYLAB-ul sau nu a cumparat uridium pentru a-si dota nava cu minimul necesar (lasere LF3 si scuturi B02)?

Iti recomand sa citesti cap coada forumul asta, in special sectiunile destinate incepatorilor, dar si regulamentul de forum unde o sa afli ca jucatorii se reclama direct catre suportul jocului (asta in cazul in care e ceva serios de reclamat, nu in cazul de fata); tot in regulament o sa citesti si despre ce limbaj sa folosesti atunci cand postezi in forum ( in niciun caz WTF si/sau "pana mea").

Invata jocul si dinamica jocului inainte de a striga si arata cu degetul jucatori ce ating fabulosul damage de 20.000!

Tema inutila si inchisa!

Seth[RO] apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.