Feedback Rebeliunea Mimesis

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Ícaro_, 16 Mar 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Ícaro_

  Ícaro_ S-Moderator Team Darkorbit

  Salutare piloți,

  În acestă temă echipa de dezvoltare a jocului așteaptă feedback-ul vostru în ceea ce privește evenimentul ''Rebeliunea Mimesis''. Vă rugăm să evitați off topic-ul și să încercați să fiți obiectivi. Orientativ, încercați să acoperiți aspectele de mai jos:

  • Ce vă place la acest event?
  • Ce nu vă place la acest event?
  • Ce ar trebui schimbat/modificat?
  • Ce îmbunătățiri ați aduce eventului?
  • Eventul este prea greu? Prea ușor?
  • Recompensele sunt satisfăcătoare?

  Încercați să vă argumentați răspunsurile.
  Vă mulțumim și vă dorim distracție plăcută!
   
 2. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  păi dacă bp și-a tras event în care jucătorii se aleg cu praful de pe tobă iar beneficiile toate sunt încasate doar de bp să ne spună el cam ce ar trebui să ne placă la acest fake event. chiar aș vrea să văd oarece postări venind din partea adminilor, moderatorilor sau, de ce nu, din direcția domnului pianoman care să ne laude acest event minunat si să ne facă să așteptăm cu nerăbdare intrarea în portale pentru a ne putea consuma cu bucurie muniția și timpul amplificatoarelor !:eek:
   
 3. Domnul cu pianul nu are sa-ti raspunda, poate doar sa te suspende cum mi-a facut si mie, ca se simte lezat.... de.... este si el ditamai personalitatea la BP . Ai dreptate consum de munitie si de amplificatoare. Si sa nu uit..... Event dedicat ACOLITILOR ( Nu inteleg ...sa ma bata Dumnezeu cum fac acolitii de aleg anumite NPC-uri din gramada care iese din acel EM Freighter)
   
  Modificat ultima dată: 18 Mar 2020
  Veneficus, *^*NEMESIS*^*RO*^*! și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 4. Sa zicem .... NIMIC
  Lag in portal si ar fi multe de spus dar ma rezum la asta
  Booti care-si selecteaza npc-urile , recompense slabe , multa munitie prapadita pentru recompense jalnice
  Putin umblat la recompense dar acum este tardiv evenimentul este deja activ o intrebare fara rost
  Reducerea timpului de intrare in portal, HP-ul npc-urilor usor ajustat spre minus si acei biti ceva mai generosi sunteti prea zgarciti
  undeva spre hard (greu) pentru jucatorii cinstiti lasam ACOLITI
  Nu prea
   
 5. _basty13_

  _basty13_ User

  veti ca teau ascultat si acum au redus procentle lacele 3 module care leau dat
  asta asa ca buti au bagat bani si ca reconpensa
  tot asa sa o tineti do nu va la lasati
  si in poarta de evet au intrat buti
  nu mai aveti mult sa ajungeti pe acest joc cu boti la procentul de 99 %
  ma care jucati coret incertati macar 6 luni si nu mai bagati bani sa vedem ce se va intampla
   
  Veneficus apreciază asta.
 6. Revin cu cateva intrebari legate de acest eveniment.
  Clasamentul de ce nu este la vedere? https://imgur.com/a/RVIN6g2 (sau poate nu stiu eu unde sa ma uit)
  Unde este transparenta pe joc?
  Tragem toti ca prostii si iese cine trebuie
  Sunt convins ca nu o sa primesc raspuns de la cei pusi degeaba aici, cum nimeni care scrie aici nu primeste decat la ce le convine lor (stafului) mancati mancarea degeaba dar ... "Orice cal ajunge gloaba" e bine de retinut.
  Ma uit pe alte forumuri straine ce frumos le raspund adminii si moderatorii la toate doleantele, ai nostrii ..... ca brazii.
   
  Modificat ultima dată: 19 Mar 2020
 7. Este tardiva problema, dar degeaba scriem aici Admini si Moderatorii romani nu ii doare de ce probleme ai tu sau eu sau altcineva, ei sunt interesati doar de conturile lor (conturile de joc binenteles).
   
  Veneficus și Tibles apreciază asta.
 8. Puneti un cronometru la poarta ca stam si asteptam ca prostii.
   
 9. WOW.... the mother and the father of lag. chiar nu se poate face nimic in privinta asta?
   
 10. INVICTUS

  INVICTUS User

  Nu se contorizeaza un obiectiv:[​IMG] Rog pe domnii admini sa sesizeze aceasta problema va multumesc
   
  toyotavvti apreciază asta.
 11. Este un cronometru aici https://imgur.com/a/sPJVlZF
  Aduc o completare EM Freighter apare intotdeauna la fix (ex.10:00 ) si poti intra in urmatoarele 5 min. Banuiesc ca ai ceas la PC
   
  Modificat ultima dată: 21 Mar 2020
 12. Mai explicit, care obiectiv?
   
 13. INVICTUS

  INVICTUS User

  apasa clik dreapta pe imagine si ai sa vezi acolo obiective finalizate 26/27 una nu sa contorizat asta insemnand ca inca nu mi-a dat recompensa,cu toate ca am complectat-o. Dar sa rezolvat,si multumesc
   
 14. dady77-7

  dady77-7 User

  De ce nu pot vedea clasamentul la acest event ? pagina este goala ? :(
   
  Veneficus apreciază asta.
 15. Ai sa-l vezi dupa incheierea eventului. Noi ( prostimea ) nu avem voie sa vedem, dar oamenii lor stiu clasamentul in mod sigur.
   
 16. Special

  Special User

  chiar crezi ca poti compara punctajul tau cu al botilor care lasa nava la npc zilnic? sa fim realisti ..de eventuri de genul asta profita doar cei care utilizeaza programele pt npc.. am facut suport degeaba cu date concrete din log...raspunsul il stiti toti.... nu mai este necesara verificarea manuala ..exista un super soft care detecteaza automat....
   
 17. styv86

  styv86 User

  Stai liniștit că pe mine m-au executat 14 zile că am deranjat un frustrat care era pe bot 24/24 h și culme aveam și război cu clanul respectivului ! Ăsta e jocul , unul care joacă cinstit este sancționat și acești neputincioși pe bot sunt ocrotiți ...Tu îți dai seama ce jucării de bătaie au pe cont atunci când se conectează și au chef de bătaie !? Vorba vine : Odată ce sunt aceste programe de npc-uri , fii sigur că au și ceva de bătaie ...Sunt unii cu tot lagul de pe acest joc , te clichează orice ai face ( emp , te amesteci printre npc-uri , pe sub jucători ) . Mai ales la boti-ști li-se încarcă emp-ul și scutul instant de zici că nu au timp de așteptare să treacă un timp până le poți folosii , nu mai zic de unii că tragem câte 5-6 jucători cu tot ce trebuie pe bot-ist , de zici că tragi în gol pe el :mad: Dar , hei tot prostul cinstit este sancționat pe acest joc ...
   
 18. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  Exemplu !!
  eg1.
  clasament pozitia 2, jucator banat pe 3 luni . si dupa 3 luni apare iarasi, Nu inteleg cum poate sa apara cu un punctaj de rank mai mare decat la avut inaintea banarii! Exista o harta speciala pt cei care sunt banati ???
  sa va uitati la avatarul lui si osa va da-ti seama despre cine vorbesc !
   
  INVICTUS, styv86 și dady77-7 apreciază asta.
 19. gabighe

  gabighe User

  Salut,in :FAQ-Rebeliunea Mimesis,se specifica :Laser AA-1: tunul laser anti AI provoacă 225 daune inamicilor AI, în timp ce provoacă alte 175 daune altor nave.;pe cand in asamblare apare valoarea de 250,care este corecta?Chiar si la valoarea de 250 daune navelor AI,mi se pare insuficient,este egal cu un laser Prometheus :210+(200/5)=250.Ce sens are sa asamblezi un laser AA-1 daca are valoare egala cu Prometheus(upgrade 16 =264,7)Este necesara modificarea valorii(>300),tinand cont ca nu le folosim decat la acest event.Spor la joc.
   
 20. Salutare piloți spațiali,

  Iată câteva detalii privind sincronizarea serverelor de joc din cursul după-amiezii zilei de ieri:

  Zilele trecute am primit feedback din partea unor utilizatori ce pierduseră puncte de event. Acești jucători au putut fi identificați în baza noastră de date și le-a fost oferită o soluție compensatorie. Compensarea s-a bazat pe logurile din jurnalul de bord. În cazul în care nu toate punctele evenimentului au putut fi compensate cu exactitate, au fost creditate următoarele itemuri conturilor care au pierdut puncte:

  • 3 zile amplificator puncte
  • 20.000 muniție EMAA-20
  Salutări din partea,
  Echipei voastre Darkorbit

  Cam asta ne anunta Domnul cu pianul. Eu intreb unde sunt acele feedback-uri ca eu nu am gasit, probabil le-au primit prin sms sau alt mijloc de comunicare dar nu aici unde ar fi fost normal sa le vedem si noi.
  La ce postam noi nu da raspuns sau sa se ia masuri dar pentru "ACOLITI" se rezolva tot.
  Parerea mea este ca este tot o gaselnita a lor sa-si ajute apropiatii ( mai aveau nevoie de puncte sa urce in clasament ), iar noi.....Dumnezeu cu mila
  Halal Staff imi este scarba
   

Distribuie pagina asta