Re-Drop Desing

Discuție în 'Probleme generale' creată de zefira97, 9 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Gabi

  Gabi User

  Cand vom primi concret niste informatii? Eroarea este clara, nu puteti musamaliza acest lucru crezand ca "uita lummea".Nu asa se rezolva o greseala.
   
 2. Eu nu inteleg de ce se inchide topicul cand forumul este un loc de dezbateri intre problemele jocului .
  Se va estima vre-o data pentru designurile/nave care au fost date la toti acelas nava/design , asteptam cu totii raspuns . Se vor mai da sau nu ? Chiar este greu sa dati un raspuns concret .Oricum nu suntem doar o mana de jucatori care au facut reclamatii pentru eroarea voastra , sunt cel putin 50% din toti jucatorii activi :)
   
 3. Hermes

  Hermes Board Administrator Team Darkorbit

  Raspuns concret : Nu nu se cunoaste data. Nu exista o informare oficiala daca se vor mai da sau nu. Multumit ? Crezi ca daca deschideti aceleasi teme peste tot , cu aceeasi problema , se vor si rezolva mai repede ?
  Exista anunturi oficiale postate exact atunci cand le-am primit si noi cu statusul remedierilor si ce considera BP prioritar. Pe masura ce avem alte informatii vi le vom impartasi.
  De aceea inchidem topicurile deschise aiurea care nu ajuta cu nimic comunitatea , decat genereaza spam in forum . Am primit feedback-ul vostru si l-am inaintat echipei tehnice pentru remediere. Este tot ceea ce se poate face la acest moment.

  Tema inchisa.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta