"răzbunătorul" radicalist al sumelor de orice fel

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de WIΖΛΓΔ, 11 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

fireşte, ca întotdeauna hoţul strigă cel mai abitir "hoţii" şi frustratul plînge mai cu foc pe umărul altui frustrat ! :D am remarcat că argumentele tale cele mai forte sunt atacul la persoană şi jignirile directe. nu mă aştept să înţelegi expresia "atac la persoană" dar n-am să-mi cobor nivelul exprimării la genul "producţiilor" tale cu care îmbîcseşti chat-ul. atitudinea ta din această temă este prevăzută în regulamente însă nu mă aştept să fii sancţionat aşa cum nu mă aştept să pricepi altceva din spusele mele decît faptul că ai fost atacat, în schimb mă întreb pe unde ai colinda acum dacă nu ţi-ai fi găsit adăpost în acel clan.

ps: ia-ţi de aripioară colegul ăla mîndru că nu e avocat şi căutaţi pe cineva să vă traducă ce se petrece pe forum, joc şi în viaţă în general, inclusiv "balivernele". nu vă întrebaţi şeful, nici colegii că riscaţi să dea în apoplexie abţinîndu-se de la rîs ! :rolleyes::D

Modificat ultima dată: 11 Mai 2014
    Veneficus apreciază asta.
  2. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

tremur tot de teama ta şi a celui care te protejează ştergînd postările (nu doar ale mele) în care îndrăznim să te punem la punct şi să nu fim de acord cu incultura, limbajul de mahala şi infatuarea ta. caii de la bicicletă i-am pitit în grajd de teamă că ai să vii tu să-i rechiziţionezi pentru birja ta.

Veneficus apreciază asta.
  3. "Colţul opiniilor" se referă la opinii, în general, despre joc (fie şi în contradictoriu) şi nu despre diferite animozităţi create şi disputate ca urmare a acţiunilor de pe hărţile de joc!

Nimeni nu protejează pe nimeni în afară de respectarea Modul de funcţionare a forumului şi Regulament Forum, acest lucru fiind valabil deopotrivă pt. toţi participanţii la acest forum!

Temă închisă.

CrazyStyle2013 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.