Raportări de buguri/erori

Discuție în 'Probleme generale' creată de ©ØrrØsivΞ, 30 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Din pacate de pe Flash nu pot sa intru pe Global 2 Ganymed. Nu apare in serverele de pe Europa Vest!
    Este Globală 2 dar este altceva!
    Astept alte sugestii!

Speram sa ma lamureasca un Board admin, dar vad ca inca nimic!

2. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Salut,
    Mulțumesc pentru raportarea problemei, pentru a putea aloca punctul de cercetare consuma inițial sepromul din magazia navei (să rămână doar unitățile necesare în Skylab) din câte am observat textul alb semnifică faptul ca ai sepromul necesar dar nu poate fi consumat, acesta fiind pe nava nu în Skylab), încearcă inițial așa (să nu fie prezent seprom pe nava doar în Skylab) apoi revino cu un mesaj pe forum. Te rog sa te asiguri ca folosești ultima versiune a clicknet-ului Unity. Intre timp voi raporta problema mai departe spre a fi remediata în următoarele versiuni ale jocului. Problema cu reconectarea nu am reușit să o reproduc.

3. Salutare!
    Versiunea de client Unity pe care o folosesc este 1.1.64.
    Am sa incerc, momentan mai am nevoie cca de 500 semprom sa ating iar 4000 in Skylab.
    Referitor la reconectare, incearca asa: intri in Profil - Registru pilot, dai click pe Abilitati, dupa care dai click pe Achivement-uri, iar pe Abilitati si iar pe Achivement-uri. Rezultat: Esti deconectat de la server!
    Multumesc si eu!

Modificat ultima dată: 21 Sep 2025
  4. #ICHIGO
    "din câte am observat textul alb semnifică faptul ca ai sepromul necesar dar nu poate fi consumat, acesta fiind pe nava nu în Skylab), încearcă inițial așa (să nu fie prezent seprom pe nava doar în Skylab) apoi revino cu un mesaj pe forum."

Asa a functionat. Multumesc!

5. Bug sau eroare ? EG4 ,flash , 2d , setari minime . Salt din 1-8 in 1-6 , salt imediat din 1-6 in 1-8 primit mesaj : saltul e posibil la 15 sec . dupa reconectare . Ce reconectare cand eu nu m-am deconectat Identic din 1-5 in 1-6 si retur . Alt bug ; dupa deconectare fereastra de joc nu se inchide . Trebuie dat x .

6. Bug pe unity . Interceptorii nu sunt vizibili .