Raportări de buguri/erori

Discuție în 'Probleme generale' creată de ©ØrrØsivΞ, 30 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. LASER_1

LASER_1 User

Domnii admini ? se mai rezolva ceva cu eroarea de la skylab ? sau doar mega o sa functioneze perfect ? intreb ptr un prieten

2. cu Brave puteti trimite sempron

...mo... apreciază asta.
  3. zorro1338

zorro1338 User

Faceti ceva cu skylab-ul ca nu merge sa trimit seprom ?

redbaron111 și FRUMUSICA apreciază asta.
  4. In continuare, eroarea 404 apare la:
    - dat transport din skylab
    - dat credite la membrii de clan
    - modificat impozitul de clan
    - trimis cereri de diplomatie de la clan
    - La functia "File"/"Home" dupa ce eroarea a aparut deja.

NICI ACUM, LA TREI SAPTAMANI DUPA CE A APARUT ACCEST BUG, NU S-A REZOLVAT !!!

Se poate folosi BRAVE pentru skylab si clan, dar asta inseamna sa faci de inca doua ori log-in: o data pe BRAVE si apoi iarasi pe DarkOrbit.exe. Adica - pierdere de timp.

.

redbaron111 și luci_halas apreciază asta.
  5. Ai dreptate pierzi cam o ora . :))))))))))))

6. lord^neamt

lord^neamt User

ce se intampla cu skylab-ul ?

luci_halas apreciază asta.
  7. luci_halas

luci_halas User

Tot felul de jocuri de lipsea dar nu reusiti sa rezolvati problema cu skylab....- dat transport din skylab
    - dat credite la membrii de clan
    - modificat impozitul de clan
    - trimis cereri de diplomatie de la clan nu functioneaza de 2 saptamani dar pe cine sa intereseze....doar bani cat de multi

ĄMŮИ-ŖĄ, pufi222 și briliantul30 apreciază asta.
  8. Numai doua saptamani ? Mai pune ! Incearca si tu pe MOZILLA ca merge .

9. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

eu cred ca tu esti mozila :)))

asta este interesul bigpointului, sa distruga jocul sa intram pe celalalt :))) faina politica :)

sasha_die_katze și Oscar_The_Owl apreciază asta.
  10. luci_halas

luci_halas User

Poate merge la tine dar sa sti ca nu la toata lumea merge

11. Asa este, sunt altele, dar nu mozilla.

12. salutare , cand incerc sa transfer resurse din skylab primesc eroare ''404 not found'' dupa ce apas pe trimite si trebuie sa inchid jocul si sa intru iar, a mai intalnit cineva eroarea asta ?
    404 not found
    Not Found
    The requested URL was not found on this server.

COZMIN apreciază asta.
  13. Care celalalt?

14. Broscoiul e un om profund . Ori intelege doar el ce spune , ori trebuie sa citesti de doua ori sa intelegi la ce se refera .
    Am sa-ti traduc eu ; se refera la servarul UNITY (celalalt )
    P.S. Daca el nu termina o fraza are impresia ca toata lumea stie ce vrea sa zica .

15. Cat mai dureaza cu skylabul???????????????????????????????

16. Stie el prea bine ce zice, cine nu intelege nu trece prin ce trec toti cei vechi.L aprima vedere fara traducerea ta am priceput ce spune.

De sarbatoarea lui Sfantu Asteapta se rezolva.

Mai....Tepes Teapa nu mai abera ca merge pe nu stiu ce browser . In primul rand toti care au semnalat aceasta problema joaca acest joc in clientul vietii BP care este o mizerie ( stati sa vedeti pe UNYTI ) de ce trebuie sa intru prin terte metode? Nu cumva sunt ceva dedesupturi create tot de ei pentru dezvoltarea prietenilor ?

17. Mai bine taceai . Raspunsul nu era pentru tine AURA .

18. Althea

Althea Board Administrator Team Darkorbit

Salut,

Sperăm să avem mai multe informații pentru voi în curând.

19. cat de curand ca trei saptamani asteptam o rezolvare si nimic

cam greu de crezut ca de 3 saptamani asteptam rezolvarea stau si adun promerium ca sa pot pune ceva pe lasere dar cat adun atat consum ce sa facem

luci_halas și oviovi70 apreciază asta.
  20. catalin

catalin User

salut ,in legatura cu SKYLAB ,m-am logat pe joc prin browser (la mine Mozzilla) pe pagina unde in loc de Start apare Descarca ,a functionat sa trimit materii in acest fel. Nu se poate juca aici ,doar log in -transfer-log out.
    Puteti incerca dureaza 1 min

Modificat ultima dată: 10 Dec 2024
    Timbaland[HQ] apreciază asta.