Raportări de buguri/erori

Discuție în 'Probleme generale' creată de ©ØrrØsivΞ, 30 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Nu este din cauza eventului, este o problema mai veche.
  Au mai raportat si altii aceasta problema, mai bine faci si tu un suport ca aici nu-ti raspunde nimeni. Sunt prea ocupati, au transpirat de atata efort.
   
  Veneficus apreciază asta.

 2. Sunt Sasha_Katza, pe GE6, idL90024842

  Acest bug este activ de cateva ore (acum e 19:45) .... dar numai pe Google Chrome.
  Este asa de agresiv, încât dupa un singur minut esti scos de pe DO atunci cand incerci sa intri in hangar.
  Chiar daca intri la "Gestioneaza", spre ex ca sa vinzi item-uri sau sa echipezi o nava, si daca lasi sa treaca mai mult de un minut, dând click pe butonul "Inapoi" te delogheaza din DO !!

  Pe Mozilla Firefox si pe EDGE nu vad nici un fel de bug de hangar.
   
 3. La fel si acum !!
  ADMINI, REZOLVATI PROBLEMA !!!
  Σxтλѕy«•-ŘØ (europa gloabä 6)
   
  BROSCOIUL și dady77-7 apreciază asta.
 4. styv86

  styv86 User

  Nu poți să joci acest joc că se blochează din 5-n 5 minute ! :mad: Ăsta e joc sau storcător de nervi că nu mai înțeleg ? Până acum toate bune și de vreo câteva zile reconectări peste reconectări , întârzierea scuturilor instante și emp , jump portal la anul și la mulți ani :eek: Măcar să zică cineva din conducere să ne potolim cu activitatea pe joc că lucrează , implementează o noutate la joc și așa măcar să știm !?
  :mad:
   
 5. am ramas blocat in poarta alpha si am pierdut o gramada de ore din amplificatoare....si acum tot blocat sunt...(eg7....Now-You-See-Me)
   
 6. A aparut CCLEANER BROWSER .
  Testati-l .
   
 7. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  din 3-1 dau jump in 4-4 si ma arunca inapoi in 3-1 si jumpil este consumat, :(( asta insweamna ca am fost jumpuit :))) tare si bagul asta , cine baga nu stiu dar eu cu siguranta nu :)
   
  kk12 apreciază asta.
 8. bibicU[HQ]

  bibicU[HQ] User

  Bug , eroare sau modificare ?
  Am terminat KAPPA si am primit 2 lf4 in loc de 2 Hercules .
   
 9. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  Daca te uiti pe prima pagina la info, ai sa vezi ca astazi este recompensa dubla cu lasere lf4 imbunatatite !!!
   
 10. n-am mai jucat de mult, dar stiam ca kappa da hercules, lf4 sau boostere de 5%, numai da de e asa uimitor ca a dat lf4 ?
   
 11. bibicU[HQ]

  bibicU[HQ] User

  Am primit lf4 normale nu imbunatatite , si ce sa mai faci cu ele acum ? ; sunt fumate , prometheus e la putere , au facut misto de mine .
   
 12. styv86

  styv86 User

  Poate se rezolva bug-ul de la BERSERKER !? La acest event mulți joacă pe nava BERSERKER cu puțin hp , profitând de acest bug pentru nu a pierde puncte atunci când pierde în bătălie pe pvp ! Nu este normal pentru cei care dau totul pentru a câștiga bătălia și a câștiga niște amărâte de puncte . De exemplu : Unul cu 1700 de puncte de influență (pe berserker cu putin hp lăsat voit de pilot) pierde în fața unui cu un solace care având 1400 de puncte , acesta nu va pierde nimic din cele 1700 și cel cu 1400 nu va câștiga nimic ...Sper că transmiteți acest bug sau cum vreți să-i spuneți !? :rolleyes: Nu mai are rostul acest event dacă eu unul am bătut pe unul cu 2000 de puncte și respectivul era pe berserker cu putin hp și eu având 1370 de puncte și l-am bătut de 3 ori și de fiecare dată el nu pierdea nimic și nici eu nu primeam nimic ! :mad:
   
 13. _basty13_

  _basty13_ User

  aceiasi problema am avut si eu dar la suport ca si raspuns an primit
  am trimis mai departe
  si rezolvarea sa face dupa ce se gata eventul
   
 14. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User


  am patit si eu , pe pvp bat 2 colonei plini de puncte si eu primesc numai pojarul :((( esta este eventul de peste prut :((

  mai omule !!! adminii nu au cum sa rezolve !!! este doar un admin angajat !! ceiilalti (cati or fi nu stiu ca nu se posteaza ) sunt voluntari care beneficeaza de avantaje pe care jocul le acorda !!! cum ar fi : ( imformatii despre buguri si programe, munitie gratis de orice tip,uridium gratis la orice cantitate, itemuri pe muschii lor !!! ce mai vrei dela ei ???????????????????
  Se pare ca de paste am sa primesc un miel dela Voldemar !! ( ca mi-a sis : oak oak :)) ) dar eu ti-l dau tie dar o sa al mancam toti 3 ampreuna !!!
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 19 Mai 2020
 15. .....................
  no..comment,alte ...
  raspunsuri,dar,vechia garda,in staf,romania...era
  no..comment

   
 16. Teoretic n-ai fost jecmanit, practic insa :)... in kapa ai sansa de 25 la suta sa primesti "maretele" lf4, 25 la suta pt niste boostere, 25 la suta pt hercules si 25 la suta sansa pt a primi NIMIC :) ... EU AM FACUT 67 DE KAPPA pt 20 hercules pt ca atunci nu erau porti duble... acum am sute de havocuri, vreo 70 hercules si 20 d'alea noi... la aproape fiece kappa imi da hercules pt ca vede ca am surplus insa am un amic incepator care este LA 6 KAPPA TERMINATA FARA SA VADA HERCULES... CHESTIE DE "BAGA BANU' "
   
  BROSCOIUL, WIΖΛΓΔ și HIVpozitiv apreciază asta.

 17. msi de info ;) ... intre timp, bug-urile respective s-au rezolvat
   
 18. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  daca sau rezolvat bug-urile alea bine merci :( si pe mine ce ma incanta daca nu mi-am primit recompensa pierduta ? pentru ce a trebuit sa-mi pierd timpul si munitia folosita ? dar ei in schimb si-au primit punctele si nu le-a luat nimeni :)
   
 19. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  mergeti la spacebal pe global 1 sa vedeti ce-i acolo :))))))
   
 20. Sabotor

  Sabotor User

  Salut, cei de pe eg7, va megre skylab-ul? adica mie la promerium imi arata 0 de cateva zile bune, este ceva legat de eventul asta?
   

Distribuie pagina asta