Raportări de buguri/erori

Discuție în 'Probleme generale' creată de ©ØrrØsivΞ, 30 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. as2friends

  as2friends User

 2. paria

  paria User

  vreau să joc cu setările la "minim" !
  din păcate, pot folosi oricare din cele două opţiuni ale setării "resurse şi cutii", tot ca pe un dop plutind pe apă le văd.
  nu-mi place asta, nu-s la pescuit !
   
  *NinjaBoyz*[ŔΛŮ] apreciază asta.
 3. 3dWARd

  3dWARd User

  Modificat ultima dată: 13 Iun 2014
 4. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  pet-ul şi ipostaza lui de comerciant "şmecher" !

  mă întreb dacă putem să scăpăm de păcălelile administrate de bp ori de cîte ori folosim "modulul de comerţ" cu care l-am înzestrat pe pet-ul nostru !
  spun asta deoarece atunci cînd folosim respectivul modul se presupune că pet-ul nostru pleacă într-o lungă călătorie intergalactică către cea mai apropiată bază a noastră pentru a scăpa de preţioasa lui încărcătură de minereuri. facem această presupunere deoarece aşa ni s-a spus şi pet-ul nostru chiar dispare instant de lîngă noi cînd primeşte comanda de vînzare. în realitate, pet-ul nu pleacă nicăieri, el doar ne păcăleşte şi se face invizibil undeva în imediata vecinătate a navei şi rămîne ascuns acolo pentru ca noi, în focul luptei cu fioroasele nepeceuri, să-l putem selecta producîndu-i daune sau chiar distrugîndu-l :eek:
  bug-ul are oarece vechime, sper să se rezolve pentru că m-am săturat de păcăleli care mă costă uridium !
   
  .Ξ¨C¨Š¨†¨Д¨Š¨Ÿ. apreciază asta.
 5. Hermes

  Hermes Guest

  Este scris corect, browserul nu arata litera". Problema este cunoscuta.

  Nu e de-ajuns sa postezi o poza si sa spui ca e un bug, citeste regulamentul temei , te rog. Nici eu nu vad vreun bug. Este corect asa cum este, poti verifica si la sectiunea SHOP > Design-uri. Imita un desen de camuflaj, care numai simetric nu se vrea a fi.
   
 6. buna ziua
  petul meu are 50k hp,deci,pentru a folosi kamikaze,are 2500 hp
  intre activarea modulului kamikaze,si detonare,trec aproximativ 2 secunde
  problema este urmatoarea:activez modulul kamikaze,se intra in cele 2 secunde inainte de explozie,respectiv kamikaze propriu zis,si,daca in acel moment,trec pe modul protectie,apasind R,petul are 12500 hp,si nu mai merge nici o comanda la pet,doar inchiderea lui,dupa terminarea luptei
  din aceasta problema pot iesi doar prin refresh pagina de joc,iar in acel moment,petul meu are 12500 hp
  eroarea,sau bugul,oricum s-ar numi asta,poate fi reprodus 100%
  multumesc
   
 7. Cehn

  Cehn User

  Ca sa facă ceva, adică bum, Pet-ul trebuie expus, adică trebuie sa aibă sub 4000 hp.
  Si atât.
  Nu poți avea și Pet agresiv și Pet protejat.
  Nu este un bug.
  Este doar problema ta.
   
 8. la activarea modulului kamikaze,se schimba fondul ferestrei la pet,adica s-a activat kami,dar trec aproximativ 2 secunde pina la explozia propriu zisa
  in acel timp,(cind creste la pet hp)ia apasa tu R,adica sa-l treci pe protectie,apoi,sa vi sa-mi zici ca nu am dreptate
   
  Modificat ultima dată: 1 Iul 2014
 9. Cehn

  Cehn User

  Q1:
  Q2 :
  Nu stiu despre ce vorbesti. Ai necazuri de comunicare. Deschizi o problema si vrei raspuns la alta.
  Eu zic pas!
   
 10. e descrierea unui bug,eroare,cum vrei sa o numesti,e una si aceasi
  in aceasta rubrica,un admin poate sa confirme,sau sa infirme,ceea ce eu am zis mai sus,si,daca e corect,sa transmita mai departe,spre rezolvare
  esti admin??
   
 11. Pe scurt: dacă imediat după activarea Kamikaze se selectează comanda "protecţie", PET-ul nu detonează şi îşi păstrează acel HP pe care şi-l generează atunci când îşi ia avânt spre ţintă.

  Chiar şi după distrugerea PET de catre proprietar, cu intenţia de a-l aduce în simţiri, acesta nu mai are nici o comandă activă / selectabilă, utilizatorul trebuind să repornească pagina de joc.

  ...problema este cunoscută şi destul de veche.
   
 12. eu acum am descoperit,multumesc,Corosive
   
 13. gaby2460

  gaby2460 User

  Chatul nu mai functioneaza dupa restartul servarului Europa globala 3 Nu il pot face sa functioneze, are mereu mesajul "Authorization failed!" Ma poate ajuta cineva sa il repornesc? Va multumesc.
   
 14. Hermes

  Hermes Guest

  \\AICI// postezi , respectand cerintele din prima postare.
   
 15. Seth[RO]

  Seth[RO] User

  Tasta rapida pentru autoprotectie PET s-a resetat singura, in meniu imi arata ca ar fi Z , insa daca apas Z nu se intampla nimic.Am avut-o setata pe Y, cand apas Y pet-ul se activeaza dar in mod pasiv.Am facut setarea tastei din nou, insa dupa ce apas schimba tasta si apas Y, surpriza, ramane setat tot Z!Am facut reset de browser,curatare cokies si istoric, am icnercat atat Chrome cat si Firefox, totul fara succes!Deasemea, desi am sesizat de mai mult de o jumatate de an, nu a fost rezovlata problema sonorului computerului de bord, acel huruit stresant, ce se reseteaza de fiecare data cand sari un portal, chiar daca initial dai setarea la minim! BP , am dar cu cardul pentru servicii de calitate, nu pentru a fi ignorate raportarile de erori doar ca sa mi se raspunda in gluma ca "se lucreaza functie de prioritati" !Aceasta e o eroare prioritara epntru mine, attaa vreme cat imi altereaza mult calitatea si confortul experientei de joc!Timp pentru creare de event-uri, shcimbari grafice si multe altele a existat suficient se apre, dar putin respect petnru clientii platitori, cand aveti de gand sa oferiti?
  PS - multumesc anticipat pentru raspunsurile "amabile" ce urmeaza, stiu, nenea cu scrisul maro are intotdeauna dreptate, eu ca utilizator am dreptul sa...tac din gura!
   
 16. ursulet81

  ursulet81 User

  Vezi cand schimbi tastura pe RO Y-ul devine Z si Z-ul y :), verifica in joc sa ai pe EN tastura(daca e format EN).
   
 17. Seth[RO]

  Seth[RO] User

  Multumesc frumos, insa am o singura limba/imput language setata pe calculator, engleza US. Stiu la ce faci referire, a fost primul lucru pe care l-am verificat inclusiv din Control Panel. In joc, eu n-am gasit/intalnit/descoperit unde exista posibilitatea setarii altei limbi pentru tastatura.Limba romana o utilizez pentru darkorbit de mai bine de 6 luni fara vre-o problema pana in aceasta seara :)
   
 18. ursulet81

  ursulet81 User

  Poate face jocul inversarea tastelor cand joci cu interfata setata pe limba romana.
   
 19. Seth[RO]

  Seth[RO] User

  Doar daca l-a apucat pe joc durerea de cap brusc in timp ce eram in poarta kappa, la icneput a facut activarea normala pe autoprotectie, apoi cu "lag" , ca sa zic asa, adica apasam de 3-4 ori si intr-un tarziu trecea pe autoprotectie, ca acum sa observ la final ca daca activez pe autoprotecie , el ramane apsiv, dar dupa ce sar i nvalul urmator PET-ul apare activat corect pe autoprotectie.Insa dupa ce dau cu kamikaze, cand acivez di nnou, trece pe pasiv.Gandeste-te cat de frustrant este, acum nu trebuie sa dau click-uri in plus nejustificat doar pentru a lansa kami, ci si pentru autoprotectie! Am sa dau si un restart de pc, cine stie...
  LATER EDIT :
  Am dat si restart, am incercat si cu engleza setata la joc, nimic nu functioneaza. Constatare noua insa: daca schimb configuratia, PET-ul trece pe autoprotect.Daca schimb din nou configuratia, ramane pe autoprotect.Asadar, probabil ste o chestiune izolata ce apare la contul meu, se fac scanari sau cine stie ce eroare a aparut, ma bag la somn si nu pot decat spera ca se va rezolva dupa restart-ul de dimineata :) Multumesc tuturor celor care au incercat sa ma ajute !
   
  Modificat ultima dată: 9 Iul 2014
 20. ursulet81

  ursulet81 User

  Mai aveam vreo 20.000 cutii bonus de cules pentru Achievment-u Regele cutiilor si contorizarea cutiilor a disparut:
  [​IMG]
  BUG?
  Cand voi face milionu de cutii bonus voi avea acest achivement?