Raportări de buguri/erori

Discuție în 'Probleme generale' creată de ©ØrrØsivΞ, 30 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. AENZUB

AENZUB User

Buna,nustiu ce politica aveti voi in a rezolva o problema a unui client ,o nelamurire s-au ceva de genu asta.
    Inteleg ca puteti inchide o discutie o problema afisata aici in forum pe reguli de forum etc ,etc dar eu va spun ca problema inca e acolo si nu ati rezolvat nelamurirea mea de client in acest joc...
    O problema se rezolva vorbind acceptand o critica s-au ceva de genu asta ...
    Voi aveti puterea in a decide ce si cum va place si sa inpuneti in acest joc dar si noi avem puterea in a decide de acceptare s-au nu.
    Multumesc de atentie o zi buna.

2. Discuţia / problema trebuie purtată / expusă în rubrica de forum potrivită şi nu acolo unde "clientului in acest joc" i se năzare.

Există nişte reguli care, din prea multă comoditate, "clientul in acest joc" le ignoră.

Într-adevăr, aveţi "puterea in a decide de acceptare" însă neacceptarea lor nu înseamnă şi tolerarea neacceptării lor.
    ;)

3. AENZUB

AENZUB User

Multumesc de raspuns dar tu fiind mai in tema cu regurile acestui forum si ca persoana ce urmareste interesele acestui joc ai fi putut expune nelamurirea mea in rubrica de forum potrivita.
    Si chiar daca mi se nazare cum spui tu ,eu o numesc de fapt o nelamurire si poate imi acorzi posibilitatea de rezolvare aceastei nelamuriri ,daca aveti placere normal.
    Poate se gasesc si alti jucatori mai in tema decat mine care puteau sa raspunda la nelamurirea mea.
    Foarte interesant modul de a rezolva o problema in acest forum .!

4. Atunci când vi s-a şters comentariul, v-a fost comunicat şi motivul: "off-topic". Mai mult decât atât, nu este nimic de lămurit.

De asemenea, ulterior vi s-au indicat şi regulile ce trebuie respectate şi totuşi, continuaţi a face "off-topic" şi "spam" în această rubrică.

Cu alte cuvinte, mai bine mut eu comentariul dvs. în rubrica potrivită decât să vă "consumaţi" dvs. energia de a comenta în rubrica potrivită, nu-i aşa? :rolleyes: ...din păcate pt. dvs., astfel de "afaceri" nu mă încântă şi am să vă rog să citiţi şi să respectaţi regulile care v-au fost indicate!

5. ^^jax20^^

^^jax20^^ User

ora 20.30 in romania,ora 19.30 a serverului eg 3.chatul nu merge.jocul merge fff greu.stai 5 min sa se incarce pagina.si daca tot am scris asta sa va mai zic si despre mutarea echipamentului de pe o nava pe alta.stai cate 45 de min ca sa schimbi.sare shockwave-ul,se incarca greu.eu joc pe mozilla.poate faceti un feedback la cei care se ocupa cu asta.

6. Nu inteleg dece scrieti pe chat ! TS nu aveti ??

7. CapoHrx

CapoHrx User

Stimate dl. ©ØrrØsivΞ , va rog vorbiti cu cei de la suport sa rezolve mai repede returnarea amplifurilor disparute,

* si daca se poate sa dati si un update de informare mai actual decat cel neactual. Nu asa des ca info meteo, dar macar dupa ce o trecut furtuna sa stim si noi co fost.
    Zicetile la aia de la sustinere ca le trimat o gaina de casa si ceva palinca buna sa-si mai spele rugina de pa ei, poate ase sa misca mai cu spor. * :p :D

8. rattyionut

rattyionut User

ei folosesc in prezent un program care verifica cine a avut amplif si cine nu.
    din cauza asta dureaza asa mult
    eu unul am primit. mai ai rabdare.

9. ☻√įÞ€Я☻[RO] Europa Globala 4 user id 52581166

10. din pacate se pare ca doar unii jucatori vor primi iar ceilalti....nimic
    p.s.eu unu nu am stat sa verific daca am sau nu amplifurile avand cate 10 zile la fiecare nu m-am uitat in fiecare zi daca au disparut sau nu.daca imi disparusera atunci asta e nu am cum sa stiu dar duminica le aveam nu stiu daca cu lipsa din ele

*^*NEMESIS*^*RO*^*! apreciază asta.

11. Dacă nu v-au fost returnate amplificatoarele şi ştiţi că aveaţi de primit, vă rog să vă adresaţi suportului cât mai urgent. Există anumiţi utilizatori care nu le-au primit în mod automat, în urma rulării script-ului pt. aşa ceva.

Se va verifica situaţia dvs. şi ...mai multe aflaţi de la suportul jocului.

Chat-ul încă nu este în forma finală şi, ca atare, tot ce e posibil să vă mai confruntaţi cu diferite probleme.

Situaţia hangarului şi a echipamentului este cunoscută şi se datorează în mare parte nr. mare de articole deţinute de utilizator.

...iar cât despre funcţionarea defectuoasă a jocului la ora respectivă cauzele pot fi diferite, neputând să confirm cele susţinute de dvs., personal neîntâmpinând astfel de probleme.

Modificat ultima dată: 1 Sep 2017
  12. multumesc frumos.am scris si astept raspunsu

13. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

NIVEL 12 ACCES ÎN HĂRŢILE PIRAŢILOR !

"Nivel 12: 10.240.000 Exp, Acces la Harta X-8 a companiei proprii, acces in hartile piratilor"

rîndul de mai sus reprezintă un citat din FAQ-ul oficial publicat pe forum aici.
    din cauza unui bug probabil, cele enunţate sunt adevărate doar parţial, adică o navă de nivel 12 poate sări din harta 4-5 în harta 5-1 dar numai prin portalul atribuit propriei companii. dacă situaţia descrisă de mine este corectă şi este intenţia bp ca accesul în 5-1 să funcţioneze astfel, este necesară modificarea corespunzătoare a FAQ-ului, altfel putem considera asta un bug.

14. atyne

atyne User

Salut,am o problema,daca intru in joc si de exemplu vreau sa imi cumpar ceva din shop sau sa intru la licitatie intru pe un al doilea tab si cand fac asta primul tab( adica tabul in care ma joc jocul) se blocheaza si trebuie sa il inchid si sa il dechid din nou ,de ce ? Va multumesc!

15. Ai si mesajul Darkorbit.com nu raspunde....?
    Oare ce-o fi?
    mi s-au resetat butonii:oops: azi E bug sau program?

16. ^^jax20^^

^^jax20^^ User

daca joci pe google,asa patesti.vezi ca mai este o tema deschisa cu subiectul acesta,poate te lamuresti de acolo.eu joc pe mozilla si nu am problema asta

17. Ce se intampla cu hangarul???? stai 1 min per item sa echipezi/dezechipezi. Ati stricat de tot jocu asta, la vortex seara un lag de nu puteam face mai nimik etc...

Aloooo!!! Nimeni nu mai are binevointa sa ne dea o explicatie ?? A doua zi aceiasi problema, plus ca e un lag pe harti...

Modificat ultima dată de către moderator: 4 Noi 2017
  18. Nu sesizez să fie ceva în neregulă cu Hangarul, putând echipa / dezechipa rapid orice articol.

19. ^^jax20^^

^^jax20^^ User

dle Corozive,poate sesizati la generatorul de porti galactice eroarea care apare foarte des,cam la 10 trageri.daca a-ti incercat sa deschideti porti cu siguranta v-ati lovit de aceasta ...problema.si mai sunt unele...probleme,de ex ,nu se deschid anumite pagini din shop,cand schimbi nava trebuie sa mai dai odata la hangar ca sa iti apara nava respectiva...cam atat.o zi buna va doresc