Raportări de buguri/erori

Discuție în 'Probleme generale' creată de ©ØrrØsivΞ, 30 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. ^^jax20^^

^^jax20^^ User

mie mi-a upgradat singur ,1200 seprom pe scuturi.asa ceva...bine ca nu am avut mai mult.

2. mobob

mobob User

nu cumva ai echipat pe nava cpu de upgade automat scuturi sau arme?

3. UserID?

4. ^^jax20^^

^^jax20^^ User

nu,nu am cpu upgrade auto.ti-am raspuns din politete pt ca oricum nu mai am ce sa fac.

5. Cind se repara bugul din toate hartile pvp ?
    Daca incerci sa faci salt in timp ce esti atacat primesti daune chiar daca scapi de atac .
    Acest bug a aparut de cind au bagat hartile cu pirati .

6. mobob

mobob User

hmm...interesant...da' de cind poti sari cind esti atacat din hartile pvp (cu exceptia lui 4.5 catre 5.1)?

7. CapoHrx

CapoHrx User

Despre boostere disparute/anulate nu zice nimeni nimic? nu ati observat nimic? Niciun anunt oficial in forum, nu se plange nimeni.... inainte sa fi intrat in weekend cu gandul la joc, poate faceam altceva.

Compensare am primit pentru problemele de Duminica trecuta, dar ia ghiciti : din nou aceasi problema cu lag de ingheata harta, deci de compensare nu ne putem folosi.
    Prin urmare asteptam weekendul urmator sa ne compenseze compensarea, ca mai apoi, eventual, sa se si remedieze probleama in actualul plan cincinal.
    Profi DO team asta (si cica e cel mai bun de cand e jocul)

8. 26.08 a.c ora 4 am ... dezastru total...nu se poate juca deloc pt ca jocul se blocheaza si cate 30 de secunde la un interval de cateva secunde...din momentul in care nu pot sa joc CAND VREAU as dori sa stiu daca pachetele premium si rabat plus boostere care sunt in TIMP REAL imi sunt prelungite???...Flash a anuntat ca-si retrage licentele pt D.O deci acest joc va inceta sa existe asa ca nu mai bag nici macar un singur cent!!!... peste 50 la suta dintre jucatori sunt "automati" de ani de zile ,jocul are probleme tehnice permanente, unii jucatori ajung in harta banus si de 5 ori pe zi iar eu niciodata in 10 ani...este clar ca jocul este pe butuci!!!

montator1 și *^*NEMESIS*^*RO*^*! apreciază asta.
  9. AICI puteţi găsi în acest moment, anunţul legat de problemele actuale.

Legat de Flash Player şi implicaţiile pt. jocul DarkOrbit, aveţi o informare AICI.

10. Jhon70

Jhon70 User

salut admin am si eu o intrebare dc nu functioneaza toate laserele cand dai pe ceva la nava si doar iti arata ca tragi cu un sg laser cei de facut

11. AENZUB

AENZUB User

Voi iesiti cu un amplificator onoare ! si cine a cumparat vineri s-au sambata uridium ptr amplificatoare 50 % puncte experienta si dupa le ore 24 de sambata alt uridium ptr alt amplificator onoare 50 % plus onoare bo2 si bo1 toate astea pentru a pregati ziua de duminica.
    Si acum credeti ca a sa facem aceiasi eroare ce am facuto saptamana trecuta !?

*^*NEMESIS*^*RO*^*! apreciază asta.
  12. Am citit si eu informarea direct de site-ul companiei... mi-ar place sa spuneti si motivatia pt care Adobe a reziliat unilateral contractul!!!

13. bibicU[HQ]

bibicU[HQ] User

Daca scapi de atac poti sari, asa e normal si asa era odata .
    Acum daca din greseala incerci sa sari in timp ce esti atacat nava nu mai are comenzi si nu poti sa iesi din raza de atac ca sa scapi chiar daca ai o nava mai rapida decit cel care te ataca .
    Acesta e un mare bug nerezolvat , innainte nu se intimpla asa ceva .
    Domnule mobob esti cam Toma necredinciosul .

14. mobob

mobob User

::))
    Cam sint...adica,am vazut si eu destule "minuni" pe jocul asta...dar si multe exagerari .nu contest,pot aparea buguri sau lucruri noi,dar in general prefer sa caut explicatii mai cu "picioarele pe pamint" inainte de a sustine ca e bug sau program...abia cind nu gasesc,trec in tabara cealalta..::))

15. Hermes

Hermes Guest

Esti intr-o mare eroare si confuzie. Adobe nu a reziliat unilateral nici un contract cu BP, pentru ca nu exista unul. Pur si simplu acest produs a ajuns la sfarsitul vietii, au aparut alte tehnologii, alte formate de motoare pentru browsere, etc. In 2020 va inceta suportul pentru acest produs, ceea ce inseamna ca pana atunci toate companiile care si-au construit produse bazate pe Flash Player trebuie sa migreze pe noile formate. Inainte sa pui intrebari ridicole , incearca sa te documentezi si sa studiezi macar link-le catre care echipa de moderare te-a indrumat.

16. Buguri nu prea am gasit ,poate disparitia busterului de dmg b02 o fi un bug si din cel de hp 2 zile mai putin ..o fi bug s au au facut altii prostioare si luoati la toti busterele ?! globala 1 am facut un mic suport dar va dati seama daca este bug pai nu mai cumpar bustere ca dispar se evapora !!:)

17. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

se manifestă și pe eg4 !
    se zice că luni le vom primi înapoi.

18. AICI veţi regăsi informaţii legate de problemele cu amplificatoarele.

În prezent se lucrează la remedierea problemei, problemă ce se dovedeşte a fi una destul de dificilă şi, se speră să se găseacă o soluţie cât mai repede cu putinţă.

19. bibicU[HQ]

bibicU[HQ] User

Tu esti cam Gica contra , mi se pare suspect .

20. mobob

mobob User

::))...
    da,da...stii tu roswell,iluminati,masoni,chestii din astea...