Raportări de buguri/erori

Discuție în 'Probleme generale' creată de ©ØrrØsivΞ, 30 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Seth[RO]

Seth[RO] User

Mie mi se reseteaza pe serverul asia punctele de misiune de event, adun progres 3/1000, se reseteaza la zero. Adun 9/1000..iarasi se reseteaza la zero. Acum, am facut o misiune cu vizitatea a doua harti inamice la coordonatele 50/100, nu am murit, am fost si la centrul de comanda, si misiunea a ramas cu cele 2 mape vizitate validate cu verde, dar ea e nefinalizata...

špïη†εςα†⊕ruL apreciază asta.
  2. Ma adresez domnului CORROSIVE pentru ca el e mai activ pe aici.Este un bug destul de fain :) se cumuleaza amplificatoarele de la ceilalti playeri ai companiei sau al grupului dar cu conditia sa fie in aceeasi harta si toate boosterele b02 se cumuleaza daca treci unul pe langa altul si raman asa chiar daca nu sunt aproape unul de celalalt dar conditia e sa fie in aceeasi harta..mai devreme veam 70% scut , 30 % dmg , 30% hp , 30% xp , 30 % hon pentru ca eram in aceeasi harta cu 2 prieteni si in acelasi grup dar departe unul de celalalt iar cand unul a parasit harta a disparut 5% din toate si can a revenit pe harta cu noi a reaparut.Rog sa rezolvati pentru ca se poate profita de el.Multumesc

3. toyotavvti

toyotavvti User

la capitolul erori,PET-ul nu poate lua cutiile lasate in urma de ou sau creatura care elozeaza=explicatii 000000000000 din partea imparatiei,COMUNICARE =0 reducem recompensele din cutii si altele dupa bunul plac, noile nave nu apar la asamblare,nu gasim locul in care sunt contabilizate asa zisul ULEI,nu poti vedea de ce ai nevoie pentru ansamblarea noilor nave,etc. astea sunt toate erori de joc, DRAGI DOMNI ADMINI oare nu meritam si noi un scurt anunt de informare?,oare inainte de a modifica ceva sa putem fii informati? totul pe la spate,totul in intuneric? DE ce? si pina cind? noi avem doar multe obligatii in regulament iar voi doar drepturi de a modifica dupa bunul plac sau in avantajul asa zisului DEZVOLTATOR? pacat,pentru ca poate unii dintre voi poate sunteti oameni cu mult bun simt si fac apel la asta ajutati-ne fratilor si pe noi cotizantii macar cu informatii si clarificari

4. Arise

Arise User

liniste si pace.... nici un interes in a ne anunta si pe noi ce nu merge si de ce nu merge si mai ales, pana cand nu merge... daca facem o misiune de 2 ori din greseala pentru ca ea tot continua sa apara zilnic la misiuni ne penalizati...deci...jucam ca sa fim penalizati? pe aia de trag peste 250k constant si reusesc sa faca hitacu singuri nu-i mai vede nimeni

5. După ultima actualizare a clientului de joc, amplificatoarele pro funcţionează precum aţi sesizat, nu este o eroare. ;)

Înainte amplificatoarele pro ofereau bonusul doar membrilor aceleiaşi companii, aflaţi în limita unei anumite arii dimprejurul celui / celor care deţineau amplificatoare pro.

Rămâne de văzut cum anume va fi ajustat acest lucru pe viitor.

De ce ar trebui să fie vorba de o eroare? Poate că aşa e intenţionat a funcţiona. Până nu se primesc lămuriri suplimentare din partea dezvoltatorului jocului în această privinţă, necolectarea cutiilor respective de către P.E.T. este considerată ca fiind "precum s-a intenţionat".

Nu ştiu despre ce reduceri vorbiţi însă atât "reducerea" cât şi "mărirea" sunt după placul dezvoltatorului jocului, mecanica jocului şi balansările existente în joc fiind vrerea acestuia.

Şi cine v-a contrazis? :rolleyes:

Există teme de discuţie în care se discută despre astfel de erori şi, în măsura în care există informaţii oficiale din partea dezvoltatorului jocului, se comunică utilizatorilor ce se întâmplă şi cum se întâmplă.

Cred că se discută despre acest event şi schimbările pe care le-a adus, de mai bine de 1 lună. Au fost sesiuni de teste pe server-ul de test, au fost informaţii publicate în zona "Din spatele scenei DarkOrbit" ....ce a fost "pe la spate" şi "in intuneric"?!

În plus, că tot vorbiţi de "regulament", vă recomand să-l recitiţi şi să-l aprofundaţi. După stăm de vorbă în ceea ce priveşte "drepturi de a modifica".

Uite aşa o barbă avea! :rolleyes:

Modificat ultima dată: 29 Mar 2017
  6. toyotavvti

toyotavvti User

si frumos o pieptana multumim de raspuns stiu ca nu ai nici o vina,si mai stiu ca tu nu ai cu mult mai multe informatii decit noi dar trebuie sa aperi onoare si asa ca vai de ea a jocului bafta pe mai departe si TE ROG sa publici cind ai ceva noutati si pentru noi

7. Nu ştiu despre ce reduceri vorbiţi însă atât "reducerea" cât şi "mărirea" sunt după placul dezvoltatorului jocului, mecanica jocului şi balansările existente în joc fiind vrerea acestuia.

Vorbim despre faptul ca , cu dublicator luam x2 ulei , x4 scrap si acum luam 1 ulei si 1 scrap

8. AICI şi AICI despre ce oare este vorba? Dacă e defect, nu înseamnă că s-a redus ceva.

9. Nu ma intelegeti..intelegeti doar ce vreti.Pana luni la o anumita ora luam x4 scrap , X2 ulei si am facut o pauza de 2-3 ore si cand m-am reconectat ce sa vezi , x1 ulei , x1 scrap.Bun si acum intreb si eu daca dublicatorul e menit sa dublifice atunci dc luam x1 ulei x1 scrap? In posturile ce le-ati prezentat dumneavoastra playerii se plang inca de vineri de dublicator ori eu ma plang de ziua de luni.Parerea mea e ca pana luni au strans playerii scrap si ulei la greu si s-au gandit dezvoltatorii ca ceva nu e in regula si ca adunam prea mult scrap si ne-au taiat avantul.

špïη†εςα†⊕ruL apreciază asta.
  10. -=..3..=-

-=..3..=- User

Uneori cand deschid hangarul imi apare o eroare si jocul ma redirectioneaza catre pagina de unde ma loghez, am intrebat niste amici si la ei e aceeasi problema.

11. i
    identic si la mine,nu pot cumpara nici combustibil la pet ,la fel cand dau sa ma loghez pe pagina de joc,ma trimite la pagina de logare.EG 5

12. Veneficus

Veneficus User

aceasi problema eg4

13. styv86

styv86 User

EG1 la fel..Cred ca este o problema temporara ?

14. Emy

Emy User

EG2 la fel, se pare ca hitacu` castiga batalia ?:)

15. Frumoasa vrajeala
    Asta spune suportul: Doar portalul galactic Kuiper ofera 8 cristale schismatice, Kronos 10 si Delta 6 ca recompense finale. Restul portilor galactice ofera cristale schismatice ca si recompense finale doar pe perioada eventului Obsidian. Succes la joc!

Iar asta scrie pe prima pagina la anunt:Materialele pentru asamblare sunt lăsate în urmă de saimoni și mordoni (rebuturile), de piraţii NPC, cum ar fi Interceptorii sau Battle Ray (Aurus-ul), și sunt recompense garantate pentru toate porţile galactice (cristalele schismatice).

Important: Rețeta de asamblare, cutiile de pradă Apocalypse și recompensele în cristale schismatice lăsate în urmă sunt disponibile doar în timpul eventului.

Am facut 1 alfa 1 kuiper si doar din kuiper am luat 8 cristale insa din cite stiu daca e event de genu si dupa cum e scris si in anunt ar trebui sa primesc si din alfa si din kuiper niste cristale in plus dar suportul spune altceva ce sa cred ?

16. CapoHrx

CapoHrx User

https://cdn.discordapp.com/attachments/173007453728931841/298828379560345610/unknown.png

17. Buna ziua. A mai intampinat cineva acesta problema: nu pot accesa misiuni de la misiuni normale. desi inchid o misiune pentru a putea lua alta imi apare tot misiuni disponibile 0 :(.....
    Si daca schimb hangarul , cu toate ca am inchis misiunea : Misiunea "Așa grăiește Helix" întreruptă.... aceasta tot imi apare la misiuni activate :(

Doar mie mi se intampla asta??????? :( :( :( :(

Modificat ultima dată de către moderator: 10 Apr 2017
  18. S-a rezolvat problema?

Luaţi legătura cu suportul jocului şi cereţi să verifice ce se întâmplă.

19. styv86

styv86 User

Este rezolvata problema, multumesc :)

20. andreusMMM

andreusMMM User

Salutare se pare ca am descoperit un bug am obtinut 10 miliarde de experienta dar nu primesc titlul ,, Luminat,, sper sa se remedieze problema .