Raportări de buguri/erori

Discuție în 'Probleme generale' creată de ©ØrrØsivΞ, 30 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. salut intradevar problema este asa la toata lumea nu merge , degeaba dai click ca nu merge nr.1 sa primesti cadoul zilei 1 .

2. Veneficus

Veneficus User

eg4 aceasi problema...

3. dady77-7

dady77-7 User

Salutare,aceeasi problema si pe EG6,dai click degeaba pe nr.1,nu primesti nimic.

4. Boby.RO

Boby.RO User

la fel si eg5

špïη†εςα†⊕ruL apreciază asta.
  5. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

si pe europa globala 3 la fel .
    nu se deschide fereastra cu premiul :(

6. nici pe eg 3 nu merge am crezut ca eram singurul

7. nici pe eg2 nu merge

8. madalin100

madalin100 User

nici eu nu pot deschide fereastra

9. mobob

mobob User

la fel,eg5

10. muclesmo

muclesmo User

eg7 la fel,nu merge,era de asteptat la ceva de genu ..:))) in ultimul timp e la ordinea eventului sa fie probleme .

11. Seth[RO]

Seth[RO] User

Pana aproape de restart nici la mine nu functiona, acum abia am intrat pe cont si a mers. Verificati, e posibil sa se fi rezolvat intre timp.

12. EG7 subscriu
    S-a rezolvat pe EG-7

Modificat ultima dată: 1 Dec 2016
  13. mobob

mobob User

da,s-a rezovat.eg5

14. Se pare că cei din echipa de dezvoltare / suportul tehnic nu au acordat nici o importanţă rezolvării bugului de la SPACEBALL, sau cine ştie, poate s-a modificat modul de a duce bila către portal doar cu abilitatea venom o_O

Eg7.

15. ..BAU..

..BAU.. User

Poate o fi fost si asta cu bila o eroare. Si trebuia sa se miste doar cu abilitatea de Venom. La noi se poate orice... :rolleyes:
    Si asupra rezolvarii bugului de la PET-ul Legend s-a depus la fel de mult efort.

16. Seth[RO]

Seth[RO] User

Bug la asamblare - doar cand vine vorba de microtranzistori, nu pot sa-l asamblez, desi am materiale suficiente pentru a asambla doua bucati. Am asamblat aseara doua, le-am colectat, iar acum nu imi permite sa mai asamblez nici macar unul. Repet, materialele sunt suficiente!

17. Veneficus

Veneficus User

verifica daca ai ”aurus” ...e necesar 5 unitati /bucata...

CapoHrx apreciază asta.
  18. Pt. fabricarea unui microtranzistor este necesară şi cantitatea de 5 x aurus. Dvs. deţineţi pe contul de joc doar 3 x aurus.

Seth[RO] apreciază asta.
  19. Seth[RO]

Seth[RO] User

Da, imi cer scuze, am fost indus in eroare de interfata, nu am observat ca mai exista in partea de jos inca un tip de material necesar!

20. ..BAU..

..BAU.. User

Misiunea are timp limita o zi si o ora, dar odata ce este activata timpul limita este de doar o ora.
    http://prnt.sc/dirrjm