Raportări de buguri/erori

Discuție în 'Probleme generale' creată de ©ØrrØsivΞ, 30 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. salut am si eu 2 probleme...
    1.mereu când sari portalul de pe o harta pe alta imi da reconnect de vreo 3-4 ori pana se incarca calumea... si nu mi se pare ok...
    2.imi spune si mie cineva rangul nu creste in functie de onoare??? mie imi creste onoarea dar rangul nu....am mai dat odata la suport si nu s-a rezolvat...poate doar pe moment.

2. relax

relax User

Pentru 2.. rangul nu creste tocmai instant.. pentru 10000 de puncte de rang(sa zicem ca aceasta valoare se observa) ai nevoie de 1mil onoare. De pe pagina Home, apasand butonul "Clasament" poti vedea punctele necesare pentru urmatorul sau anteriorul rang, cat si punctele acumulate de tine si ceea ce trebuei sa realizezi pentru a aduna mai multe astfel de puncte.

3. ok mersi frumos

4. Gabi

Gabi User

Si pentru 1? Problema cu reconectarea e evidenta, astfel, repararea in portal si cea pe loc sunt inutile din moment ce te deconecteaza si inamicii te pot ataca.

5. relax

relax User

Problema 1 nu-s gaseste rezolvarea la mine. Este strict legata de conexiunea care se stabilieste intre voi si serverele bp(voi-celor carora vi se intampla, pentru ca la mine totul functioneaza normal).. o stergere de cache, cookies.. asteptarea unor noi restarturi si poate se va rezolva(ca ieri au cam fost vreo cateva). Nu stiu, succes.

6. ..BAU..

..BAU.. User

Ieri am primit de peste 6 ori acelasi titlu(Nasul) pe care il aveam de foarte mult timp. Si continui sa il primesc dupa ce mai distrug nave...

7. Cehn

Cehn User

Asta nu e bug. E o confirmare ca ai nasul mare.:D

kαмєłłєση apreciază asta.
  8. Hermes

Hermes Guest

-==Sergiu==-[[TheGame]] apreciază asta.
  9. Am luat 4 amplificatoare cu uri de la shop si nu mi le da in jurnal imi apare ca le-am cumparat si pe nava nu le am

10. Buna ziua. Am echipat citadelul ( nava standard) dar de fiecare data cand schimb configuratia de pe 1 pe 2, pe conf. 2 numi apare scutul. incepe si se incarca.... si daca schimb iar conf. se intampla acelasi lucru.( pe conf 2 am ful scuturi pe nava). ???

11. Bug vizual pe serverul europa globala 1. Lordakia apar cu o nava si un nume ciudat. ! SHIP 2 NOT DEFINED ! Probabil o problema tehnica. :)

12. Cu o astfel de problemă vă adresaţi suportului jocului.

13. salut!am avut configuratiile pe spearhead facute dar nu observasem ca sunt pe nava default si am vrut sa mi transfer configuratiile.Am selectat 1 din cele 2 optiuni (s. elite aparea de 2 ori,probabil pt ca il am si pe cel de gheata)iar dupa ce am activat si icicle si s elite nimic din ce aveam echipat pe nava default nu aparea in configuratii dar nici in inventar pentru a le putea echipa.am activat si verificat fiecare nava(inclusiv default),ce trebuie sa fac?

14. bug la procesul warp ex: daca sunt pe veng si dau warp pe goli design enforcer sau ori care altul care da cv % in plus acel ceva nu mai este

15. Sunteţi mai mult decât ambiguu!

16. Gabi

Gabi User

Cred ca vrea sa zica : cand da warp si schimba nava din veng intr-o alta ca: Enforcer(care are bonus 5%dmg) acel bonus nu este valabil.

17. Bug la design-urile de nava pusat sandstorm si pusat lava. Atunci cand ataci cu lasere nu se vad ca la design-ul normal de pusat se vad ca si cum ai fi pe nava pheonix si tragi cate un laser dmg-ul este normal dor visual credca este problema

18. ..BAU..

..BAU.. User

De la ultimul restart de server apar urmatoarele probleme:
    Pagina de galaxy gates se blocheaza(uneori mai apare mesajul ca a aparut o eroare necunsocuta, alteori nu)
    Pagina principala se blocheaza si nici ca se mai deblocheaza
    Suntem deconectati de pe pagina principala si nici nu ne putem loga o perioada(dupa care isi revine)

De asemenea, am facut mai multe Hadesuri cu amicii de clan. Intr-unul din ele, intrucat nu am distrus ambele clone ale Emperor Lordakiumului, s-a blocat intreg jocul. Nu mai puteam trage in emperor, el isi refacea hp. Cu toate acestea, peturile dadeau in el. Ma si gandeam ca ramanem blocati in porti iarasi... AR fi fost minunat! Noroc ca dupa niste reloguri am reusit, cu greu sa deblocam poarta... Desi unii nu s-au mai putut conecta deoarece(ce sa vezi) pagina principala NU functiona!

Si tot ceea ce am enumerat mai sus au patit si alti jucatori.

Iar incep sa apara updateuri cu tone de buguri?

Modificat ultima dată: 12 Aug 2016
  19. Vladut

Vladut User

De ce cand sunt atacat si vreau sa sar portalul imi scrie "deconectare imposibila"?? Nu vreau sa ma deconectez,nu ma aflu pe o harta pvp,vreau doar sa sar portalul! imi da mesajul de zeci de ori pana bubui in portal,de ce??