Raportări de buguri/erori

Discuție în 'Probleme generale' creată de ©ØrrØsivΞ, 30 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI

 1. Ceea ce ai semnalat tu nu este o eroare/bug.Poti da reparare pe loc sau la cel mai apropiat portal in harta in care ai fost distrus.Poti fi distrus si in timpul Jumpului dintr-o harta in alta datorita daunelor cauzate de rachete.
   
 2. !!(-.-)!!

  !!(-.-)!! User

  Titlu postare:
  Credite in plus dupa ce oferta a fot suprasolicitata
  Cel mai tare bug ...pacat ca sunt un om cinstit :)))
  Cu acest bug probabil ca ajungeam miliardar:))

  Conținut (mod de a reproduce eroarea semanaltă):
  1 Am licitat in felul urmator
  • Returnare ofertă licitație (Iris) + 41,731,091 C.
  • Returnare ofertă licitație (Iris) + 41,731,091 C.
  • Oferta înregistrată - 37,567,982 C.
  • Oferta înregistrată - 3,163,109 C.
  • Dupa cum vedeti am licitat si dupa ce oferta a fost supra solicitata am primit de 2 ori creditele
  • AM SA SPUN ORA SI DATA DOAR ECHIPEI TEHNICE PENTRU CA NIMENI SA NU POATA PROFITA DE ACEST BUG
  • [​IMG] 95887684
   Eg 2
   
  Modificat ultima dată: 11 Mar 2014
 3. Pe serverele eg6 si eg7 top 9 nu este afisat corect. Daca accesam Hall Of Fame apare normal; doar pe pagina de home apare asa.

  Last edit: acum este afectat si Hall Of fame.
   
  Modificat ultima dată: 12 Mar 2014
 4. Soft_Music

  Soft_Music User

  Astăzi am fost informați cum că toate problemele legate de top au fost rezolvate, insă tot astăzi am văzut colonei-sefi pe locul 24.xxx . Nu văd nimic rezolvat in asta, sperăm totuși la o explicație.
   
 5. După ce fiecare se va autentifca la contul de joc, ar trebui să-şi recapete locul pe care îl deţinea în clasament, în funcţie de punctaj.
   
 6. Seth[RO]

  Seth[RO] User

  Bug setari sunet - indiferent de browser:
  Se manifesta in urmatorul mod: duc slider-ul pentru sonorul computer de bord la minim (acel huruit continuu care imi toaca nervii), efectul este cel dorit, sunetul dispare.Apoi,daca sar un portal, sau ma deloghez si apoi mai tarziu intru iarasi pe joc, sunetul reapare,desi slider-ul este la minim.Am incercat pe mai multe calculatoare, am sters cache si cookies la browser....fara nici un efect.E deja enervant de-a dreptul,nu pot sa stau de fiecare data cand sar portalul sa intru in setari sa opresc acel sonor de fundal.Abia am descoperit ca se poate opri...ca acum sa descopar ca efectiv...am un motiv in plus de a ma enerva (lasand la o parte stelatii din top care te iau din afara ecranului in click de pe invizibil, cel putin pe EG7, sau toti codatii care folosesc programe de mixat , cele care apasa butoanele in locul lor, si fata de care se pare ca BP nu are solutie)...
  Transmiteti va rog si departamentului tehnic spre verificare si rezolvare.
   
  .Ξ¨C¨Š¨†¨Д¨Š¨Ÿ. apreciază asta.
 7. Seth[RO]

  Seth[RO] User

  Ce spuneti, merita aceasta sesizare macar un raspuns de genul: am transmis, se analizeaza, avem in vedere, se cunoaste, se lucreaza...etc? E enervant si stresant acel sunet de fundal, imi creste gradul de nervozitate si iritabilitate, iar sa stai sa culegi palladium si sa asculti continuu acel zgomot pe fundal te toaca la creier! (e adevarat, ascult emisiuni la tv-tuner,dar tot e rau!).
   
 8. Se specifică clar cum că:

   
  Seth[RO] apreciază asta.
 9. stefan

  stefan User

  bunaziua,
  as dori sa va anunt un nou BUG , in care se face foarte mult uridium este vorba despre LOW poarta din hartile x3
  BUG-ul este in felul urmator se activeaza relay dupa care se duce Century Falcon in dreapta sus dupa care cand este pe moarte unul dintre jucatori cu disign Spectrum merge in centrul lor ii zice la celalalt sal omoare dupa ce sa luat recompensa de pe Century Falcon jucatorul cu spectrum da un kamicaze si pleaca cand ii retrimite in harta x1 ia atat recompensa de pe centuri cat si din centru adica din NPC care sunt doar avariate de kamicaze nu si omorate
   
  !!(-.-)!! apreciază asta.
 10. Bug licitatie ,
  La plasarea ofertei in ultimele secunde oferta este acceptata dar apare altcineva cu o suma mai mare peste iar creditele puse de mine raman ca oferta inregistrata fara a mai fi returnate . Am patit deja de 2 ori.
   
 11. cred ca este bug...am trimis invitatii pentru bonus cu prietenii, si nu-mi apar acolo cand accepta invitatia si isi fac cont...

  poi trimit invitatie ...si persoana respectiva da click pe linku din mail face cont ...dar mie nu-mi apare acolo la bonusuri ca el ar fi acceptat invitatia desi isi face cont si il da pe alt server nu pe acelas pe care sunt el
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 1 Apr 2014
 12. Silviu

  Silviu User

  Bună ziua,

  Nu am un bug de raportat, ci o mică neglijență din partea echipei tehnice atunci când au creat sistemul de grup.

  Dacă activezi blocarea invitațiilor, te deloghezi și apoi intri înapoi, butonul respectiv va indica faptul că invitațiile sunt permise, pe când acestea sunt blocate în continuare.

  Nu este o mare chestie și probabil unui tehnician i-ar luat 5-10 minute să o remedieze. La conectare fie invitațiile sunt resetate astfel încat acestea să fie permise, fie se verifică statusul blocării invitațiilor și se setează butonul să afișeze informația corectă.

  Mulțumesc.
   
  ~~Dark~Star~~ apreciază asta.
 13. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  un bug destul de neplăcut:
  în parantezele din dreapta pictogramei "plic", cea care reprezintă link-ul către lista de contacte am o cifră care, credeam eu, indică numărul de mesaje primite. de fapt acea cifră indică nu doar mail-urile primite ci şi cererile de prietenie şi în cazul în care ai o cerere de prietenie nu mai poţi accesa sistemul de mesagerie deoarece link-ul te direcţionează către pagina de profil a pilotului pentru a răspunde acelei cereri. în acest caz, dacă vreau să trimit un mail nu pot să fac asta decît după ce am refuzat sau acceptat cererea respectivă căci singurul link către sistemul de mesagerie te duce în altă parte !

  Mod Edit: off topic!
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 16 Apr 2014
 14. Am remarcat faptul ca in ultimele zile se modifica fara sens numarul de vizitatori de la paginile jucatorilor, spre exemplu, jucatorul care pe EG5 este pe locul 1 in clasament, de la cateva mii de vizite acum are 6! Si eu ieri parca aveam 136, iar azi 12. Probabil este ceva bug, minor, dar totusi... :)
   
 15. Peacemaker - o ediție specială Goliath - este rezervat doar piloților cei mai loiali ai VRU. Peacemaker îți conferă 5% bonus la influența câștigată pentru EIC , dar și 7% bonus de daune împotriva altor piloți rivali din rasa umană.

  Vede cineva greseala de aici?
   
  !!(-.-)!! și Cristian apreciază asta.
 16. Sem

  Sem User

  Buna ziua,

  Bug licitatie,am licitat ptr Lf3.......... ,nici arma...,nici creditele returnate si aceasta problema este pentru a doua oara.
   
 17. spiiribau

  spiiribau User

  • 21.04. 19:59 Oferta înregistrată - 50,040,000 C.am pus la licitatie nu am mai primit nici creditele inapoi nici busterul de scut .... mai le primesc sau din cauza erori raman cu ele pierdute? nu este corect , ms anticipat

  [​IMG] 49178353 eg3 . am uitat sa scriu.
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 21 Apr 2014
 18. Salut numai suportul te poate ajuta.la fel am patit si eu iar in jumatate de ora dupa ce am facut suport am primit creditele inapoi.
   
 19. P!x3lL

  P!x3lL User

  Este o problema cu abilitatea de la Spearhead: JAMX

  Mi-a dat abilitatea de la venom si am activat JAMX dar fara nici un efect, de 2 ori am avut aceasta problema. Inainte daca activam abilitatea avea efect acuma nici un efect.
   
 20. SILUR0

  SILUR0 User

  abilitatea de la Venom numita Singularitate, poate fi combatuta numai cu EMP.abilitatea JAMX trebuie sa o dai inainte sa aibe efect.