Raportări de buguri/erori

Discuție în 'Probleme generale' creată de ©ØrrØsivΞ, 30 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. bug ta:cand intru sau cand castig/pierd o runda si sunt dat in cercul acela si schimb config nu am deloc scut si trebuie sa astept sa se incarce,este un inconvenient in cazul in care stau de ex pe config 1 pana mai sunt 5 sec si dupa schimb config ca sa atac si nu am scut.

2. de doua zile nu ma mai lasa sa echipez nimica pe nava si nu stiu dc , tot imi da eroare ma puteti ajuta ?

Modificat ultima dată: 5 Iun 2015
  3. crod

crod User

Modificat ultima dată: 5 Iun 2015
  4. multumesc

5. morfaila

morfaila User

de ce nu pot sa imi schimb parola la cont ??
    Nu imi vine ca sa o confirm

6. Ai setat că ești de acord să primești notificări de la BP? Ai verificat să nu cumva să fi fost livrat mesajul în folder-ul spam / junk al clientului de e-mail?

7. Drogatu

Drogatu User

daca am un cont pe un ID care a fost sters eu nu mai pot schimba deloc parola/emailu?

8. Marllborro

Marllborro User

Salut , joc pe america globala 4 si am opservat ca de peste 5 luni nu mai imi cade ca si reconpensa la distrugerea uberilor logfile, am intrebat mai multe persoane iar lor le pica , care ar fi cauza mea de nu primesc? astept un raspuns si daca e o problema astept sa o refacem . Ms anticipat. Nume marllborro [​IMG]86081098 america globala4.

Alo domnii admini puteti sa imi dati si mie un raspuns aici? vad ca o postare mi sa sters , dar un raspuns cand vine? e frumos asa...

Modificat ultima dată de către moderator: 19 Iun 2015
  9. Şi nici n-are să vină, deoarece:

10. Salut! Am cules cutii de la eventul helix, si printre alte recompense, cred ca am cules o bucata de zeus, cu urmatorul mesaj: "{log_msg_gather_drone-zeus-part_p}". Ma gandesc ca nu asta e ceea ce trebuie afisat, asa ca poate rezolvati!

O zi faina!

11. Marllborro

Marllborro User

si am raportato aici , iar voi miati raspuns? sau ce trebuie sa fac pt ca sa imi raspundeti ?? ma inchin la voi sau ce ?? e de meseria voastra sa ne ajutati si sa ne invatati deci asumativa raspunderea.. ms . Totusi astept un raspuns.

12. Adminii nu sunt obligati sa-ti raspunda , aici se posteaza diferite erori si sau buguri observate in joc nu e un topic in care sa se ofere neaparat si solutii. In plus problema ta poate sa nu fie neaparat un bug ar mai putea fi si vreo modificare in parametrii de acordare a recompenselor ingame. Si mai e problema prioritizarii problemelor aparute in joc, fiecare eroare inregistrata e incadrata in o anumita categorie si probabil trimisa spre analiza celor de la departamentul tehnic. O eroare ce afecteaza un numar mic de utilizatori poate fi amanata pt a rezolva probleme mai urgente, dar indiferent ce ar fi totul ia timp ; Crezi ca e usor sa verifici prin tone de loguri si linii de cod?
    In plus: un admin nu este decat legatura dintre noi utilizatorii si Bp. Nu repara erorile aparute in joc si nici nu au raspundere pt ele ei doar trimit mai departe informatia pt a fi verificata. Eu as spune sa ai un pic de rabdare sau daca nu posezi aceasta calitate :rolleyes: poti trimite la suport o notificare poate-ti raspund ei mai repede.

13. se scrie FORMATIA SAU FORMATIE de drone...la ultimele formatii de drone de la SHOP ii scris gresit.

14. salut....imi puteti spune si mie de ce 2D-ul merge maxim cu 13 pps ? mi-am pus toate pe minim de tot si tot asa

15. luziluzy

luziluzy User

Subscriu celui de mai sus, nu reusesc sa depasesc nici cum 13 pps.
    + ca de cand cu 3D-ul, in versiunea 2D toate elementele jocului s-au 'marit' si arata foarte nasol.

16. RedStar

RedStar User

Un bug nou : minele pe care le pui pe harta , indiferent de care sunt, nu se vad. Indiferent ca le pui tu sau le pune altcineva.

17. Ambele forme sunt corecte. Pentru mai multe detalii, a se studia "articolul şi numele proprii".

Configuraţii calculator, situaţia în care se observă acest lucru? ...la Cubikon, pe un Pentium 4, nu sar de 13 - 14 FPS însă în staţionare ajung la 38 - 40 FPS.

Înainte era altfel?

Verificat, se văd perfect!

18. da era....aveam chiar inainte sa inplementati motoru 3D 20-30 maxim pps pe orice harta si 45 pps la baza

19. relax

relax User

Joaca in 2D, nu in 3D.. clientul 2D nu a primit nicio modificare, ar trebui sa mearga la fel ca inainte.

20. normal ca joc in 2D...nu imi place 3D ...zici ca e e galaxy control de pe fb....ideea e ca nu e inainte...merge mai rau ca inainte