Raportări de buguri/erori

Discuție în 'Probleme generale' creată de ©ØrrØsivΞ, 30 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

acum, după atîtea restarturi de server funcţionează. la ora la care am postat eu situaţia era cea descrisă.

Veneficus apreciază asta.
  2. Seth1980

Seth1980 User

Faza in care cutiile dispar in mod constant de sub nasul nostru fara sa existe pet sau nava invizibila sa le culeaga, e normala, introdusa special in event, sau e bug? Uneori mai spune si ca deja se colecteaza, dar o patesc atat de des incat e absolut imposibil ca pe harta sa roiasca zeci de spearhead-uri cu abilitatea de camuflaj absolut activata doar cand imi culeg mie cutiile de sub nas :)

Cehn apreciază asta.
  3. relax

relax User

Dupa restartul de azi am observat ca nu mai apare deadly battleray.. cel putin pe eg2 se intampla asta, primim vreo informatie ?

4. .*Junior*.

.*Junior*. User

Am si eu o problema emailul meu care este pus cand vreau sa intru pe el sa il schimb imi da eroare ca e blochat ce pot face in privinta asta ca asa contul meu este in pericol.

5. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

pînă cu ceva vreme în urmă puteam să comunic cu un jucător de altă naţionalitate (cu chat-ul în altă limbă decît româna) prin "şoaptă" pe chat. acum nu mai funcţionează modalitatea asta de comunicare, sistemul îmi dă mesaj că jucătorul nu există sau nu este online.
    se poate remedia ?

Modificat ultima dată: 18 Mai 2015
  6. DRAGA ADMIN SA DESCOPERIT UN BUG PT POARTA KAPPA SA TRAGI IN ULTIMELE valuri la bos kukurbitor si centuri falcon cu x4 si primeste desing hercules si in urma bugului majoritatea jucatorilor de pe globala 7 s-au umplut de desaigne de hercules va rog frumos ca toate navele care au folosit acel bug si nu lau raportat sa fie banate permanent pt ca ceilalti care joaca fara buguri nu se tin dupa cei care folosesc bugur va multumesc servar globala 7

7. nelamurire

nelamurire User

ieri dupa ce am iesit de pe joc in jurul orei 21:30 m-am deconectat si cand am vrut sa ma conectez din nou dadea eroare adica dadeam login si pagina facea ca atunci cand dai refres si nu se conecta... ma puteti ajuta? nu pot fac supot pt ca nu stiu id nu ma pot conecta nici macar pe prima pagina.... va rog sa ma ajutati oare e problema de la joc?
    PS : am trimis mesajul de pe alt cont

Modificat ultima dată: 20 Mai 2015
  8. Hermes

Hermes Guest

Te adresezi serviciului suport furnizand UID sau numele complet al navei cum apare pe harti si serverul de joc.

9. -Zamolxe-

-Zamolxe- User

Am licitat pt camuflaje ... am fost supralicitat ,nu am primit nici camuflajele nici creditele..!Va rog frumos sa remediati problema ! Va multumesc

10. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Contacteaza suportul jocului, doar dansii pot verifica exact ce s-a intamplat.

11. -Zamolxe-

-Zamolxe- User

Multumesc frumos

12. DUM.DUM

DUM.DUM User

[​IMG] Buna ziua, cred ca exista un virus in joc, atunci cand deschid pagina cu harta de joc, imi apare atentionare de troian.

Modificat ultima dată: 21 Mai 2015
  13. MΣDΣΣA

MΣDΣΣA Guest

Inainte de a face o postare ar fi bine sa verificam daca nu se discuta deja problema respectiva.

Aici si aici

14. DUM.DUM

DUM.DUM User

Am cautat, dar cum sunt foarte multe subiecte este posibil sa nu fi gasit subiectul respectiv, multumesc oricum, ma uit acum pe trimiteri.

15. Just_Ovi

Just_Ovi User

Buna ziua.Mai multi playeri de pe eg 3 au descoperit un nou bug .Pur si simplu ei trag in playeri desi nava lor este invizibila (se vad doar laserele si rachetele care vin spre nava ta insa nava inamica nu este vizibila ).Tin sa mentionez ca multi se folosesc de acest bug ,va rog rezolvati .

16. CROCODILUL

CROCODILUL User

de ce dispar cutiile bonus din jurul nostru cand nu este alta nava sau pet sa le adune.este un bug sau dispar pur si simplu.cred ca este un bug si cineva le aduna,pana acum de ce nu dispareau?

de ce dispar cutiile bonus din jurul nostru cand nu este alta nava sau pet sa le adune.este un bug sau dispar pur si simplu.cred ca este un bug si cineva le aduna,pana acum de ce nu dispareau?

Modificat ultima dată de către moderator: 23 Mai 2015
  17. Vladut

Vladut User

Nu este bug,in descrierea event-ului scrie ca se intampla tot felul de lucruri stranii...misterioase...ciudate...te-am speriat?;)

18. SwizX

SwizX User

Intampin aceasta problema de 2 zile ... am raportat si la suport si nimic ...

19. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Esti sigur? Ai verificat cantitatea de resurse pe care doresti sa o trimiti? Este comparabila cu capacitatea de stocare a magaziei navei in configuratia in care ai incercat sa trimiti resursele? Nu cumva ai dorit sa trimiti mai mult decat iti permite magazia?

20. este un bug sau ceva pentru ca si la mine sa intamplat ca la un salt prin portal sau in porti sa imi arate magazie plina si eu neavand decat 1000 resurse in magazie si nu puteam aduna nimic sau trimite semprom.un refres rezolva sau o curatare chrom