Raportări de buguri/erori

Discuție în 'Probleme generale' creată de ©ØrrØsivΞ, 30 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. 16Danger16

16Danger16 User

Salut azi la ora 17:00 am observat ca nu mai imi apar materiile prime pe harta si nici cutiile,am sters cookie/cache si nu am rezolvat nimic, am incercat si cu alt motor de cautare si tot nu a mers va rog rezolvati! Multumesc!

2. vezi poate ai debifat arata resurse cutii bonus de la setari

3. Cehn

Cehn User

SKYLAB > Modul de transport
    uid:33516002 EG2
    Cand activez optiunea de reducere a timpului de transport apare instant:

Dragă utilizator,
    Ai ezitat prea mult timp. Din motive de securitate, am întrerupt conexiunea.
    Te rugăm să redeschizi fereastra şi să efectuezi tranzacţia din nou. Redeschizând fereastra, vei putea folosi din nou toate funcţiunile.

Care tranzactie bre?
    Care motive de securitate?
    Nu mi s-a mai intamplat asa ceva.
    Se rula un clip video sau o aplicatie interactiva.
    Ori daca nu era nimic aparea un alt mesaj in alt format.
    Buba este ca nu doresc si nu am initiat nici o tranzactie cu BP.

4. "Tranzacţia" este chiar reducerea timpului. Nu ai a-ţi faci griji pentru nimic altceva!

Acel mesaj apare, de obicei, când se încearcă rularea videoclipului publicitar după un anumit timp în care, pagina pe care se află opţiunea stă deschisă fără a se utiliza respectiva opţiune.

Acelaşi mesaj îl vei obţine şi la materializatorul Galaxy Gates, dacă intri în secţiunea respectivă şi, după un anumit timp, în care nu întreprinzi nicio acţiune acolo, încerci să utilizezi opţiunea "Energie gratuită".

5. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Nu știu dacă mai pățește cineva însă la mine se face planșa roșie ca și cum aș fi în radiații și nu știu de ce . Indiferent de mapă pățesc asta cu toate că sunt departe de radiații.

6. .HotStar.

.HotStar. User

Din butonul setari debifezi : Afiseaza avertisment la HP redus . :)

7. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Mersi , asta nu o știam .

8. DORYAN13

DORYAN13 User

Eu am bifată opţiunea respectivă şi nu am întâlnit manifestările respective, indiferent de valoare HP-ului. Habar nu aveam ce face, dar se pare că funcționează doar în anumite situaţii.

9. După actualizarea de ieri a clientului de joc, în momentul în care HP-ul navei scade sub 20%, apare acea avertizare grafică, similară cu avertizarea grafică pt. atunci când nava se află în zona de radiaţii.

Se poate renunţa la acea avertizare din Setările de pe pagina de joc.

10. Seth[RO]

Seth[RO] User

Bug nou la cubicon - daca ai omorat cubicon-ul, si mai dai apoi kami, nu mai primesti uridium de la protegitii ucisi.

11. Ești sigur că protegiții distruși de kamikaze-le tău, n-au fost atinși, mai întâi, de kamikaze-le altui jucător? Ai făcut cubul singur?

Seth[RO] apreciază asta.
  12. Seth[RO]

Seth[RO] User

E posibil sa ai dreptate, am verificat a2-a zi si nu am mai intalnit fenomenul.Si acum la crazy-cubikon e totul in regula.Cu noul client chiar este lag-ul mai scazut comparativ cu cel vechi, desi tin totul la maxim. Data viitoare am sa verific de doua ori inainte sa postez. Sorry :)

13. SwizX

SwizX User

A inceput sa se strice TA (arena de antrenament) ... Am castigat 3 EMP si nu am primit decat 1 ... Sau o alta problema am schimbat pe configurtia cu 350 k scut si aveam doar 18 k ... datorita acestei "erori" mi-am luat-o pe coaja -,-

14. A inceput ? Si eu schimb configuratia pe acolo si ma trezesc fara scut(cateodata).. asta de ceva timp. Dar nu e mare lucru, lasa-i sa rezolve ce e de rezolvat.

15. Seth1980

Seth1980 User

Voua va merge jocul?Pe mine m-a deconectat brusc, apoi nu a mai mers nici pagina principala.Acum pagina principala merge cu intermitente, la pagina de joc dau conectare, arata ca se stabileste conexiunea si...asa ramane.

16. MissingYou

MissingYou User

Si eu intampin aceasta problema,pe alta pagina navighez cu 2400,2600 kbps si cand schimb pe dark orbit,brusc scade la 70 ,71 kbps.

17. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

de cînd cu noul update virusul ăsta infecţios a anulat efectul cipurilor de salt ! :eek:
    nu funcţionează nici AJP-01 nici JP-2. culmea e că AJP-01 te păcăleşte să aştepţi 10 secunde da nu te saltă nicăieri. :p

Veneficus apreciază asta.
  18. MissingYou

MissingYou User

Dupa restartul de azi dimineata,este un bug grafic la rank,numai apare gradele rankului respectiv,si nu numai mie ,am vazut la toti pe care ii intalneam pe harta.In pagina principala are rankul respectiv cat si denumirea lui,dar pe harta arata de parca am fi Pilot Simplu.

19. Cehn

Cehn User

:) pariez ca acum e ok ... are loc zilnic dupa restart.

20. Cipurile functioneaza perfect , la mine cel putin nu au fost deloc probleme.