Bug Raportări de buguri/erori

Discuție în 'Probleme generale' creată de ©ØrrØsivΞ, 30 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. =ΞDDY*=

=ΞDDY*= User

Salut
    Am intrat in low gate 3 in grup, am distrus toate npc, am activat cele 4 balize si jocul a ramas asa, nu a mai aparut century.
    Inca ceva, in portal a mai aparut o nava (la nume scria ceva cu not defined si inca ceva, ca aia de politie cu care intrau adminii) care se plimba dupa noi, la ultima baliza imi spunea sa omor toti piratii, dar era doar nava aia, asa ca am distrus-o, apoi am activat baliza.
    Problema e ca nu mai pot iesi din low, si nici schimba nava.

-Anunaky- apreciază asta.
  2. scrie la suport

3. se pare ca iar se va baga un event ceva ca nu mai merge jocul.se incarca la infinit si pe unity la fel.super iar pauza ceva timp

SCORBUT-pozitiv și -Anunaky- apreciază asta.
  4. si acum , la fel , atat clientul cat si multe din paginile de web se incarca foarte foarte greu , uneori la infinit...

Exact acum 15 minute am pus la incarcat clientul pe flash, si nimica !! inca astept !!

5. In primul rand urmeaza sa inceapa un nou ''permis de sezon'' unde se vor baga la vip noile itemuri si noile resurse . Daca mai vin cu alte noutati nu stiu.

motanu_1990 și -Anunaky- apreciază asta.
  6. Da X la fereastra de joc , start din nou si fa-ti de lucru pe cealalta fereastra . Intra prin hangar , la licitatie , shop ... unde vrei tu si ai sa vezi ca se incarca mai repede . Daca o lasi la 25% fara alta activitate astepti mult si bine . Chiar in timp ce-ti dadeam un raspuns fereastra mea de joc s-a incarcat . Bafta .

SCORBUT-pozitiv și -Anunaky- apreciază asta.
  7. -Anunaky-

-Anunaky- User

merge la fel ca adminii jocul asta adica cu spatele

cum sa mori in poarta alfa ?simplu ca astia nu asi fac treaba

8. Da, asa e f f OK! Exact asa precum zici facusem deja, si:
    - ferestrele de website se incarca aproape la fel de repede ca inainte
    - clientul se incarca, dar aproape la fel de greu: 8 min in loc de 15.

Mai teste si alte variante.