rangurile

Discuție în 'Probleme generale' creată de motanu_1990, 1 Mar 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. domnilor admini ne puteti explica ce se intampla cu rangurile de in 2 zile sau dus cu sute de puncte in sus?sa fie oare un bug cu onoarea?(din nou)
    p.s. nu se poate ca in asa scurt timp sa creasca atata de mult ,tinand cont ca luni de zile au crescut foarte putin si acum sa creasca intr-o saptamana cu aproape 1 mil.
    se poate sa fie ceva in portile de grup low sau hades pentru ca vad grupuri de 4-5 jucatori cum apar toti o data in baza si asta destul de des

Modificat ultima dată: 1 Mar 2017
  2. CapoHrx

CapoHrx User

Cel mai probabil exista ceva din nou, caci pe serverul unde joc eu, au disparut de pe harta cateva clanuri din top, cu toate ca avem razboi cu ei si zilnic ne rafuiam pana acum vreo 3 zile. Acum nici pe bicicleta nu prea ii gasesc. Rar mai prind pe vreunul mai slabut din respectivele clanuri, care probabil inca nu merita sa stie combinatia.

==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
  3. Facem un mic exerciţiu, bazat exclusiv pe cifre întâmplătoare....

Se ştie că fiecare rang are un anumit procent de reprezentativitate în cadrul unei companii.

Să presupunem că dvs. deţineţi gradul de Colonel de Bază, cu un punctaj de 900.000 puncte de rang. Pentru a obţine următorul rang, Colonel, mai aveţi nevoie de 100.000 puncte de rang.

Să presupunem că în compania dvs. sunt 4 utilizatori cu gradul de Colonel (fiecare cu punctajul său).

Să presupunem că tot în compania dvs. există un Colonel Şef, cu un punctaj de 8.000.000 puncte de rang:

pic1.jpg

Să preupunem că în compania dvs. se mută un utilizator dintr-o altă companie, iar punctajul său de rang este de 8.000.001 puncte de rang.

În următoarea zi, după actualizarea rangurilor:
    - utilizatorul cu punctajul de 8.000.001 va dobândi rangul de Colonel Şef;
    - utilizatorul ce deţinea punctajul de 8.000.000 şi rangul de Colonel Şef va deveni Colonel;
    - utilizatorul ce deţinea punctajul de 1.000.000 şi rangul de Colonel va deveni Colonel de Bază;
    - dvs., cu punctajul de 900.000, veţi fi tot Colonel de Bază:

pic2.jpg

ÎNTREBARE: Câte puncte de rang vă sunt necesare acum pt. a dobândi rangul de Colonel?

...o posibilă explicaţie, nu şi singura!

True5.1 apreciază asta.
  4. si totusi nu sau mutat jucatori (de rang mare)de la companiile mmo,vru la eic .(este un pic cam kamikaze sa faci asa ceva sa pierzi jumate onoarea si rangu ,ca sa pleci din mmo sau vru unde sunt putini jucatori ,la eic unde sunt multi si rangu e mai sus ca la mmo si vru)
    p.s. aveti dreptate ca poate fi o explicatie chiar daca e cam fantezista.mai probabil este un bug exploatat la greu tinand cont ca 2-3 clanuri sunt cam lipsa pe harti si cand ii vezi apar cate 4-5 in baza simultan

5. TheReaper

TheReaper User

probabil ca din 2 colonei sef a facut doar unu asa se intampla si pe globala 7

6. Nu-i musai să se mute "jucatori (de rang mare)" iar "fantezia" lipseşte, este chiar realitate pe anumite servere. În exemplul dat de mine, se putea la fel de bine muta un utilizator cu 4.000.001 puncte de rang, pt. dvs. rezultatul fiind acelaşi.
    Ţinând cont de faptul că fiecare rang are un anumit procent de reprezentativitate în cadrul unei companii, în companiile cu nr. redus de reprezentanţi, de cele mai multe ori punctajele de rang pt. rangurile superioare se ridică la sume ameţitoare.

În exemplul dat de mine, puteţi la fel de bine să ajungeţi Colonel cu punctajul de 900.000, dacă nr. de utilizatori din companie este suficient de mare astfel încât aplicând procentul ce revine rangului Colonel să rezulte un nr. de 5 Colonei per companie.

Să presupunem că ar fi ....aţi socotit cam câte puncte de rang se pot obţine dintr-un LoW, mai ales împărţite la 4 - 5 utilizatori?:rolleyes:

7. daca este un bug cum a fost acum cativa ani se pot strange in 3 foarte multe puncte de rang sau daca au gasit un bug sa ocoleasca o parte din npc-uri si sa ajunga repede la falcon si sa faca poarta relativ repede.(eu aici imi dau cu presupusu ca nu am calculat cate puncte ar putea face mai ales daca au duble la onoare ) si se poate sa fie ceva si cu poarta hades care este tot de grup
    p.s.nu stiu cum sta problema la alte servare dar pe EG5 pur si simplu intr-o saptamana doua ,au crescut punctele la ranguri super mult si e cam greu de crezut ca ,cauza este una ca venirea de la alta companie.un jucator care are 300.000.000 puncte de onoare si este colonel (este un exemplu) se muta la alta companie o sa aibe jumate din punctele de onoare si nu cred ca ar fi ceva bine in cresterea la rang. asa sa mai intamplat cand au fost exploatate buguri de onoare acum ceva timp in urma
    eu am scris acest topic nu ca m-ar deranja ca scad in rang ,doar am vrut sa atrag atentia ca se intampla ceva si cresc rangurile (la puncte)ca fat frumos ,daca ma pot exprima asa
    oricum ar fi va multumesc pentru raspunsuri

Modificat ultima dată: 2 Mar 2017