Rangul in compania ta

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de Windows_Seven, 8 Oct 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Banuiesc ca toata lumea a avut o problema destul de enervantul cu rangul. Problema ar fii urmatoarea: Daca te pui pe colectat Palladium cateva zile pentru a face o poarta automat mie imi scade rangul. O alta problema ar fii ca rabgul meu este foarte mic pentru nava pe care o am. Sunt full iris apis, full lf-3 bo-2 niste lf-4, etc si am rangul Locotenent. Cand ma duc la Kristalloni vad pe toti jucatorii mai mici cu acest rang si nu ma simt prea bine cu el. Deaceea propun:
    La calculul punctelui de rang sa se ia in considerare(unde vrei primii puncte propozitia va incepe cu "+" iar unde vei pierde cu "-"):
    +Dronele(pentru fiecare iris 100 puncte la fel si zeus si apis iar la flax 50);
    +Portile Galactice finalizate(aici mi se pare cel mai corect, cu toate ca primesti cateva puncte pentru npc-uri nu e deajuns pentru munca depusa, m-asi bucura foarte mult daca pe poarta ai primi undeva intre 1000-2000 puncte in functie de poarta);
    +Orele jucate(mi se pare corect sa primesti puncte pentru asta ... pana la urma iti pierzi timpul tau jucand iar jocul ar trebui sa sa te rasplateasca);
    -Schimbul de companie(aici intradevar iti scade rangul deoarece pierzi onoarea, dar n-ar fii rau ca te mai penalizeze putin deaorece iti tradezi compania, nu cu mult 500-1000 puncte mi se pare corect).
    C-am atat am avut de spus sper sa va placa idea, mie mi se pare destul de OK iar daca s-ar implementa asi avea cu siguranta rangul pe care il merit.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.