rafinarie de seprom

Discuție în 'Probleme generale' creată de cameleondeuscat, 5 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. am un cont de 3 zile si la
    la skilab am dat upgrade la toate rafinariile iar cand sa dau si la sepron imi spune astfel NU AI LA DISPOZITIE ENERGIA NECESARA PENTRU A EXTINDE RAFINARIA DE SEPROM . va rog ajutati ma
    multumesc anticipat

2. Daca nu ma insel trebuie upgradat modulul solar.

3. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Să nu îți arate această problemă trebuie să faci un nivel mai mare la rafinăria de promerium și modulul de bază de nu mă înșel.:)

4. Corina-ro

Corina-ro User

5. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

sub numele "modulul solar" ai scrise cu galben două numere primul indică valoarea energiei consumate de celelalte module iar ultimul indică valoarea energiei produse de modulul solar. dacă "consumul" este mai mare decît "producţia" unele module nu vor mai funcţiona sau nu vor mai putea fi upgradate. thanatos-1. a indicat exact ceea ce trebuie să faci iar Corina-ro ţi-a dat un sfat foarte bun.

thanatos-1. apreciază asta.
  6. Intervenţii suficiente, mulţumesc!

Ai la dispoziţie secţiunea FAQ/Glosar, unde poţi afla mai multe despre joc, inclusiv despre SkyLab

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.