pv 140000

Discuție în 'Probleme generale' creată de capsuna00, 30 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. capsuna00

capsuna00 User

buna seara.
    as dori sa stiu ce reprezinta 140000 pv,si unde gasesc designul nostromo,ca sa l activez.
    mentionez ca am primit premium si munitia x4.
    multumesc

2. Ai primit bonusul pentru 5 prieteni invitati. Mai exact un design Nostromo Diplomat cu 140.000 puncte viata si 900 cargo plus o luna premium si parca 10 k munitie x-4 .

Pt a putea folosi designul intra in Hangar => Echipament , dupa care se echipeaza ca orice design cu conditia sa ai nava.

3. Hermes

Hermes Guest

Trebuie sa detii nava Nostromo pentru a putea vedea si folosi designul respectiv.

capsuna00 apreciază asta.
  4. capsuna00

capsuna00 User

multumesc pentru raspuns.am nava goli.in acest caz mai pot primi design nostromo,sau trebuia sa am nava nostromo,care o vad in shop.

5. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

trebuie să ai în hangar o navă nostromo şi să fii conectat pe acel hangar, abia atunci vei putea să accesezi design-ul respectiv.

6. capsuna00

capsuna00 User

multumesc frumos.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.