putin ajutor va rog

Discuție în 'Probleme generale' creată de beligerantu, 23 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Buna ziua,
    Am o intrebare celor care se pricep,
    Am fluctuatii mari FPS de la 60 imi scade brusc la 10 asta in fuctie de cat de incarcata ii harta, ce poate fi de vina?
    Tin sa spun ca am curatat calculatorul de cookies....flash player..,dar am schimbat furnizatorul de net avand 25MBs si acum am 60MBs

2. Cehn

Cehn User

ei lasa si tu ...

3. As lasa daca nu ar aparea un lag infernal urmat de o bubuiala

4. Cehn

Cehn User

ok....iti iei lag unde?
    sunt nenumarate subiecte pe tema asta...
    orice ai zice cu un tractor din 2009 nu pot face fatza

5. Prietene am un del XPS procesor I5 placa video GT540M si 4 GBram nu cred ca ii chear un tractor din 2009

6. -=Nommo=-

-=Nommo=- User

Eu am patit acelasi lucru' pe Chrom . Acum folosesc firefox si merge mult mai bine ;) .

7. Se poate inchide tema.

8. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Mod edit: Off topic!

Tot ma uit in tema si vad ca acest beligerantu are o problema :
    dar ii sunt adresate alte raspunsuri total pe langa problema lui.
    Deci beligerantu , sfatu meu , incearca sa joci cu setarile pe scazut , o stergere de cookie/cache , si incerca sa joci Do pe un browser care iti ruleaza tie bine , mie mozila de pilda merge cel mai bine , verifica viteza de internet sa fie buna , si cand joci DO lasa numa DO deschis fara alte pagini(FB , YTB , etc.)
    Sper ca ti-am fost de ajutor. Bafta.

Modificat ultima dată de către moderator: 25 Aug 2014
    beligerantu apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.