pushing

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de »яσmέσ•Bσў«ìŋ$aŋę»RO, 11 Iun 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. am si eu o intrebare.daca distrug ceva nave care buteaza prin harti e posibil sa iau ban pentru pushing?caci chiar acum imi spune cineva ca daca il mai bubui o sa imi faca suport pentru pushing.ca l am distrus de 20 de ori intr o seara.vreau si eu sa stiu chiar pot lua pushing ca distrug aceste nave de mai multe ori?mentionez (fara suparare) ca acest jucator are in clan si vreo 2 admini care cred eu ca ar putea interveni in chestii destea.
   
 2. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  adminii cinstiţi nu ar face aşa ceva pentru că nu au voie (nici un admin nu poate pedepsi un jucător în "nume personal", orice sancţiune trebuie motivată şi se dă cu ştiinţa suportului) şi apoi nu ar fi moral, admin să fii în "slujba" bp (care interzice orice program ajutător) şi să-i pedepseşti pe unii care-ţi distrug boţii din clan folosind tot soiul de "ajutătoare". pe de altă parte, pe vremea cînd ©ØrrØsivΞ mai juca şi era activ pe forum, amintea oarecum indirect, că politica de pushing a bp-ului a fost revizuită în favoarea "vînătorilor" de cînd cu apariţia programelor ultraperformante de distrus npc-uri, programe care nu doar că te duc în top 100 în cîteva luni dar sunt şi capabile de performanţe uluitoare în direcţia sistemului defensiv.
   
  Modificat ultima dată: 14 Iun 2019
 3. Poți să-l omori liniștit de câte ori vrei pt că nu ai ce să pățești...mai ales dacă nu-l omori doar pe el și mai omori și alte nave între timp...se va vedea clar că tu ''vânezi'' ;), din câte îmi aduc eu aminte, pushing înseamnă atunci când te conectezi tu cu două conturi de pe același calculator și omori acel cont sau dacă vorbești cu alt jucător să-ți dea el nave (adică, să te lase să-l omori de mai multe ori), pt a te ajuta să termini misiunile mai repede. Eu omor boții (și nu doar boții, chiar și noobii de pe hărți [și aici nu mă refer la flaxați, ci la jucători care nu au habar să se bată :))] ) de fiecare dată când îi prind de foarte mult timp și nu îi omor doar odată sau de două ori, îi omor până nu mai iau nicio recompensă de pe ei și chiar și după dacă am misiune, țin minte că o misiune am terminat-o doar pe un singur jucător :)) (era o misiune cu vreo 20-30 de citadel-uri și el era pe bot în 5-3, am profitat și eu de asta :D ). Și eu am fost amenințat că o să mi se facă suport pt pushing de multe ori...și încă mă joc și fac acest ''pushing'' al boților. :)))
   
 4. Althea

  Althea Board Administrator Team Darkorbit

  Salut,

  În CCG se explică ce înseamnă ''pushing'':


  ''1.2.6 Un utilizator are dreptul să își creeze mai multe conturi. Totuși, diferite jocuri interzic utilizarea mai multor conturi de către unul și același utilizator („interdicția conturilor multiple“). Informații detaliate sunt oferite în regulile jocurilor respective. Bigpoint recomandă cu tărie ca toți utilizatorii care dispun de mai multe conturi să citească cu atenție regulile jocurilor, deoarece utilizarea conturilor multiple în cadrul anumitor jocuri poate determina blocarea imediată a utilizatorului.

  În plus, chiar și în cazul jocurilor la care unui utilizator îi este permis să dețină mai multe conturi, este interzis ca mai multe conturi ale aceluiași jucător să comunice între ele sau să interacționeze în alt mod („interdicția de pushing“). În special, este interzis ca un cont să fie utilizat pentru a genera avantaje unui alt cont al aceluiași utilizator, de ex. prin transmiterea în cadrul jocului de articole sau de credit în moneda jocului dintr-un cont în alt cont al aceluiași utilizator sau prin alierea sau rivalitatea unui cont cu un alt cont al aceluiași utilizator.

  1.2.7 Interdicția de pushing se aplică, de asemenea, conturilor aparținând unor utilizatori diferiți. Un cont nu poate fi utilizat pentru a genera avantaje în mod necinstit prin intermediul contului unui alt utilizator, prin transferul de articole sau de credit în moneda jocului, sau prin pierderea unei bătălii în mod deliberat („intensificare”).''


  Orice caz raportat către suport este atent verificat. Niciun admin nu te poate sancționa doar pentru că așa dorește. Există
  criterii clare de determinare a uni caz de pushing, iar asta se poate stabili după verificarea conturilor implicate cu dovezi concrete, date înregistrate în sistem.

  Poți distruge un jucător (bot'' sau nu) de mai multe ori, însă totuși este imposibil ca, de exemplu, să distrugi același jucător de ''n'' ori zi de zi, zile la rând. Coincidența ar fi prea mare să fiți online mereu la aceeași oră și asta să funcționeze fără voința voastră pe termen lung. Tocmai ți-am dat un exemplu în care ''vânătoarea'' ar putea ridica semne de întrebare. În altă ordine de idei, fiecare situație este diferită și decizia finală se poate lua doar după anumite verificări.

  Sunt mulți cei care pretind că ''vânează'' boți, când de fapt fac pushing. :)
   
 5. Ba este perfect posibil intrati si dumneavoastra pe harti si va convingeti, colegul Veneficus si-a tot racit gura de pomana cu playeri care au cont de 1000 de ore si au fost prezenti pe joc 999 ore.
  De aici de pe forum cu siguranta nu aveti cum sa va dati seama. Dar este adevarat ca se boot-eaza la greu fara nici o masura.
   
  WIΖΛΓΔ și Veneficus apreciază asta.
 6. _basty13_

  _basty13_ User

  Poți distruge un jucător (bot'' sau nu) de mai multe ori, însă totuși este imposibil ca, de exemplu, să distrugi același jucător de ''n'' ori zi de zi, zile la rând.

  Coincidența ar fi prea mare să fiți online mereu la aceeași oră și asta să funcționeze fără voința voastră pe termen lung.

  Tocmai ți-am dat un exemplu în care ''vânătoarea'' ar putea ridica semne de întrebare. În altă ordine de idei, fiecare situație este diferită și decizia finală se poate lua doar după anumite verificări.

  fara suparare cu sa fie coincidenta sa fim on un jucator care joaca cand apuca un timp liber si un but care este on 19 ore din 24
  aceasta este coincidenta domnule ALTHEA ?
  in harta 5 2 pe globala 5 poti sa intri si bubui cel putin 5 jucatori non stop
  mam obisnuit cu idea ca nu le face nimeni nimic la acesti buti atat timp cat platesc acel but
  eu numi permit lunar sa dau 75 de lei pe acel program ca daca as scoate bani din acest joc poate as baga
  daca chiar vrei dovezi de de buti uitate cate emailuri am trimis la suport cu jucatori care fac zilnic 18 ,19 20 ,21 de ore de joc din 24
  tu ai putea sa joci atatea ore in fiecare zi?
  cu tot respectul dar este foarte greu sa ia decizi do in privinta butilor
  as vrea sa vad o zi sau poate o saptamana in care sa nu mearga nici un fel de program but sa vedem cati jucatori or sa fie on
   
  Veneficus, WIΖΛΓΔ, **Just4fun** și alți 2 apreciază asta.
 7. Althea, te invit pe EG7, să vii pe 5-3 să vezi mereu aceiași jucători cum adună palladium pe citadel 24/7. :) În momentul de față, posibilitatea ''să distrugi același jucători de ''n'' ori în fiecare zi'' este extrem de mare din cauză că sunt mulți jucători care stau pe joc tot timpul, rar se întâmplă să nu-i vezi pe hărți, ori la npc-uri, ori la palladium, ori la cutii prin pvp-uri. Cel puțin în cazul meu, dau de aceeași jucători în 5-3 în fiecare zi de ceva timp, adună palladium pe citadel 24/7, nu cred că există vreo zi să nu dai de ei pe acolo, la orice oră din zi și din noapte. :)
   
  *^*NEMESIS*^*RO*^*!, Veneficus și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 8. misiuni cu nave nu am,iar eu intru doar seara cand am timp.daca eu vizitez harta 5-3 in care unii jucatori stau 24/7 ,iar eu ii distrug pana nu mai iau recompensa dupa ei si cateodata mai continui poate isi pierd si dronele,sper sa nu ma bage la pushing doar ca unii jucatori joaca fiind la calculator iar altii joaca si cand sunt la scoala sau serviciu.oricum ,multumesc de raspuns.
   
  *^*NEMESIS*^*RO*^*! apreciază asta.
 9. Althea

  Althea Board Administrator Team Darkorbit

  Corect, însă este treaba companiei să-i pedepsească pe cei care încalcă regulamentul. Eu doar am vrut să arăt o situație care poate părea suspectă doar orientativ, deoarece termenul de ''pushing'' este greu de înțeles pentru unii dintre utilizatori.


  Vezi cum ai scris: ''aceiași jucători''? ''Aceeași'' înseamnă mai mulți, deci nu este ''același''. Una este să-i distrugi pe Gigi, pe Vasile, pe Gheorghe și pe Ion timp de oră, alta este să-l distrugi doar pe Ion. :)


  Cu mare plăcere!

  În orice caz, așa cum am spus deja, nimeni nu poate stabili că are loc o acțiune de pushing, fără dovezi concrete, obținute după o verificare atentă.
   
 10. Iar verificari ATENTE????.Cred ca si voi sunteti satuli de propriile cuvinte,cat despre noi,bleah.....
   
 11. Foarte bine spus , doamna/domnule , nu are relevanta ,dar ai exprimat pe deplin,onest si foarte adevarat imposibilitatea si incapacitatea de a redresa acest joc de catre companie .
  Daca stam putin sa miscam nu mai mult de 2 nervi care sunt responsabili de macanismele invatarii si accederii la cunoastere , ce putem deduce din prezentarea unui termen oarecare ? aici fac referinta la acest " pushing " . Ce inseamna "pushing" pentru mine ( user ) , pentru tine ( moderator ) , pentru tine ( dezvoltator ) ? Ce se vrea a insemna "pushing" pentru noi toti ?

  De exemplu :
  1. faptul ca eu ii spun unui prieten : " ba vezi ca imi trebuie 20 de nave , hai sa te impusc de 20 de ori in 1-5 " .. se considera pushing + santionare !!! CORECT !!!
  2. faptul ca eu stau sa fac o misiune unde trebuie sa impusc cca 500-600 de npc-uri X si vine un alt jucator INAMIC ( bot sau nu ) sa imi fure npc-ul X de sub nas , iar eu il impusc o data , de doua , de trei .... de 13 ori . Daca el tot vine langa mine ce sa fac sa nu mai trag in el pt ca deja l-am impuscat de cateva ori ? .. se considera pushing + santionare !!! Din nou CORECT !!!
  3. faptul ca eu sau tu sau jucatorul X , Y , Z ,T , s.a.m.d. , fraudeaza sistemul prin folosirea unor programe 3rd party , denumite popular BOT .. se considera pushing + santionare ??? CORECT ???

  Dupa parerea mea, bazata pe ceea ce vad eu in joc, ar trebui banati odata pentru totdeauna toti care abuzeaza cum am exemplificat la punctul (1.) , ceea ce se si face si ar trebui blocati toti contrabandistii care sunt clienti fideli xxxxxxxx .
  Dar este doar parerea mea ,iar de aici si pana departe ramane doar speranta ca odata , candva , intr-un viitor cat mai scurt sa se remedieze problemele bine cunoscute la care se inchid ambii ochi .

  Edit dupa editarea moderatorilor :
  Multumesc pentru ca mi-ati editat postarea asta imi evidentiaza ca cititi ce se scrie pe unele locuri , dar demnitatea de a lasa o parere la cele scrise de mine vad ca nu este .
  Expre nu am scris denumirea exacta a altor entitati exterioare darkorbitului ca sa nu incalc regulile de postare , probabil sunteti si voi clienti sau ca sa sune mai onorabil probabil doriti sa ii protejati pe ceilalti sa nu stie denumirea acestora , dar nu ma intereseaza si nici nu condamn pe mineni , eram doar curios ce parere aveti de cele 3 cazuri des intalnite in joc legate de "pushing " .
   
  Modificat ultima dată: 16 Iun 2019