pushing

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de .ߣaÐ, 11 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. .ߣaÐ

.ߣaÐ User

va rog explicatiti-mi si mie treaba asta cu pushinul ca eu nu mai inteleg nik la cate nave risti sa fc pusing?

2. relax

relax User

Nu risti niciodata, in cazul in care nu faci.. ce e greu ? Atunci cand lasi un jucator sa te distruga sau esti lasat de un jucator sa il distrugi(fara a riposta- sunteti intelesi) faci pushing. In afara de asta, cand mai poti risca sa "faci" pushing daca nu faci ?

3. Pushing inseamna sa iti omori o nava care este tot a ta fiind conectat pe acelasi IP si pe acelasi pc pe 2 browsere !

4. **eagle1**

**eagle1** User

Noul sistem anti-pushing în detaliu

Discuție în 'FAQ/Glosar' creată de ©ØrrØsivΞ, 14 Noi 2013.
    • Dacă un jucător primeşte puncte de onoare şi experienţă din distrugerea unui acelaş jucător de mai mult de 5 ori într-o zi (o ziînsemnând perioada de la ora 00:00 până la 23:59, ora server-ului), aceste puncte de onoare şi experienţă se vor reduce cu fiecare distrugere a acelui jucător.
    • După cea de-a cincea distrugere, cu fiecare nouă distrugere se va efectua o reducere de 15% din punctele de onoare şi experienţă de bază. Deci, dacă valoarea de bază primită din distrugerea unui jucător a fost 100, cu cea de-a şasea distrugere a aceluiaş jucător valoarea primită va fi redusă la 85, cu cea de-a şaptea distrugere la 70 şi aşa mai departe, până va ajunge la 0. Aceasta se va reiniţializa în următoarea zi.
    • Când punctele de onoare primite pt. distrugerea unui jucător ajung la zero, prin distrugerea respectivului jucător nu se vor mai primi nici Punctele de Distrugere (punctele de rang) la rangul agresorilor.
    • Când ora server-ului devine 00:00:00, contorul de distrugeri va fi reiniţializat la valoarea zero.
    În orice caz, dacă un jucător este în război cu jucătorul ţintă, diminuarea va începe după 10 distrugeri în loc de 5.

Toate cele bune,

RickDekard

5. mobob

mobob User

deci ca raspuns la intrebarea ta....sistemul e automat,incepe sa reduca din exp si onoare dupa 5 distrugeri,si nu mai primesti nimic dupa 10...in ziua respectiva.a doua zi,o poti lua de la capat.
    partea buna e ca,astfel,nu mai apre efectul ala cumulativ care putea face ca sa fii sanctionat daca distrugeai un jucator de prea multe ori.si sanctiunea era destul de severa.

pe scurt,acum nu mai poti sa "faci pushing"distrugind o anumita nava...pur si simplu sistemul nu te mai lasa.

6. Sistemul îţi impune, automat, o limitare teoretică a nr. de nave pe care le poţi distruge, încercând să facă neatractivă distrugerea unei aceleaşi nave, în mod repetat, într-un interval de timp dat. Mai multe detalii despre cum funcţionează acest sistem, găseşti AICI.

Totuşi, chiar dacă nu mai obţin onoare şi experienţă din distrugerea unei aceleaşi nave, există anumiţi jucători pentru care contează numărul şi / sau tipul navelor distruse.

Din păcate, aceaştia apelează la metode care intră în sfera pushing-ului (distrugerea de nave în înţelegere cu alţi jucători, nave special create pt. astfel de acţiuni etc.)

Din fericire, există şi suficiente metode prin care se poate identifica un cont de joc care beneficiează de anumite avantaje nemeritate sau este folosit pt. a crea respectivele avantaje nemeritate! ...până la identificarea lor, respectivele conturi fiind negustori "cinstiţi"! ;)

Atâta timp cât intenţiile tale sunt cât se poate de oneste, nu are de ce să te pasioneze numărul! ;)

mar1o apreciază asta.
  7. MissingYou

MissingYou User

Buna ziua,stiu ca am postat in tema gresita,dar am vazut pe tema ca scrie pushing am zis sa va scriu aici.
    Dupa cum spuneam,decat sa mai cautati tot sistemul,eu insumi ma dau de gol ca am facut pushing,doar cu o singura nava si dupa am vazut ca primesc mai putin puncte si experienta de la jucator,stiu am gresit.Lam buubit de multe ori deoarece,nava lui mergea singura pe map fara nici o treaba,si petul in spatele lui culegea in 4.3 dar stateam si ma uitam cum se repara singur la portal si facea 2,3 ture si venea iarasi la portal si repara si petul si culege,si eu iarasi il omoram.Am mai fost odata banat din cauza asta dar auzisem ca daca faci nave la aleatoriu nu faci pushing,eu asta am si facut si nu ma gandeam sa fi primit pushing ,dupa mam uitat si am facut,doar cu o singura nava si mam oprit.
    UserID:84525784
    Server : EG1

Modificat ultima dată: 18 Aug 2015
  8. MΣDΣΣA

MΣDΣΣA Guest

Nu are legatura cu pushingul ce ai facut acum. Data trecuta ai fost sanctionat pentru ca ai distrus conturi care iti apartineau. Daca vrei sa te sanctionam insa, cu placere...

9. MissingYou

MissingYou User

Pai am vazut anuntul cu bugul de onoare si mai scria acolo ceva cu pushingu ,etc. vor fi banati si am zis sa va spun direct fara sa mai cautati.Oricum o sa fiu si eu printre acei jucatori.