Pushing!

Discuție în 'Probleme generale' creată de Graff[ΞURO], 27 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Buna seara, as dori raspunsul la cateva intrebari cu legatura la PUSHING.
    1. Nu mai poti fi penalizat acum pentru pushing de nave? [suportu-l asa spune ca nu se mai poate intra la pushing pentru ca cu cat distrugi nava respectiva de mai multe ori o sa primesti tot mai putina onoare si experienta] deci se pare ca nu mai poti fi bagat la pushing.
    2. Cum poate sa justifice un jucator suportului cum ca o anumita nava a fost vazuta facand pushing cu o alta nava?
    3. In acest caz aveti si aici metodele voastre de detectare sau suportul mai asculta si ce zice altcineva? [chiar daca nu are dovezi, ca si pe vremea cand "mergeau bicicletele"]

-=SpearHead=- apreciază asta.
  2. Eu zic să deferiți navele cu pricina, suportului, chiar dacă vi se dă răspunsul respectiv!

...Ius cæca est!;)
    ...mai devreme sau mai tarziu...

3. Mai mult ca sigur ca suportul o sa imi raspunda automat [copy/paste]! Multumesc de raspuns, dar inca nu am primit raspuns la toate intrebarile si de aceea te rog sa nu inchideti aceasta tema pentru ca poate o sa ma ajute totusi cineva cu un raspuns care a fost generat automat. O seara placuta

4. -boghyy-

-boghyy- User

sunt curios daca ma vor baga la pushing pentru navele distruse din war ..ca am cateva war-uri si distrug prin 5-3 la plictiseala nave de pe but ..

5. JOKERules

JOKERules User

stim ca esti destept , poate sunt eu mai bolovan , dar sincer din postarile tale reiese ca iti este lene sa explici cum trebuie si folosesti punte puncte , crede-ma ca la explicatia asta mai dat gata , stau de 1 ora si ma uit la ce ai scris si nu reusesc sa fac legatura la ce ai zis , ca sa inteleaga si mintea mea

6. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

"Ius cæca est" este expresia latină a conceptului larg răspîndit "justiţia / legea este oarbă". cu alte cuvinte justiţia este, cu ajutorul legilor, nepărtinitoare.
    un poet a folosit această zicere drept titlu pentru unul din poemele sale în care se spune că legile sunt făcute de oameni în numele Puterii pentru proteja pe cineva în detrimentul altcuiva şi că mereu vor exista dictatori ce se vor folosi de legi pentru a semăna răul şi nedreptatea fără de care ei ar fi nimic.
    cred că, dincolo de prima percepţie, aveţi dreptate domnule ©ØrrØsivΞ.

7. Er0r.

Er0r. User

Pe serverul eurpoa globala 3 in harta 5-3 este o singura companie (MMO) .
    Ieri pot spune ca, am stat pe harta respectiva minim 4-5 ore , am gasit utilizatori suspecti..si vreau sa va spun sincer ca, nu mai primeam absolut nimic de la el insa atata timp cat este cu rosu eu il sparg .
    Cred ca, normal ar fi sa fie spus pushing cand omori o singura nava de 50 ori (este un simplu exemplu) nu cand consumi x4 , rsb , helstroame, Sar-uri si multe altele :)
    Ori cum ar fi.. daca supportul te penalizeaza (drept/nedrept) nu cred ca, ti se mai acorda vreo sansa sa fii deblocat .
    O zi buna.

8. Deşi concis, consider că răspunsul pe care ţi l-am dat răspunde la toate cele 3 întrebări adresate.

Cine are ochi, să înţeleagă!

...şi nu numai ochi le trebuie unora şi, ca atare, nu pot combate propria-ţi caracterizare "punte, punte..."

Dacă un delfin albastru se crede şi poet, e treaba lui. Poate pune în versuri multe gânduri, vorba aceea "epistola non erubescit"!

Însă nu la delfini îmi era gândul!

9. Er0r.

Er0r. User

10. Hermes

Hermes Guest

Regulile in vigoare privind pushing-ul le regasesti \\AICI// si \\AICI//.

11. Este corect ce zic? la prima tema despre Pushing, adica aceea cu distrugerea de jucatori, eu inteleg ca nu se poate intra la Pushing ce doar sa nu mai primesti puncte de experienta si onoare, plus ca nu am vazut nici o sanctiune. Partea ce priveste Pushing-ul facut cu asa zisi "prieteni" are 3 etape, primele 2 doar banarea contului si a 3-ea inchiderea lui.
    Eeee vreau sa mai intreb cum poate un Admin sa inchida un cont? din spuse-le altuia jucator pentru ca a facut pushing cu nave si nici de cum cu "prieteni", jucatorul in cauza nici macar nu a primit o sanctiune [Prima infracţiune = -30% EP & Onoare], a fost inchis direct!

12. Bam__Bam70

Bam__Bam70 User

Parca se modificase sistemul anti pushing dupa cate stiu eu ...Acum sa reintrodus iarasi ??Era asa...dupa un anumit numar de distrugeri distrugatorul nu mai primeste exp ,onoare..etc ce se intampla pana la urma?????

13. Hermes

Hermes Guest

In functie de gravitatea fiecarui caz in parte, suportul jocului este indreptatit sa ia aceasta masura de la prima abatere. Efectuarea de Pushing si Exploit-ul unui bug de joc sau de programare conform paragrafelor 1.2.7 si 1.2.10 din C.C.G este strict interzisa de catre BP si poate duce la suspendarea conturilor fara nici un preaviz.

14. .LM-LAUR.

.LM-LAUR. User

cine constata gravitatea fapei ,care este metoda?

si inca ceva daca un jucator distruge repetat alt jucator nu se verifiaca macar adresa de ip sau de emeil pe care e facuta nava se constata gravitatea si se blocheaza contu permanent?

Modificat ultima dată de către moderator: 31 Ian 2014
  15. Există cumva dificultăţi în a se înţelege ceea ce a explicat colegul meu?

Cât despre:

...la ce atât interes?! Doar nu vreţi să lăsaţi să se înţeleagă că vi s-ar incumba vreo vină şi vă interesează metoda! :rolleyes:

În general este vorba de ...

"[...] este interzis ca un cont să fie utilizat pentru a genera avantaje unui alt cont al aceluiaşi utilizator, [...] prin alierea sau rivalitatea unui cont cu un alt cont al aceluiaşi utilizator."

Din nou...

"[...] prin alierea sau rivalitatea unui cont cu un alt cont al aceluiaşi utilizator."

16. Corina-ro

Corina-ro User

ne puteti spune si noua atunci cati jucatori din sutele de mii care au ''exploatat'' bugul de paladium din hartile de baza au fost penalizati?

17. .LM-LAUR.

.LM-LAUR. User

dar daca nu se verifica adresa de emeil sau ip unde e dovada ca e acelasi jucator? povestile unor " binevoitori "sau?

nu nu las sa se inteleaga cunosc un caz la care sa blocat definitiv doar pentru ca a distrus repetat inamic chiar daca e mic ,conteaza lev de ce nu se verifica adresa de emeil a contului de joc si ip celor implicati

Modificat ultima dată de către moderator: 1 Feb 2014
  18. Personal nu cunosc să se fi luat vreo măsură împotriva celor care au exploatat acea scăpare a jocului, la fel cum nici ulterior nu s-a luat vreo măsură, împotriva celor care îşi procurau seprom în acel fel.

Mai sunt şi alte câteva exemple care, în opinia personală, ar fi meritat sancţiuni drastice (cei care au exploatat "bug-ul" de la CBS şi au fost sancţionaţi mult prea blând, cunosc despre ce vorbesc).

Nici eu, nici echipa de administrare şi nici suportul jocului nu decidem acţiunile şi sancţiunile în cazul unor deficienţe de programare / concept ale jocului, dezvoltatorul jocului fiind singurul în măsură şi îndreptăţit să decidă ce are de gând cu "produsul" său şi cum şi-l gestionează.

Cu toate acestea, acolo unde lucrurile sunt suficient de clare şi, pe baza instrumentelor pe care le are la dispoziţie şi a statisticilor / rezultatelor furnizate de acestea, suportul şi / sau un administrator de joc pot interveni în corectarea / stoparea unor fenomene care sunt în contradicţie cu CCG Bigpoint.

Pe de altă parte, din exploatarea respectivelor deficienţe, cel mai mult a avut de pierdut însuşi dezvoltatorul jocului.

Cunoşti ce anume se verifică sau cum?

"Pushing" poate fi chiar şi atunci când, împreună cu un prieten din Honolulu (deci, adrese de e-mail şi IP-uri clar diferite) vă hotărâţi că ar fi mult mai uşor, să zicem, să efectuaţi misiunea în care aveţi de distrus 20 de nave inamice, distrugându-vă de bunăvoie unul pe celălalt (un fel de no-combat).

Modificat ultima dată: 3 Feb 2014
  19. COBRA3875

COBRA3875 User

si prin ce metoda se dovedeste asa zisa intelegre intre doua persoane?

20. Această "picanterie" nu îmi este cunoscută. Ceea ce ştiu este că, fiind corect în joc, nu ai a-ţi bate capul cu metoda!

Bineînţeles, metoda îţi va fi dezvăluită dar nu pe forum, nu de către suport ci de cei care vor fi angajaţi de tine să îţi facă dreptate vs. BP. ;)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.