pusat dmg peste 240k

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de **eagle1**, 6 Dec 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. **eagle1**

**eagle1** User

Are , are ca daca bine imi amintesc cu cateva luni in urma ''te laudai'' intr-o postare ca ai in jur de 6 ani de joc si inca nu esti UFE . Ca sunt jucatori care vor sa investeasca e problema lor , dar devine si problema mea si a celorlalti jucatori atunci cand apare unu cu 600 de ore si distruge cu un pusat 3 nave in aceeasi batalie dintre care 2 UFE !! Si atunci te intreb pe tine care esti un ''talent de exceptie'' (pacat ca la limbaj ai ramas putin ...in cartier ) cum a reusit sa dobandeasca atata experienta de joc in cele 600 de ore ?

2. relax

relax User

Cred că la tine toată „ura” se îndreaptă spre acele 600 de ore. Cum am spus, sunt în joc persoane care îți permit să investească foarte mult. Așa probabil a ajuns și persoana în cauză la aceste performanțe, dar îcăpățânarea te împiedică să înțelegi că acest jucător sigur nu este la primul său cont. Câte conturi are, pe ce servere și ce a făcut cu ele nu sunt probleme care mă privesc pe mine, nici pe tine, nici pe altcineva, ci doar pe el. Sunt mulți jucători care pur și simplu „se mută” pe un alt server și asta duce automat la acest fenomen de „puține ore” și tehnică de joc foarte bună.
    Nu știu ce problemă ai cu lucrurile de care dispun eu dar îți pot spune că nu am investit mulți bani în acest joc, sunt UFE doar jucând și cu siguranță nu apreciez „jucătorii” care folosesc programe interzise, eu fiind unul care nu s-a atins de așa ceva. Asta însă nu înseamnă că putem lăsa frustrarea de moment să ne facă să aruncăm cu acuzații în stânga sau dreapta, spre unul sau altul, fără să gândim înainte foarte bine care sunt lucrurile posibile și imposibile în acest joc.

3. Ensw

Ensw User

Asta arata ca are experienta de joc dobandita pe alt cont sau pe alt servar :)...net foarte bun si un pc pe masura.
    Asa se si face se da emp apoi ish si nu invers + camuflaj( intre ele sau inainte) daca ai... ;)
    Acum legat de cele 600 ore...in joc timpul se cumpara cu bani reali(nu trebuie sa fii deputat sa ai 70 de milioane salar...un programator castiga in 2009 banii astia pi luna :) )...totusi... sincer nu ai nevoie de bani sa ridici repde o nava la lv12(pentru acces in 5-3) si nici de 600 ore pentru a face "show" in 5-3 cu un simplu veng :)...iti trebuie doar experienta de joc...
    ...ti se da ceva incredere(ma refere la aprecieri) si totusi... printre ei se regaseste un UFE care o crapat in 5-3 de PET...va rog incercati sa pierdeti timpu de joc nu la verificat la sange jucatorii(culmea fix pe aia care baga un ban in joc) sau aburit comunitatea DO in forum ;)

Un pet cu foarte mult hp (12 protocoale de HP + maxim de hp la pet) :D .
    Faci captura video si analizezi lupta... intr-un editor video secunda cu secunda, milisecunda cu milisecunda, etc...de exemplu...

Modificat ultima dată de către moderator: 10 Dec 2015
  4. **eagle1**

**eagle1** User

Nu am absolut nici-o treaba cu ura pe care o invoci tu si nici cu acele persoane care ''iti'' ")) permit sa investeasca . Bani lor placerea lor . Ce nu ai invatat tu inca este sa citesti printre randuri . Daca citeai atent toate postari observai ca am luat in calcul si posibilitate unui cont anterior am spus eu , nu pe alt server , ci , chiar pe serverul pe care joaca in momentul de fata . Ce nu inteleg eu , si aici nu este vorba de incapatanare asa cum invoci tu , este faptul ca pentru a ajunge la o asemenea performanta trebuie sa ai multe , multe ore de joc . Bineinteles ca in aceste ore ti-ai dezvoltat si nava . Si atunci pentru ce , investesti intr-un cont nou o caruta de bani cand tu ai un cont deja dezvoltat ? Daca recitesti postari ai sa gasesti si raspunsul :)

Tocmai asta este , am vrut sa scot in relief ca trebuie extraordinar de mult timp pentru a ajunge UFE , chiar daca dispui de bani si mai poti reduce din timpul normal pentru a dobandi UFE . Iar daca tu nu apreciezi jucatorii care folosesc programe interzise , cum crezi ca as putea eu sa apreciez acest jucator care , nu are ore de joc , dar este UFE , si distruge intr-o singura confruntare 3 nave dintre care 2 UFE , cu o nava(pusat) care din start este mai slaba (vorbim de DMG) decat nava de baza (goliath) . Nu te mai intreb ce DMG atingi cu nava ta UFE , dar inmulteste acel dmg cu 2 , mai adauga inca unu cu putin mai mic , vezi ce iti rezulta si compara cu 240k dmg maxim pe care l-am luat eu si vezi cum este posibil ca acea nava sa distruga 3 nave !!!

Chiar nu inteleg unde vrei sa bati ... ba esti in topic , ba esti pe langa . Nu am facut aprecieri decat la un singur jucator pe care il am in discutie , iar sincer am timp pe joc mult mai mult decat ai tu , stii la ce ma refer...la timpul cand adormeai in 5-3 si petul iti contoriza orele de joc . Acest post nu este pentru aprecieri , pentru aia am unde sa postez , iar faptul ca mai exista si jucatori care apreciaza ce spun eu , imi da increderea sa cred ca mai sunt si altii care sunt pe aceeasi lungime de unda cu mine . Pana acum nu a dovedit nimeni ca acel jucator a bagat ceva banuti ... Sunt doar presupuneri cum ca ar fi posibil si atat ... Iar tu care ai devenit un jucator foarte experimentat , stii unde in 5-3 :)) , si nu poti fi aburit , nu mai pierde timpul citind acest forum aburit .

chiradal1 și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  5. Ensw

Ensw User

Nu vrei si adresa lui, cnp-ul si contul bancar? :D ( n-am crescut in 5-3 ci in 3-6 si pvp ;) )
    Las-o jos ca macane...furi curent...alt jucator nu ai gasit sa verifici.
    Incepe si tu curatenia in propria ograda...vezi barna din clan care tot aduna si aduna in 5-3 fara sa raspunda la atac...
    In fine... nu ar fi primu jucator care-mi ia intereceptoru de pe cap si ma lasa sa-l trimit cu rachete si ddm-01 in baza :D .

6. **eagle1**

**eagle1** User

Doamne , de unde le scoti fratioare .Chiar nu vezi ca esti in afara temei si scoti numai aberatii ? Ai citit ceva din ce am scris eu pana acum ? Ai vazut un nume de jucator postat ceva ? Te simti cumva in pielea celui pe care l-am luat in discutie ? Esti total confuz , probabil din cauza orei la care scrii ... dar hai sa te lamuresc : te-ai nascut in 3-6 :)) ai adunat o perioada destul de lunga in 5-3 , pana cand , clanul din care faci acum parte te-a luat in colimator si te trimitea in baza la lustruit de nave . Cum necum ai ajuns la ei in clan , un clan respectabil , si cu o pozitie foarte buna in top , si la protectia clanului ai inceput sa te dezvolti si tu , cu peturile sparte in 5-3 si navele adormite la cules pe atunci :) . Pvp-uri , nu stiu daca aduni 100 de nave facute in PVP , nave pe care le-ai facut pentru ca erau pe automat probabil . Ups uite cine fura curent :) asa-i ca te-ai curentat :)) .
    Despre ce clan vorbesti tu ? nu cumva despre clanul cu care esti tu in clinciuri ? Esti tare confuz prietene ... eu am clan EIC si clanul meu ... nu are cum sa-ti raspunda tie la atac (cred ca nu ai uitat ca si tu esti EIC) :)) Tu cu mine nu ai avut confruntari prietene ... decat la inceputuri cand erai VRU si impreuna cu gabriel vroiati sa va faceti si voi cunoscuti ... dar va faceati cunoscuti in doar in baza si pe chat :)) . Deci daca ai ceva probleme cu un jucator indreapta-ti atentia catre acela , si inainte de a scrie aici intereseaza-te la cine faci referire ...

WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  7. relax

relax User

De ce pe același server? Cu siguranță cel despre care vorbești tu a venit de pe alt server. Am și eu pe serverul pe care joc un rus care acum un an și ceva a apărut cu o navă UFE PLĂTITĂ(nu cumpărată, să nu apară neînțelegeri). În câteva luni de zile a ajuns la 30k nave distruse și chiar 4-5 jucători nu îl puteau distruge(vorbim despre UFE), el jucând cu lightning(pe care încă îl mai folosește, în ciuda existenței pusat-ului). Cred că se fac 2 ani în curând, jucătorul este în top 100 liniștit(deci nici nu se pune problema de ban), este în top 5 la nave distruse(printre alții care joacă de cel puțin 4 ani). Iar eu nu cred că a venit cineva în forum să se plângă de el cum că ar fi codat etc.(din cauza orelor tale de joc- văd că nu pricepi că se poate). Nici eu nu mă plâng, ci doar îți descriu o situație asemănătoare că poate îți dai seama că acel jucător sigur nu va păți nimic, și poate chiar este acuzat pe nedrept.
    P.S.:eek:are eu de ce nu fac atâta caz cât faci tu pe seama jucătorului de pe serverul pe care joc eu, plin de experiență în puține ore de joc și pe care am reușit să-l bat o singură dată în 2 ani la 1vs1?:eek::)

8. Ensw

Ensw User

Datele cu caracter personal se obtin de la politie...
    Faci o cerere ...in care ceri sa ti se spuna cat si daca a bagat jucatorul respectiv bani pe joc... :)
    Tara arde si baba se chiaptana...
    Am crezut ca faci parte din clanu e2k...scuze pentru confuzie.
    Legat de cele scrise mai sus la adresa mea...aberezi...ete pentru ce am fost invitat in clan si nu bagat:

Balmajeala placuta in continuare :D

9. Bai in ziua de astazi pentru a iti creste o nava sa fie full din poate punctele de vedere iti trebuie putin noroc , sa cunosti bine jocul , si sa dispui de o sitoatie financiara buna, si am sa si explic daca acea persoana si-a creeat nava mai de mult si doar a intrat pe ea ca sa ii upgradeze skylab-ul si sa puna seprom pe lasere rachete scut , si cu timpul a adunat resurse , apoi cand cei de la DO au bagat oferta cu un hercules 100 de euro , se putea lejer ca aceea persona sa fie din o tara in care metoda de plata sa fie mai mica ex Ungaria , Venezuela etc..
    a prins o oferta helix a bagat 1000 de euro sau in funtie de tara lui , a facut 10 milioane de uridium , probabil ca avea deja iris sau daca nu i-a cumparat pe uridium, si-a cuparat 5000 de chei de prada verde, in 3-4 perioade in care s-a bagat sansa tripla helix s-a facut full lf4 si cel mai probabil si apis si zeus , iar apoi upgrade , dupa ce si-a mai facut astea , presupund ca a mai bagat inca 1000 de euro punandusi punctele la pilot si cateva porti pentru munitie , si nava este pregatita pentru lupta, iar pentru uni oamnei 2000 de euro este o nimica toata... conluzia este ca nu trebuie sa tragem concluzii pripite despre acesti oameni ca aceasta discutie este doar o simpla dezbatere despre o persoana care eu presupun ca nu ai purtat o discutie cu el sa afli care a fost reteta sucesului!

10. **eagle1**

**eagle1** User

Recunosc ca nu am expus toate datele :)) Prima disputa pe care am avut-o cu jucatorul respectiv 1vs1 : el a castigat 2 eu am castigat 2 . Peste cateva zile ne-am lovit din nou pe harti de data asta el singur noi 3 . Ne-a facut praf pe toti 3 !!! In prima disputa duelul a avut un mers normal in sensul ca amandoi jucam cum e normal ...el EMP , eu EMP ; el click pe mine , eu click pe el si asa mai departe , iar dmg lui nu a depasit 140k . La cea de-a doua confruntare in momentul in care a dat EMP nimeni din grup nu a mai putut sa puna click pe el , si eram 3 nave , decat dupa secunde bune in care el administra laserele la greu si bubuiam , dupa care se camufla timp de 2-3 secunde si continua iar cu emp ...etc iar dmg lui s-a schimbat la 240k . Eh poate acum intelegi de ce eu fac caz ... De ce nu faci tu ... e problema ta . Eu nu pot merge pe principiul ala ''Crede si nu cerceta'' . Si daca tot ai venit cu un exemplu iti dau si eu unul ... cunosc un caz in care jucatorul a investit peste 3000 de euro , este full UFE , si are zeci de mii de ore si inca nu a ajuns in top 100 , iar in duelul cu mai mult de doua nave ... se incurca , mai ales daca sunt UFE. Asa ca pana nu reuseste sa ma convinga cineva de ce un jucator ar renunta la un cont dezvoltat deja pentru a investi o suma considerabila de bani intr-un cont nou ...raman la convingerile mele .

11. **eagle1**

**eagle1** User

Iar vorbesti fara sens dar ... e specific pentru tine . Stii bine ca am dreptate dar e greu sa recunosti . In fine nu am o disputa cu tine , pentru altceva am deschis tema asta . Referitor la clip ... l-ai facut la multe ore dupa ce te-au crescut colegii :))

12. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

adică... vrei să credem noi că cei din clanul în care ești acum au pus un preț pe capul meu și te-au băgat în clan pe baza promisiunii tale că peste un an ai să regizezi faimosul clip în care vei reuși să mă distrugi ? dacă chiar așa stau lucrurile bravo ție, ai mare putere de convingere :p.

13. Ensw

Ensw User

te-am distrus?..hai nu dramatiza...e doar un joc :D
    Nu stii ce vrei ...probabil si de aia balmajesti.
    La noi in clan nu cresti ci iti perfectionezi tehnica de lupta ;).
    Incercati amandoi sa evoluati, ati ramas inca la stadiul "colector de palla" - "bubuitor de npc-uri" si-i pacat de navele UFE detinute ;)

REDBULL-75 apreciază asta.
  14. **eagle1**

**eagle1** User

Nu stiu ce vreau ? Citeste aici : https://board-ro.darkorbit.com//thr...referire-la-boti-si-trisat.97397/#post-834396 . Uite ca ''balmajeala'' a inceput sa dea roade ...

De ce amesteci clanul cu tine ? Nu te-am vazut sa participi la razboaiele clanului . Probabil erai in vacanta sau plecat sa-ti perfectionezi tehnica :)) Ia exemplu de la colegii tai ....Ai acolo destui baieti OK de la care poti invata multe .
    Cred ca tu nu citesti ci scrii de dragul scrisului ... Ia citeste aici :

Esti departe de orice inchipuire ...

15. **eagle1**

**eagle1** User

Viorel_77 apreciază asta.
  16. Ensw

Ensw User

Bine ca recunosti ca balmajesti...bv
    Ne-ai dat razboi?... Si nu stiu eu...
    Stiu...sunt departe de orice inchipuire..."si-s asa acri strugurii"- zice vulpea :D
    Da... se poate inchide...avem tema cu aceeasi esenta si aici.

17. Hermes

Hermes Guest

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.