puntele registru -costul de resetare DOAR CRESTE ????

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de roshk4tu, 31 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. roshk4tu

roshk4tu User

opinia mea poate fi cosiderata si o mica sugestie
    am postat aici daca am gresit imi cer scuze dar ma ustura resetarea puntelor registru

in decursul anilor unora ce ne apucam de acest joc ,incercam diferite metode combinatii ,mai pasim si stramb ,dar ne revenim , in tot acest timp ma refer STRICT LA PUNCTELE DE REGISTRU ,modificam acele combinatii de abilitati de nenumarate ori si platim mereu ,,dar tot nu stim cum sa le combinam pt a avea un "joc " mai placut ,,si modificandu-le mereu pana sa nimerim o combinatie buna invatam cate ceva ,dar IN MOMENTUL CAND AM INVATAT CAM CARE AR FI COMBINATIA DE PUNCTE ABILITATI IDEALA PENTRU STILUL NOSTRU DE JOC apare surpriza cea mare NU NE MAI PERMITEM SA RESETAM PUNCTELE REGISTRU deoarece costul sa ridicat mult de tot ,, sa sa nu mai vorbim ca trebuie sa asteptam o groaza de zile skilabul pentru semprom ,,,
    opinia mea ar fi sa se modifice taxarea la bio macar pt noii playeri sa nu se mai dubleze mereu ,iar pentru astia vechi macar sa ne dea o surpriza sa injumatateasca costul (deja adunat eu de exemplu imi trebuie 128000 uridium pt a reseta din nou ) sau sa il dea la zero sau sa ne ceara credite in loc de uridium (sigur asta nu ar fi posibil )

oricum ideea este daca in 6 luni de zile nu ai mai modificat puntele registru sa le resetezi sa se injumatateasca costul de resetare ,
    VA MULTUMESC PETRU TIMPUL ACORDAT

2. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

ideea e bună dar trebuie să faci un sondaj în secţiunea corespunzătoare.

3. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.