Punctele rang

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de TroubleMaker, 26 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Am o nelamurire, de ce cantitatea de puncte de rang pentru urmatorul rang creste zi cu zi, de exemplu: eu am rangur, sergent-sef, iar ca sa ajung locotenent-de-baza, am avut nevoie de 41.000 cam o luna in urma, iar acum vad ca in fiecare zi punctele nevoite cresc din zi in zi, iar acum trebuie sa am 49.000 puncte de rang, si in fiecare zi ma alunga de pe rangul acesta...:eek:

2. Am citit tot ce mi-ati recomandat, dar totusi nu am gasit, de ce valoarea necesitata pentru rangul urmator creste... in fiecare zi se adauga cam 1000 de puncte de rang...

3. Pentru rangul respectiv nu lupti doar tu , pe server sunt mii de jucatori care lupta pt acelasi obiectiv si implicit numarul de puncte necesare va creste in functie de experienta si onoarea obtinuta din distrugerea de npc-uri sau jucatori

Cu cat esti mai activ cu atit vei crete mai repede ( recomandarea mea e sa intri intr-un clan mai mare vei beneficia de ajutor la unele misiuni care te vor urca mai rapid in clasament)

4. Evident că nu ai utilizat funcţia "Caută", altfel ai fi găsit tema Rangul si fluctuatiile acestuia, în care se vorbeşte tocmai de ceea ce te interesează.

Fiecare rang este deţinut de un procent fix de jucători din totalul jucătorilor unei companii.

Acum f.a.q. Rangul şi titlurile de rang conţine şi procentele ce revin fiecărui rang în parte.

Rangul de "General" este singurul rang care este deţinut doar de un singur utilizator din fiecare din cele trei companii.

Astfel, pt. a deţine următorul rang, trebuie să-l "detronezi" pe jucătorul care deţine rangul următor şi care are cel mai slab punctaj de rang al acelui rang. Touşi, dacă acesta este un jucător activ, va trebui ca tu să realizezi mai multe puncte de rang decât face el pt. a reuşi să-i iei locul.

5. Multumesc pentru interventie!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.