Puncte rang primite de la NPC-uri

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de savuviorel_007, 3 Mar 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. salut, am si eu o problema la punctele de rang obtinute, azi dupa f.mult timp am dat la hall of fame sa vad cum stau in clasament si cat mai am pana la urmatorul rang, iar acolo am obs. k nu mi-sa pus emperorii facuti in gg hades(si nu cred ca sunt singurii), de mentionat k aceasta poarta am facut-o in urma cu cateva saptamani. Va multumesc! E.G.4 NUME:ˋˇʽ°ºÐ£ȺÐ$ⱣȺϾ£º°ʼˇˊ ID:161652277
   
 2. rattyionut

  rattyionut User

  scrie la suport.
   
 3. sall,as dori un raspuns oficial (de la un admin) k sa stiu sigur daca tine de suport, inainte de a ma adresa acestuia,ms!
   
 4. rattyionut

  rattyionut User

  cum doresti dar tot acelasi rsp o sa primesti.
   
 5. Poarta Hades este o poartă de grup. Ca atare, se presupune că la distrugerea respectivilor Emperori au participat şi colegii de grup. Ca să beneficiezi de punctele de rang date de distrugerea oricărui NPC, inclusiv Emperor, trebuie ca tu să tragi primul în el şi să-l menţii sub foc constant, astfel încât să îl păstrezi în "proprietatea" ta.

  De exemplu, depărtarea pt. un anumit timp de Emperor, pt. repararea navei, poate duce la pierderea "proprietăţii" în favoarea altui coleg de grup care trage în acel Emperor.

  Dacă nu ţi s-au contorizat ţie Emperorii, înseamnă că în momentul distrugerii Emperorilor, aceştia nu erau în "proprietatea" ta!
   
  savuviorel_007 apreciază asta.
 6. **eagle1**

  **eagle1** User


  Da , o explicatie corecta . As vrea totusi daca poti sa-mi explici la fel de corect un alt fenomen : am inceput poarta beta cu un numar x de puncte de rang . La finalizare au crescut punctele de rang cu aproximativ 300-400 de puncte . Am zis ca dupa restart o sa arate corect ... A doua zi cand am verificat punctele de rang ...surpriza aveam cu 2000 de puncte mai putine ca dupa finalizarea portii .
  PS: am folosit aceeasi nava si inainte si dupa finalizarea portii beta .
   
 7. Dintr-o Poartă Beta poţi obţine în jur de 3.000 puncte de rang, în total, fără amplificatoare onoare şi experienţă / design special onoare sau experienţă ....în măsura în care NPC-urile distruse cu Kamikaze s-au contorizat.

  Se scad:

  Jucători aliaţi distruşi x 100
  Distrus de inamici x 4
  Distrus de zona radioactivă x 8
  Phoenix distrus x 2


  Se adună:

  Onoarea negativă.
   
 8. **eagle1**

  **eagle1** User

  Dupa atatia ani de joc stim cum se calculeaza punctele de rang ....Cred ca am fost clar dar mai repet , pe scurt .Am intrat si am facut poarta beta . La final mi-am verificat punctele de rang si nu erau decat 300-400 de puncte . Am oprit jocul in ideea ca a doua zi dupa restart se vor acorda corect punctele , dar culmea a doua zi cand m-am logat fara sa fac nimic , doar stateam in baza am constatat ca mai imi lipseau 2000 de puncte !?!?
  Acum am terminat poarta alfa , dupa calculele mele trebuia sa primesc 2164 puncte de rang .Stiti cat am primit ? In jur de 1600 de puncte .
  Oricum sunt mult mai aproape de adevar fata de beta ;)
   
  Modificat ultima dată: 7 Mar 2015
 9. Mi-aţi cerut să vă explic un fenomen. Vi l-am explicat!

  V-am explicat motivul pt. care, deşi aţi făcut o poartă, acţiunile desfăşurate ulterior în joc pot conduce la scăderea punctajului de rang....şi asta, doar "Jurnalul de Bord" al contului dvs. de joc, o poate spune!


  Deţineaţi amplificatoare de onoare, experienţă şi / sau design de navă de onoare şi / sau experienţă?
   
 10. Maidanezu

  Maidanezu User

  Ce se intampla atunci cand rangul tau este de 600k puncte si mai jos spune ca:
  "Pentru a poseda următorul rang [​IMG] Astronaut, se necesită un total de aprox. 6.814 puncte de rang."???!!!!
   
 11. Hermes

  Hermes Guest

  Se intampla ca, puneti intrebari fara a citi temele in care deja se explica aceste lucruri.
  Rangul şi titlurile de rang

  Rangul si fluctuatiile acestuia